Meld je aan en ontvang direct 7,50

zooplus Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over zooplus

Bestel al je dierenbenodigdheden en diervoeding met korting bij zooplus, dé online dierenwinkel van België!

zooplus is dé online-dierenwinkel. Het assortiment biedt ruime keuze met meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. De website is opgedeeld in aparte dierenwinkels, zoals een kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en een knaagdierenwinkel.

zooplus Beoordelingen

Patricia De Smet  | 13/06/19  07:47:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar alles te vinden is voor je huisdieren. Alles is netjes onderverdeeld met duidelijke productomschrijvingen en prijsaanduidingen. Steeds lopende promoties.
Els Wouters  | 10/06/19  20:20:45 | Winkelbeoordeling :
Zooplus heeft steeds scherpe prijzen! De optie ‘er-order’ is heel handig. Zo kan je snel producten van je vorig order herbestellen. Snelle levering!
Ilke De Baetzelier  | 08/06/19  19:08:01 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over zooplus. bestel hier regelmatig eten en spullen voor mijn hond. Je vindt hier veel aan een voordelige prijs en het is van goede kwaliteit. De gekochte spullen worden ook snel en correct bij je thuis geleverd. Zeker een aanrader!
Joke Seys  | 01/06/19  05:56:50 | Winkelbeoordeling :
Super voor elk huisdier: groot en klein. Voordelig in prijs, meestal voldoende in stock en bovendien binnen twee dagen aan huis geleverd! Bij grotere bestellingen zelfs nog een extra cadeautje als bedanking.
Luc Van den Broeck  | 30/05/19  21:34:02 | Winkelbeoordeling :
goedkope en goede aanbiedingen , vooral met meerdere stuks doe je echt veel profijt , ik bestel tegenwoordig bij zooplus , het wordt bovendien netjes aan huis gelleverd , en ik hoef zelf niet meer te sleuren met de booschappen
Miguel Van de ginste  | 22/05/19  10:00:52 | Winkelbeoordeling :
zeer goede winkel met zeer degelijke prijzen en goede productkwaliteit ik heb hier al vaak iets bestzld en ik ga dit zeker blijven doen want de service is zeer goed en een goede klantvriendelijkheid 9/10
WILLY VAN DROOGENBROECK  | 13/05/19  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Zooplus is het altijd een plezier te bestellen. Alle produkten zijn zeer goed qua prijs . De levering van de produkten gebeurt steeds binnen de twee dagen als ze voorradig zijn bij de firma. Ik zou iedereen aanraden via deze weg te ebstellen
Hoste Hoste  | 08/05/19  21:18:27 | Winkelbeoordeling :
Al paar keer besteld bij Zooplus en steeds tevreden geweest over de goederen. Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke website, goedkopere prijzen, levering gebeurd ook zeer vlot. Hier bestel ik zeker nog.
Jurgen Schellekens  | 30/04/19  16:53:38 | Winkelbeoordeling :
is een prima winkel voor je kat , heb trouwens 2 katjes en tropische vissen dus moet er zijn voor visvoeding alsook kattenvoeding en droogvoeding en er is ook de mogelijkheid om accesoires enz aan te kopen grts
Natacha Aquino  | 09/04/19  11:20:20 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuken dierenspullen wat je je maar kan inbeelden van manden tot snoepjes eten krapalen alles en leverd ook aan huis zeker een aanrader!!!!! Ik heb er al een paar keer wat besteld super kwaliteit
Ina Schoepen  | 28/03/19  08:59:29 | Winkelbeoordeling :
De website van Zooplus kan ik iedere dierenvriend sterk aanbevelen.Ze bieden nog meer interessante artikelen aan dan het reeds ruime aanbod in hun winkels.Bovendien vind ik steeds erg leuke promoties en de leveringsservice is ook top!
Kathy Vercamer  | 21/03/19  18:19:54 | Winkelbeoordeling :
Onlangs bestelde ik voor de 1e keer bij Zooplus. Ze beloofden mij dat mijn bestelling maar 2 dagen op zich zou laten wachten. En inderdaad, ik was verrast dat mijn bestelling zo vroeg thuis geleverd werd. Alles was perfect in orde en mooi verpakt. Ik kreeg zelfs een korting voor 1e bestelling.
