ONTVANG 2,44% CASHCOINS ONTVANG 2,44% CASHCOINS

Bekijk alle testimonials

Eline
Groupon

Ik denk dat je snel geld kan verdienen en er niet eens je bed voor moet uitkomen! Beter dan vakantiejob? Af te wachten hoe snel ik kan cashen. Ik denk dat dit wel niet heel snel gaat zijn, aangezien je telkens maar weinig bijkrijgt

Tamara V
Groupon

Leuke extra’s verdienen via enquête club. Makkelijk verdienen via e-mails lezen, enquêtes invullen of aankopen doen via uw favoriete webshops. Leuke website en makkelijke app. Klantenservice reageert snel.

Silvie K
Groupon

Heel leuk om er je vrije tijd mee in te vullen en je verdient er nog een klein extraatje mee. Vooral de cashmails doe ik, af en toe een enquete. Met de alert krijg je melding of de webpagina ook kortingen geeft, heel handig!

Luc M
Groupon

ik vind het een leuke manier om een extra besparing te realiseren
soms zijn er wel voorstellen of kortingen die mooi meegenomen zijn
ik ben al sinds 2 jaar lid en heb al flink bespaard en heb reeds uitbetaald geweest door de cashcoins

Katja G
Groupon

Enqueteclub is een leuke site om een centje bij te verdienen. Ik doe vooral de cashmails en ik beantwoord de enquetes in mijn vrije tijd. Vergoedingen komen er netjes bij. Ik vind het een leuk tijdverdrijf.

Sofie C
Groupon

leuke tijdverspilling, lol, ik snuffel graag want rond op deze site, leute deals en kortingen, mooi meegenomen toch :) ik koop het meeste online , dus een site als deze is zeer welkom, ik kijk uit naar mijn eerste tegoedbon :)

Sandra B
Groupon

Het is hier leuk om te geld te verdienen en heel veel acties om te shoppen en heel veel kortingen
maar ik verdien hier heel minder geld er is geen enquete op in te vullen dus kom hier niet vaak ik wil veel enquete invullen veel geld verdienen.

Linda B
Groupon

mijn verhaal,;
ik ben een ervaring rijker door deze toffe site ,en sta te springen voor enquêtes in te vullen zodat ik iedereen kan helpen om mijn mening mee te delen,en zelf ook iets bij te leren ...

Lisa S
Groupon

Ik ben zeer blij dat ik Enqueteclub heb leren kennen. Het is een aangename en gemakkelijke manier om een centje bij te verdienen.
Het aanbod van cashbackaanbieders is heel groot. Ik zou dit zeker aanraden.

Hannah D
Groupon

Leuke manier om geld uit te sparen én een klein centje bij te verdienen. Ik heb de app nog maar net maar ben al enthousiast. Je kan dagelijks coins verdienen door bijvoorbeeld een spelletje te spelen, ergens op te klikken,..

Breght R
Groupon

Top website. Alle dagen iets te doen. Zeker eens bekijken. Zeker aAn te raden. uitbetaling heb ik nog niet gekregen maar credits worden altijd correct bijgevoegd. Geregeld terugkomen om te vergelijken

Linda B
Groupon

Deze site kan je cash verdienen met cashback met shoppen in online winkels..Je kan ook verdienen door enquêtes in te vullen,, en mails te lezen. Bij aanmelding krijg je direct 7.50 euro ZEKER AAN TE RADEN.

Els D
Groupon

enqueteclub is een website waar je veel verschillende dingen kan doen om een extra centje te verdienen, terwijl op andere sites dikwijls maar 1 mogelijkheid is. uitbetaling heb ik nog niet gekregen maar credits worden altijd correct bijgevoegd

Hendrik V
Groupon

Bij EnqueteClub krijg je dagelijks mooie aanbiedingen van verschillende sites en merken. Bovendien verdien je nog een centje bij het aanklikken van banners en openen van mails.Uitbetalingen worden steeds binnen de afgesproken tijd uitbetaald.

Fantastisch
Groupon

ik ben lid sinds vandaag, maar ik vind het al megagaaf. ik vind vooral de app kei handig! en hij ziet er goed uit! en de cashback vind ik ook intressant. ik hoop echt dat ik hier veel plezier op ga hebben.

ONTVANG 2,44% CASHCOINS ONTVANG 2,44% CASHCOINS
visit register click click