ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Smart Help service

Up to 80% of queries can be resolved immediately by answering the questions below. If you can’t find the answer to your question you can contact us by completing the wizard.

 • Wat is EnqueteClub.be?
  EnqueteClub.be geeft korting op jouw online aankopen. Als je naar EnqueteClub.be gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt EnqueteClub.be een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van EnqueteClub.be. Het lidmaatschap is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via EnqueteClub.be koopt. Je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale acties. Bij de aangesloten webshops op EnqueteClub.be staat aangegeven of er een kortingscode of speciale actie beschikbaar is. Verdien nog meer met EnqueteClub.be door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van prijsvragen.
 • Moet ik mij aanmelden bij EnqueteClub.be om CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen moet je zijn aangemeld bij EnqueteClub.be. Aanmelden is GRATIS en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op EnqueteClub.be is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij EnqueteClub.be?
  Aanmelden bij EnqueteClub.be is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van EnqueteClub.be direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  EnqueteClub.be kent twee manieren om te registreren en in te loggen:
  1. Meld je hier aan voor EnqueteClub.be of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van EnqueteClub.be een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
  2. Registreer je hier via Facebook. Klik op de Facebook button en maak een account met het zelfde wachtwoord en e-mailadres als je Facebook account. Jouw acties worden NIET getoond op Facebook. Het idee hierachter is dat men tegenwoordig al te veel wachtwoorden heeft en op deze manier heb je voor verschillende platformen hetzelfde wachtwoord.
  Daarna kun je direct shoppen met korting!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij EnqueteClub.be kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij welk bedrag aan korting wij moeten bijschrijven in jouw account op EnqueteClub.be. Wij registreren niet welke producten je koopt, alleen het totale aankoopbedrag. Zonder registratie weten wij niet bij welke webshop jij een aankoop hebt gedaan en kunnen wij geen korting geven.
 • Wat doet EnqueteClub.be met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door EnqueteClub.be alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de EnqueteClub.be nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kunnen je gegevens worden gebruikt worden voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon buiten België. Kan ik gebruik maken van EnqueteClub.be?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van EnqueteClub.be als je in België woont en een Belgische bank- of girorekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en acties?
  EnqueteClub.be geeft CashCoins op online aankopen bij de aangesloten webshops. Deze CashCoins zijn een vast bedrag per aankoop of een percentage van het aankoopbedrag. De CashCoins ontvang je in jouw account op EnqueteClub.be, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Je krijgt dus geld terug na het doen van een aankoop. Kortingscodes geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling. Je voegt de code toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als EnqueteClub.be beschikt over een kortingscode of speciale acties bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér korting!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  Meld je aan bij EnqueteClub.be en wij houden je met onze nieuwsbrieven en e-mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale acties. Zo mis je niks en profiteer je van de meeste korting!

Is your question not on the list? Click on the categories below to get an answer to your question.

Close
4,00% CashCoins
De Matrassenkoning: €50 korting bij aankoop vanaf €499
Code:LRDM-50
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click