Nelly Demeersman  | 18/03/19  11:28:54 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid aanbod, zowel in artikelen als in merken, en snelle levering. Regelmatig interessante kortingen. Contact met de klantendienst ivm hondenvoeding was zeer professioneel, vriendelijk en correct.
Ann-sophie Zutterman  | 01/03/19  16:40:11 | Winkelbeoordeling :
Eerlijke en goedkope prijzen voor mijn hondenbrokken van Royal Canin. Goedkoper dan alle andere websites en je krijgt er nog Cashback op ook! Als je 8 chihuahua's hebt dan moet je toch regelmatig de voorraad aanvullen. Topsite!
Fabienne Buyck  | 24/02/19  09:36:34 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende website gemakkelijk zoekfunctie en veel verkrijgbaar. Super kortingen Uitstekende klantenservice, vlug antwoord op al je vragen. Help je bij problemen snelle oplossing. Goedkope producten. Zeer snelle verzending.
Yvan Coel  | 12/02/19  15:49:12 | Winkelbeoordeling :
ZOOPLUS heeft een zeer uitgebreid aanbod met mooie promoties en lagere prijzen bij aankopen in grote hoeveelheden. Heeft ook een voordelig spaarprogramma. Vanaf een redelijk bedrag aan aankopen zijn er geen verzendingskosten. De levering gebeurt meestal zeer snel.
Cleopatra Kerckhof  | 11/02/19  17:15:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb twee katten en bestel ook regelmatig kattenvoer voor de senior kat van mijn dochter. De keuze bij Zooplus heb ik nog in geen enkele dierenspeciaalzaak gezien. En de prijzen liggen een heel pak lager. Erg leuk is ook het bonus systeem waar je voor allerlei dingen kunt sparen. De aangekochte items worden ook altijd supersnel verstuurd.
Liliane Peumans  | 12/02/19  10:20:19 | Winkelbeoordeling :
Haast niemand beseft hoe goed Zoo-Plus het wel doet t.a.v. de vele andere online dierenvoedingswinkels! Zij zijn eerlijk in hun prijzen en leveren af op het aangeduide tijdstip op een deftige manier. Dankuwel;
Ann De Rycke  | 23/01/19  18:45:25 | Winkelbeoordeling :
Top producten en service! Duidelijke productomschrijving. Prima hulp bij vragen en gemakkelijk bereikbare klantendienst.
Ina Schoepen  | 21/01/19  20:21:19 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is reeds jaren mijn favoriete webshopwinkel.Hun zeer ruime en steeds afwisselende keuze aan producten wekken steeds opnieuw mijn interesse.Je wilt toch het allerbeste voor je kleine hartbrekertjes!
Sare Vanhees  | 21/01/19  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaak hondenvoer gekocht via zooplus. Ze hebben een zeer ruim aanbod en de levering gebeurde altijd zeer snel en correct. Ze bieden gratis verzending aan vanaf 29€, wat niet een extreem hoog bedrag is. Hier zit je als snel aan als je hondenvoer koopt. Ik ben hier zeer tevreden over.
Els Bormans  | 04/01/19  19:52:32 | Winkelbeoordeling :
Bij zooplus is de prijs/kwaliteit altijd heel goed. Ze hebben een uitgebreid gamma producten voor een groot aantal dieren. De bestelling loopt zeer vlot. Voldoende betalingswijzen. Zeer snelle levering.
sigrid daems  | 27/12/18  22:55:43 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze in dierenbenodiigdheden en voeding. Steeds alle artikelen voorradig. Vlug geleverd zelfs op zaterdag. Bonuskorting van 5% bij iedere bestelling en vele promoties en proefpaketten voor een prijsje.
Andy Pipelers  | 28/12/18  09:36:25 | Winkelbeoordeling :
Dierenvoer voor dierenartsen heeeeeel wat goedkoper hier en ook vrij te krijgen. Vanaf 29 euro gratis verzending waar je snel aan zit toch. Ook erg snelle verzending waarbij je pakket binnen de twee vaak al aankomt.
