ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Shoppen met CashCoins

Leden sparen via EnqueteClub.be CashCoins op hun aankopen bij meer dan 1656 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij EnqueteClub.be!

Hoe spaar je CashCoins bij de aangesloten webshops?


Stap 1: Meld je aan

Meld je gratis aan op EnqueteClub.be. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
> Meld je nu aan en krijg direct 7,50 in jouw account gestort!

Stap 2: Log in

Zorg altijd dat je bent ingelogd op EnqueteClub.be voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en CashCoins geven.

Stap 3: Zoek je shop

Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel CashCoins jij van EnqueteClub.be krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de button en shop met CashCoins!

Stap 4: Doe je aankoop

Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. EnqueteClub.be registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel CashCoins je van ons krijgt). 

Stap 5: Krijg CashCoins!

Jouw aankopen en de CashCoins die jij hiervoor van EnqueteClub.be ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op EnqueteClub.be. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met CashCoins bij EnqueteClub.be

De voordelen van EnqueteClub.be

Als je je aanmeldt bij EnqueteClub.be spaar je CashCoins op miljoenen producten en diensten bij meer dan 1656 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

 

Close
Tot 5,50% CashCoins
20% korting op al jouw Elemis favorieten
Code:20ELEMIS
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
visit register click click