Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Smart Help service

Up to 80% of queries can be resolved immediately by answering the questions below. If you can’t find the answer to your question you can contact us by completing the wizard.

 • Wat is een kortingscode?
  Met kortingscodes kan je geld besparen op je online aankopen. Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde korting in euro's of een kortingspercentage. Het werkt heel simpel. Bij de online bestelling wordt gevraagd of je een kortingscode - ook wel actiecode, vouchercode, promotiecode of voordeelcode genoemd - hebt. Vul de kortingscode hier in en de korting wordt direct verrekend. Kortingscodes zijn een simpele manier om minder te betalen voor online aankopen.
 • Hoe werkt een kortingscode?
  Gebruik maken van een kortingscode en minder betalen voor je online aankopen is heel simpel. Als je online een bestelling plaatst, wordt tijdens het plaatsen van de order gevraagd of je een kortingscode - ook wel actiecode, vouchercode, promotiecode of voordeelcode genoemd - hebt. Vul de kortingscode hier in en de korting wordt direct in mindering gebracht op het totale orderbedrag.
 • Waar vind ik kortingscodes en acties op EnqueteClub.be?
  Alle kortingscodes en acties vind je onder Kortingscodes en Acties op de website. Met de zoekbox op deze pagina kan je makkelijk zoeken naar beschikbare kortingscodes en acties. De beschikbare kortingscodes en acties staan ook vermeld bij de betreffende shop in het overzicht met webshops. Als je bent aangemeld bij EnqueteClub.be ontvang je ook regelmatig nieuwe kortingscodes & acties per e-mail.
 • Kan iedereen gebruik maken van de kortingscodes & acties op EnqueteClub.be?
  Ja, kortingscodes en acties op EnqueteClub.be zijn gratis en voor iedereen. Je hoeft je niet aan te melden of in te loggen op de website om kortingscodes te kunnen gebruiken. Maar als je aangemeld en ingelogd bent profiteer je wel van extra korting! Als je ingelogd bent, krijg je van EnqueteClub.be korting op je online aankopen en met de kortingscodes en acties krijg je nog eens extra korting!
 • De kortingscode werkt niet. Wat nu?
  Werkt een kortingscode van EnqueteClub.be niet? Laat het ons weten. Jouw feedback helpt ons om de website en de vermelde kortingscodes up-to-date te houden. Kortingscodes die zijn verlopen of niet werken, kan je aan ons doorgeven via het contactformulier op de website.

Is your question not on the list? Click on the categories below to get an answer to your question.

Close
Tot 4,00% CashCoins
Ontvang 30% korting bij The Hut
Code:SALE
visit register click click