ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Smart Help service

Up to 80% of queries can be resolved immediately by answering the questions below. If you can’t find the answer to your question you can contact us by completing the wizard.

 • Wanneer ontvang ik het winnende product?
  Winnaars ontvangen het product binnen 3 tot 4 weken in huis.
 • Ik heb spins gekocht voor het prijzenrad, maar niet gewonnen
  Niet getreurd, je kunt nog een keer meespelen met het CashCoin Prijzenrad, zolang jouw saldo toereikend is.
 • Hoe en wanneer wordt de winnaar van het CashCoin Prijzenrad bekendgemaakt?
  De winnaar van het CashCoin Prijzenrad wordt direct op deze pagina getoond. Je ziet dus direct of je hebt gewonnen.
 • Wanneer heb ik gewonnen?
  Als je spins hebt gekocht, kun je direct aan het rad draaien. Als het rad dan stil blijft staan op een vakje met CashCoins, win je dat bedrag aan CashCoins. De gewonnen CashCoins zullen binnen een paar dagen aan jouw account worden toegevoegd.
 • Wat kan ik winnen met het CashCoin Prijzenrad?
  Je kunt CashCoins winnen, dit varieert van 50,00 tot 450,00 CashCoins. Het rad kan ook stil blijven staan op een ‘free spin’. In dat geval mag je nog een extra keer aan het rad draaien.
 • Kan ik mijn gekochte spins voor het CashCoin Prijzenrad annuleren?
  Gekochte spins kunnen niet meer worden geannuleerd. CashCoins die zijn gebruikt voor het kopen van spins kunnen om die reden op geen enkele manier worden teruggezet in het account.
 • Kan ik met mijn welkomstbonus spins kopen voor het CashCoin Prijzenrad?
  Nee, het is niet mogelijk om mee te spelen met jouw welkomstbonus.
 • Zijn er kosten verbonden aan meespelen met het CashCoin Prijzenrad?
  Ja, er zijn kosten verbonden aan meespelen met het CashCoin Prijzenrad. De deelnamekosten zijn afhankelijk van het aantal spins dat je koopt. Je ziet vooraf wat de kosten zijn. Nadat je spins hebt gekocht, worden de CashCoins automatisch in mindering gebracht op jouw saldo.
 • Hoe vaak kan ik meespelen met het CashCoin Prijzenrad?
  Je kunt net zo vaak meespelen als je wilt, zolang je maar voldoende saldo hebt.
 • Hoe speel ik mee met het CashCoin Prijzenrad?
  Je kunt hier meespelen met het CashCoin Prijzenrad. Om mee te kunnen spelen, moet je spins kopen. Je kunt kiezen uit 1 spin of 5 spins, dit is het aantal keer dat je aan het rad mag draaien. Als je het rad laat draaien met jouw gekochte spin(s), zie je wat je wint op het moment dat het rad stilstaat. Als het rad stilstaat op een ‘free spin’, mag je nog een extra keer aan het rad draaien. Je ziet vooraf de kosten van het aantal spins en hoeveel CashCoins je kunt winnen.
 • Ik heb een bod uitgebracht, maar niet gewonnen.
  Niet getreurd, je kunt nog een keer meedoen met de veiling mits jouw saldo toereikend is. Er komen dagelijks nieuwe veilingen bij en bepaalde veilingen komen ook weer terug.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van de veiling bekendgemaakt?
  De winnaar van de veiling wordt direct op de pagina getoond, dus je ziet gelijk of je gewonnen hebt.
 • Wanneer heb ik het winnende bod?
  Zodra het juiste bedrag van de veiling is bereikt, ben jij de winnaar. Het systeem controleert of jouw bod het winnende bod is.
 • Kan ik mijn welkomstbonus ook inzetten voor de veiling?
  Nee, het is niet mogelijk om je welkomstbonus in te zetten voor de veiling.
 • Hoe vaak mag ik een bod uitbrengen?
  Je kunt zo vaak mee doen als je wilt, zolang jouw saldo toereikend is.
 • Wat kost een deelname aan de veiling?
  Deelnamekosten verschillen, op de groene button staat aangegeven hoeveel CashCoins je gaat inzetten voor het betreffende product. Nadat je op de groene button hebt geklikt, worden de CashCoins automatisch op jouw saldo in mindering gebracht.
