ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Smart Help service

Up to 80% of queries can be resolved immediately by answering the questions below. If you can’t find the answer to your question you can contact us by completing the wizard.

 • Hoe krijg ik bij EnqueteClub.be korting op mijn online aankopen?
  Ga naar www.enqueteclub.be voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de korting bij in jouw account op EnqueteClub.be.
 • Moet ik altijd zijn ingelogd bij EnqueteClub.be om korting te krijgen op mijn aankoop?
  Ja, alleen als je bent ingelogd bij EnqueteClub.be en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de vermelde korting geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen korting geven.
 • Waar kan ik met korting shoppen?
  Je krijgt korting op aankopen bij alle, bij EnqueteClub.be, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel korting jij per aankoop van EnqueteClub.be ontvangt.
 • Hoeveel korting krijg ik op mijn online aankopen?
  De korting varieert per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door EnqueteClub.be verstrekte korting (een vast bedrag per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw korting en zie direct hoeveel geld je bespaart als je via EnqueteClub.be je aankoop doet.
 • Krijg ik op al mijn aankopen korting?
  In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op EnqueteClub.be om te zien of de korting van toepassing is op het gehele assortiment van de webshop. Verschillen de kortingen per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één kortingspercentage of -bedrag vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan geldt de korting voor het gehele assortiment van de webshop. De korting wordt berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
 • Betaal ik meer als ik via EnqueteClub.be koop?
  Nee, je betaalt via EnqueteClub.be niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs. EnqueteClub.be geeft juist korting op de prijs van de aangesloten webshop, dus je betaalt via EnqueteClub.be altijd minder!
 • Krijg ik korting over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
  Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt de korting aangepast. Er wordt korting gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komt de korting bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervalt ook de gehele korting.
 • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens de korting van EnqueteClub.be ontvangen?
  Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere bronnen worden niet ondersteund, waardoor de korting van EnqueteClub.be in sommige gevallen komt te vervallen.
 • Zijn mijn account bij EnqueteClub.be en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
  Nee, jouw account bij EnqueteClub.be staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
 • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar EnqueteClub.be om weer korting te krijgen?
  Ja, om korting te krijgen van EnqueteClub.be moet je bij elke (nieuwe) aankoop via EnqueteClub.be doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en korting krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via EnqueteClub.be naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) te profiteren van de korting van EnqueteClub.be.
 • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via EnqueteClub.be heb gekocht. Wat moet ik doen?
  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. EnqueteClub.be verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
 • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
  Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op EnqueteClub.be. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op EnqueteClub.be, de korting laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
 • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op EnqueteClub.be?
  Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op EnqueteClub.be en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op EnqueteClub.be staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op EnqueteClub.be. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op EnqueteClub.be. Snel shops zoeken op EnqueteClub.be kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.

Is your question not on the list? Click on the categories below to get an answer to your question.

Close
2,50% CashCoins
Profiteer van 5% korting op dierentuinen bij Tiqets
Code:5OFFZOO
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
visit register click click