ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

  Bingo

 • Hoe doe ik mee aan de Bingo?
  Je kunt hier meedoen aan de Bingo door een Bingokaart te kopen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende Bingokaarten. Bij elke Bingokaart kun je zien hoeveel CashCoins je kunt winnen en wat de kosten zijn. Als je een Bingokaart hebt gekocht, kun je vervolgens 10 geluksgetallen kiezen waarmee je wilt spelen. Start het Bingospel en je ziet direct of je gewonnen hebt.
 • Hoe vaak kan ik meespelen met de Bingo?
  Je kunt zo vaak meespelen met de Bingo als je wilt, zolang je voldoende saldo hebt. Je kunt per ronde kiezen uit 1 van de 3 Bingokaarten.
 • Zijn er kosten verbonden aan meespelen met de Bingo?
  Ja, er zijn kosten verbonden aan meespelen met de Bingo. De deelnamekosten verschillen per Bingokaart. Op de Bingokaart staat aangegeven hoeveel CashCoins je moet inzetten. Nadat je op de Bingokaart van jouw keuze hebt geklikt, worden de CashCoins automatisch in mindering gebracht op jouw saldo.
 • Kan ik met mijn welkomstbonus een Bingokaart kopen?
  Nee, het is niet mogelijk mee te spelen met jouw welkomstbonus.
 • Kan ik mijn Bingokaart annuleren?
  Een gekochte Bingokaart kan niet meer worden geannuleerd. De CashCoins die zijn gebruikt voor het kopen van een Bingokaart kunnen op geen enkele manier worden teruggezet in het account.
 • Wat kan ik winnen met de Bingo?
  Je kunt CashCoins winnen met de Bingo. Hoeveel CashCoins je kunt winnen verschilt per Bingokaart. Op de Bingokaart staat aangegeven hoeveel CashCoins je kunt winnen.
 • Wanneer heb ik de Bingo gewonnen?
  Als je het Bingospel hebt gestart, controleert het systeem jouw Bingokaart. Je ziet vervolgens direct of je hebt gewonnen. De gewonnen CashCoins zullen binnen een paar dagen aan jouw account worden toegevoegd.
 • Hoe en wanneer wordt de winnaar van de Bingo bekendgemaakt?
  De winnaar van de Bingo wordt direct op de Bingopagina getoond. Je ziet dus direct of je hebt gewonnen.
 • Ik heb een Bingokaart gekocht, maar niet gewonnen.
  Niet getreurd, je kunt nog een keer meedoen met de Bingo, mits jouw saldo toereikend is.

  Ledenacties

 • Hoe kan ik meedoen aan ledenacties en prijzen winnen?
  We hebben verschillende type ledenacties. Iedere ledenactie heeft een andere manier van deelname. Het is echter bij iedere ledenactie noodzakelijk om je deelname te bevestigen. Hoe doe je dat? Door op de knop ‘verstuur’ te klikken. Je maakt hierna direct kans op de prijs. Bij een aantal ledenacties dien je eerst nog een antwoord in te vullen voor je op de ‘verstuur’ knop klikt. Indien het een transactie ledenactie is, dien je een aankoop te doen voor de desbetreffende webshop om kans te maken op de prijs. Lees altijd de actievoorwaarden goed door. Je dient in dit geval vaak ook het aankoopbewijs te uploaden in de vorm van een PDF. Indien het een Cashmail ledenactie is, dien je eerst op een Cashmail te klikken voor je kans maakt op de prijs. Als er bij de ledenactie een vraag wordt gesteld, vul dan eerst het antwoord in en klik daarna op de knop ‘Verstuur’ om je deelname te bevestigen. Het kan ook voorkomen dat er een foto in de ledenactie staat. Hierbij wordt ook een vraag gesteld. Vul dan eerst het antwoord in en klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen. Als er een quizvraag in de ledenactie wordt gesteld, vul dan eerst jouw antwoord in. Klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen.
 • Wat kost mijn deelname aan ledenacties?
  Deelnamekosten verschillen per ledenactie, er zijn gratis ledenacties en betaalde ledenacties. Kijk altijd naar de actievoorwaarden van de desbetreffende ledenactie om te zien of het een gratis of betaalde actie is. Indien het een betaalde ledenactie is, worden de deelnamekosten automatisch ingehouden van jouw account.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van ledenacties bekendgemaakt?
  De winnaars worden circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om om te zien wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Wij brengen de winnaars per mail op de hoogte en publiceren de winnaars op onze website en social media kanalen.

  Jackpot

 • Wanneer maak ik kans op de Jackpot?
  Ieder lid van EnqueteClub maakt automatisch kans op onze Jackpot! Kijk elke dag op deze pagina om te kijken of jij de winnaar bent.
 • Hoe wordt de winnaar van de Jackpot getrokken?
  Ons systeem kiest automatisch elke dag een mogelijke winnaar. Deze mogelijke winnaar dient op dezelfde dag zijn of haar prijs te claimen. Ben jij dit? Klik dan op de groene knop op deze pagina “Claim prijs” en de Jackpot prijs is van jou!
 • Wat kan ik winnen met de Jackpot?
  De Jackpot begint bij 1,00 CashCoin. Indien de mogelijke winnaar zijn of haar prijs niet claimt, selecteert ons systeem de volgende dag automatisch een nieuwe mogelijke winnaar. De prijs gaat elke dag omhoog met 1 CashCoin tot een maximum van 50 CashCoins.
 • Mijn naam staat tussen de “laatste mogelijke winnaars”, wat kan ik doen?
  Jouw naam staat hiertussen omdat jij op die datum de mogelijke winnaar was. Echter is er niet op de groene “Claim prijs” knop gedrukt door jou op die dag en is er dus een nieuwe winnaar uitgekozen op de eerstvolgende dag. Om het mislopen van de Jackpot te voorkomen, kan je een Jackpot alert ticket kopen, waarmee de prijs automatisch wordt geclaimd als jouw naam op de Jackpot staat.
 • Wat is een Jackpot ticket?
  Met een Jackpot ticket wordt de Jackpot automatisch geclaimd als jouw naam wordt geselecteerd. Je hoeft dus niet elke dag de Jackpot in de gaten te houden om te kijken of jij de nieuwe mogelijke winnaar bent. Let wel op: Het Jackpot ticket is geldig vanaf de dag dat je het ticket koopt, tot de prijs wordt geclaimd. Als een nieuwe Jackpot ronde start, komt dit ticket te vervallen en kan je een nieuw Jackpot ticket kopen.
 • Wat kost een Jackpot ticket?
  Je koopt een Jackpot ticket voor 0,25 CashCoins op deze pagina. Dit wordt automatisch afgeschreven van jouw account.
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click