 • Hoe kan ik meedoen aan de veiling?
  Je kunt hier meedoen aan de veiling door een bod uit te brengen. Je kunt een bod uitbrengen door op de groene button van het betreffende product te klikken. Indien jij het winnende bod uitbrengt, win jij het betreffende product.
 • Is er een minimum bod?
  Nee, er is geen minimum bod. Jouw bod is het bedrag dat op de groene button wordt weergegeven.
 • Hoe doe ik mee aan de Bingo?
  Je kunt hier meedoen aan de Bingo door een Bingokaart te kopen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende Bingokaarten. Bij elke Bingokaart kun je zien hoeveel CashCoins je kunt winnen en wat de kosten zijn. Als je een Bingokaart hebt gekocht, kun je vervolgens 10 geluksgetallen kiezen waarmee je wilt spelen. Start het Bingospel en je ziet direct of je gewonnen hebt.
 • Hoe vaak kan ik meespelen met de Bingo?
  Je kunt zo vaak meespelen met de Bingo als je wilt, zolang je voldoende saldo hebt. Je kunt per ronde kiezen uit 1 van de 3 Bingokaarten.
 • Zijn er kosten verbonden aan meespelen met de Bingo?
  Ja, er zijn kosten verbonden aan meespelen met de Bingo. De deelnamekosten verschillen per Bingokaart. Op de Bingokaart staat aangegeven hoeveel CashCoins je moet inzetten. Nadat je op de Bingokaart van jouw keuze hebt geklikt, worden de CashCoins automatisch in mindering gebracht op jouw saldo.
 • Kan ik met mijn welkomstbonus een Bingokaart kopen?
  Nee, het is niet mogelijk mee te spelen met jouw welkomstbonus.
 • Kan ik mijn Bingokaart annuleren?
  Een gekochte Bingokaart kan niet meer worden geannuleerd. De CashCoins die zijn gebruikt voor het kopen van een Bingokaart kunnen op geen enkele manier worden teruggezet in het account.
 • Wat kan ik winnen met de Bingo?
  Je kunt CashCoins winnen met de Bingo. Hoeveel CashCoins je kunt winnen verschilt per Bingokaart. Op de Bingokaart staat aangegeven hoeveel CashCoins je kunt winnen.
 • Hoe kan ik meedoen aan ledenacties en prijzen winnen?
  We hebben verschillende type ledenacties. Iedere ledenactie heeft een andere manier van deelname. Het is echter bij iedere ledenactie noodzakelijk om je deelname te bevestigen. Hoe doe je dat? Door op de knop ‘verstuur’ te klikken. Je maakt hierna direct kans op de prijs. Bij een aantal ledenacties dien je eerst nog een antwoord in te vullen voor je op de ‘verstuur’ knop klikt. Indien het een transactie ledenactie is, dien je een aankoop te doen voor de desbetreffende webshop om kans te maken op de prijs. Lees altijd de actievoorwaarden goed door. Je dient in dit geval vaak ook het aankoopbewijs te uploaden in de vorm van een PDF. Indien het een Cashmail ledenactie is, dien je eerst op een Cashmail te klikken voor je kans maakt op de prijs. Als er bij de ledenactie een vraag wordt gesteld, vul dan eerst het antwoord in en klik daarna op de knop ‘Verstuur’ om je deelname te bevestigen. Het kan ook voorkomen dat er een foto in de ledenactie staat. Hierbij wordt ook een vraag gesteld. Vul dan eerst het antwoord in en klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen. Als er een quizvraag in de ledenactie wordt gesteld, vul dan eerst jouw antwoord in. Klik vervolgens op de knop ‘Verstuur’ om jouw deelname te bevestigen.
 • Wanneer heb ik de Bingo gewonnen?
  Als je het Bingospel hebt gestart, controleert het systeem jouw Bingokaart. Je ziet vervolgens direct of je hebt gewonnen. De gewonnen CashCoins zullen binnen een paar dagen aan jouw account worden toegevoegd.
 • Wat kost mijn deelname aan ledenacties?
