HEMA
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Over Enqueteclub.be

Enqueteclub.be is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. Enqueteclub.be is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt Enqueteclub.be?

Bij Enqueteclub.be ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2243 aangesloten webshops biedt Enqueteclub.be korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Enqueteclub.be App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Enqueteclub.be is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Enqueteclub.be willen wij jou de beste &meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Enqueteclub.be, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor gratis cadeaus of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Enqueteclub.be is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Met meer dan 100 cashback websites in Europa, Australië en de Verenigde Staten. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

  Aanbieders.be - Energie
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Side-Banner
visit register click click