ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
 • Waarom is EnqueteClub.be opgericht?
  De missie van EnqueteClub.be is om iedereen de mogelijkheid te bieden om slimmer te shoppen. Wij bieden kennis, meerwaarde en begeleiding bij online aankopen. Je kan tegen zeer gereduceerde prijzen online aankopen doen, met de korting van EnqueteClub.be bij de aangesloten webshops, de kortingscodes en speciale acties.
 • Verkoopt EnqueteClub.be zelf ook producten?
  Nee, EnqueteClub.be verkoopt zelf geen producten. Wij geven alleen korting op producten van aangesloten webshops. EnqueteClub.be verwijst je door naar de diverse webshops en de daadwerkelijke aankoop vindt daar plaats, dus niet op de website van EnqueteClub.be.
 • Wat doet EnqueteClub.be met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door EnqueteClub.be alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de EnqueteClub.be nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kunnen je gegevens worden gebruikt worden voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • In welke landen is EnqueteClub.be beschikbaar?
  EnqueteClub.be is op dit moment alleen te gebruiken voor mensen die in Nederland woonachtig zijn en een Nederlandse bank- of girorekening hebben.
 • Kan ik adverteren op EnqueteClub.be?
  Ja. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te adverteren op EnqueteClub.be.
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click