  Deelnamekosten verschillen per ledenactie, er zijn gratis ledenacties en betaalde ledenacties. Kijk altijd naar de actievoorwaarden van de desbetreffende ledenactie om te zien of het een gratis of betaalde actie is. Indien het een betaalde ledenactie is, worden de deelnamekosten automatisch ingehouden van jouw account.
 • Hoe en wanneer wordt de winnaar van de Bingo bekendgemaakt?
  De winnaar van de Bingo wordt direct op de Bingopagina getoond. Je ziet dus direct of je hebt gewonnen.
 • Hoe en wanneer worden de winnaars van ledenacties bekendgemaakt?
  De winnaars worden circa één week na afloop van de actie bekendgemaakt. Bekijk altijd de actievoorwaarden om om te zien wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt. Wij brengen de winnaars per mail op de hoogte en publiceren de winnaars op onze website en social media kanalen.
 • Ik heb een Bingokaart gekocht, maar niet gewonnen.
  Niet getreurd, je kunt nog een keer meedoen met de Bingo, mits jouw saldo toereikend is.
 • Waarom is er geen loterij?
  Loterijen houden wij enkele keren per jaar. De start van een nieuwe loterij maken wij bekend op de winpagina, ons blog en social media kanalen. Houd deze kanalen goed in de gaten en maak kans op heel veel mooie prijzen!
 • Wat kost deelname aan de Loterij?
  Voor deelname aan de Loterij wordt automatisch 1,00 CashCoin per lot ingehouden van jouw account. Je kan maximaal 6 loten kopen om jouw winkans te vergroten.
 • Hoe vaak mag ik deelnemen aan de Loterij?
  Je mag met één account deelnemen per loterij, maar je kan wel tot 6 loten kopen om je winkans te vergroten.
 • Wat kan ik winnen met de Loterij?
  De prijzen zijn per Loterij verschillend. Bekijk op deze pagina of er een Loterij actief is en welke prijzen je kunt winnen.
 • Wanneer maak ik kans op de Jackpot?
  Ieder lid van EnqueteClub maakt automatisch kans op onze Jackpot! Kijk elke dag op deze pagina om te kijken of jij de winnaar bent.
 • Hoe wordt de winnaar van de Jackpot getrokken?
  Ons systeem kiest automatisch elke dag een mogelijke winnaar. Deze mogelijke winnaar dient op dezelfde dag zijn of haar prijs te claimen. Ben jij dit? Klik dan op de groene knop op deze pagina “Claim prijs” en de Jackpot prijs is van jou!
 • Wat kan ik winnen met de Jackpot?
  De Jackpot begint bij 1,00 CashCoin. Indien de mogelijke winnaar zijn of haar prijs niet claimt, selecteert ons systeem de volgende dag automatisch een nieuwe mogelijke winnaar. De prijs gaat elke dag omhoog met 1 CashCoin tot een maximum van 50 CashCoins.
 • Mijn naam staat tussen de “laatste mogelijke winnaars”, wat kan ik doen?
  Jouw naam staat hiertussen omdat jij op die datum de mogelijke winnaar was. Echter is er niet op de groene “Claim prijs” knop gedrukt door jou op die dag en is er dus een nieuwe winnaar uitgekozen op de eerstvolgende dag. Om het mislopen van de Jackpot te voorkomen, kan je een Jackpot alert ticket kopen, waarmee de prijs automatisch wordt geclaimd als jouw naam op de Jackpot staat.
 • Wat is een Jackpot ticket?
  Met een Jackpot ticket wordt de Jackpot automatisch geclaimd als jouw naam wordt geselecteerd. Je hoeft dus niet elke dag de Jackpot in de gaten te houden om te kijken of jij de nieuwe mogelijke winnaar bent. Let wel op: Het Jackpot ticket is geldig vanaf de dag dat je het ticket koopt, tot de prijs wordt geclaimd. Als een nieuwe Jackpot ronde start, komt dit ticket te vervallen en kan je een nieuw Jackpot ticket kopen.
 • Wat kost een Jackpot ticket?
  Je koopt een Jackpot ticket voor 0,25 CashCoins op deze pagina. Dit wordt automatisch afgeschreven van jouw account.

Is your question not on the list? Click on the categories below to get an answer to your question.

Close
3,50% CashCoins
Ontvang 20% korting bij KAISER+KRAFT
Code:K20BEQ2Q
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click