ONTVANG 2,00% CASHCOINS Groupon Shopping
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Tom D
Groupon

Eerst sceptisch maar achteraf bekeken meer dan de moeite waard. Eens je je doel bereikt hebt kan je vragen om te cashen en dat gebeurt correct en heel snel. Leuke bijverdienste om enkel te klikken en enquetes in te vullen.

Philip V
Groupon

zit na 2 dagen al aan 10€,heb een deals en promos kumnen gebruiken daardoor heb ik zo een 75€ gespaard.zeker een aanraader en zeker nu alles veel duurder is gworden .het is simpel te gebruiken dus goed voor jong en oud

Kevin V
Groupon

Dit is een zeer handige site. .
Heb er al veel gebruik van gemaakt!!!
Moet je zeker eens proberen, de moeite waard. Aanraders zijn Mediamarkt, Bol.com, Hln.be, Zalando en voetbalshop.com.
Dus niet twijfelen en probeer het eens!

Ariane D
Groupon

Behalve dat er een paar goedkeuringen lang duren ben ik héél enthousiast over Enqueteclub!
Dit zou ook aan het bedrijf kunnen liggen...Bij ticket claim word het vlug rechtgezet! Top service mijn gedacht!

Liam M
Groupon

Leuke app, mails lezen bv. kost weinig moeite om een cent te verdienen. Met enquetes verdien je uiteraard wat meer.
Alleen spijtig dat telkens opnieuw gevraagd wordt een recensie te schrijven.

Peter V
Groupon

Ik raad iedereen die graag op een prettige manier een aardig zakcentje wil bijverdienen deze site aan. Dit kan eenvoudig en snel via dagelijks te klikken op de bannerkliks, mails en enquetes + door online te shoppen in de aangesloten winkels.

Manuel V
Groupon

Leuke app waarop, in vergelijking met andere sites, veel meer te beleven/verdienen/winnen/besparen valt dan met alleen maar enquetes. Leuk om onderweg of tijdens pauzes in te vullen. Productiever dan social media.

Eline
Groupon

Ik denk dat je snel geld kan verdienen en er niet eens je bed voor moet uitkomen! Beter dan vakantiejob? Af te wachten hoe snel ik kan cashen. Ik denk dat dit wel niet heel snel gaat zijn, aangezien je telkens maar weinig bijkrijgt

Tamara V
Groupon

Leuke extra’s verdienen via enquête club. Makkelijk verdienen via e-mails lezen, enquêtes invullen of aankopen doen via uw favoriete webshops. Leuke website en makkelijke app. Klantenservice reageert snel.

Silvie K
Groupon

Heel leuk om er je vrije tijd mee in te vullen en je verdient er nog een klein extraatje mee. Vooral de cashmails doe ik, af en toe een enquete. Met de alert krijg je melding of de webpagina ook kortingen geeft, heel handig!

Luc M
Groupon

ik vind het een leuke manier om een extra besparing te realiseren
soms zijn er wel voorstellen of kortingen die mooi meegenomen zijn
ik ben al sinds 2 jaar lid en heb al flink bespaard en heb reeds uitbetaald geweest door de cashcoins

Katja G
Groupon

Enqueteclub is een leuke site om een centje bij te verdienen. Ik doe vooral de cashmails en ik beantwoord de enquetes in mijn vrije tijd. Vergoedingen komen er netjes bij. Ik vind het een leuk tijdverdrijf.

Sofie C
Groupon

leuke tijdverspilling, lol, ik snuffel graag want rond op deze site, leute deals en kortingen, mooi meegenomen toch :) ik koop het meeste online , dus een site als deze is zeer welkom, ik kijk uit naar mijn eerste tegoedbon :)

Sandra B
Groupon

Het is hier leuk om te geld te verdienen en heel veel acties om te shoppen en heel veel kortingen
maar ik verdien hier heel minder geld er is geen enquete op in te vullen dus kom hier niet vaak ik wil veel enquete invullen veel geld verdienen.

Linda B
Groupon

mijn verhaal,;
ik ben een ervaring rijker door deze toffe site ,en sta te springen voor enquêtes in te vullen zodat ik iedereen kan helpen om mijn mening mee te delen,en zelf ook iets bij te leren ...

Close
3,50% CashCoins
10% korting op bestellingen bij KAISER + KRAFT
Code:K10BEQ1V
ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
visit register click click