Emma mumschoot  | 14/12/18  14:05:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbod voor de diertjes ! een echte aanrader, ik ga hier zeker nog kopen en iedereen die dieren heeft aanraden hier een bestelling te plaatsen. ruim aanbod en goede dienstverlening. mooie winkel
Naert Celine  | 11/12/18  14:41:56 | Winkelbeoordeling :
voor huisdieren en toebehoren heeft zooplus voor elk dier wat wils van klein meisje tot honden. raad ik zeker aan aan familie en vrienden is een top winkel zoek je nog iets voor de feestdagen ga naar zooplus voor je huisdieren met vriendelijke groetjes celine
C Meersch  | 10/12/18  09:36:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 4 kleine hondjes op leeftijd, 3 poezen op leeftijd en een grote hond van 5 jaar. Ik bestel hier gewoon alles omdat het aanbod zo ruim is, de prijzen zo interessant en de service snel. Het wordt ook aan huis geleverd dus allemaal plus punten! Echt aan te raden
nathalie maes  | 08/12/18  16:56:21 | Winkelbeoordeling :
de website van Zooplus is uitgebreid, je vind er heel veel terug, de acties zijn steeds voordelig, je spaart ook punten bij elke aankoop. Bestellen is eenvoudig, betalen zeker, verschillende mogelijkheden, de verzending is supersnel
naert celine  | 08/12/18  05:44:11 | Winkelbeoordeling :
zeer mooie winkel met zeer ruime keuze aan benodigdheden voor elk dier zowel groot als klein.zeer goede prijzen en zeer vriendelijke service met alle uitleg die je vraagt.zeker een aanrader voor elke dierenvriend grtjs
Koen Schoolmeester  | 03/12/18  19:21:09 | Winkelbeoordeling :
Goedkope en kwalitatieve produkten...zowel voor hond, kat en andere huisdieren. Grote keuze in een zeer ruim gamma van alles wat je lievelingsdier mag wensen. Veel verschillende betaalmogelijkheden en altijd vlug aan huis geleverd door PostNL. Doe zo voort !
Frieda Wauters  | 08/11/18  19:25:22 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is zooplus de site voor huisdieren benodigdheden. Heb verschillende site's vergeleken en zooplus is echt wel de goedkoopste . Het is niet alleen de goedkoopste site maar ook het gemak van thuis levering is geweldig en bijzonder vlug geleverd.
Marieke Gysemans  | 10/11/18  20:38:14 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. Erg overzichtelijk om te winkelen en je vind er voor elk dier wel wat. Ook nooit problemen gehad met levering, soms een dagje later maar kan dan komen door omstandigheden. Verder nooit geen probleem gehad. Nu bestellen we der voor onze hond en ze is blij met wat ze krijgt
Bianca Van der taelen  | 07/11/18  08:16:02 | Winkelbeoordeling :
groot aanbod voor elk soort dier..snelle levering. levering wordt goed verpakt.bij elke levering zit een blad bij voor als er problemen zijn om terug te sturen.niet tevreden geld terug.ik ben zekers een fan
Daisy Neef  | 31/10/18  09:59:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel fijne webshop waar je alles meteen kan terugvinden! De webshop heeft zeer voordelige en democratische prijzen; en een groot aanbod ter uwer beschikking. Kortom, hier vind je zeker en vast wat je zoekt!
Natacha Aquino  | 27/10/18  07:32:45 | Winkelbeoordeling :
Super leuke dieren spullen snoepjes eten leibanden halskettingen noem maar op ook leuke manden in alle maten en krappalen voor katten echt dikke pluim kom er super graag vond altijd wel iets
Marcel Naeye  | 23/10/18  07:28:24 | Winkelbeoordeling :
Prima webside : betrouwbaar, vlot van bestelling& snelle levering. Absolute aanrader. Wat voorgesteld werd, beantwoordde aan het geleverde. Er werd per mail een verzendingsbericht verzonden en de levering kon 'gevolgd' worden.
Briggitte Happe  | 21/10/18  11:09:59 | Winkelbeoordeling :
ik ben te vrede van de site het is gemakkelijk en ze hebben alles de kwaliteit is zeer goed en de bestellingen die je doet zijn er snel bij u thuis dus de service is duidelijk heel goed ik heb aangeraden aan iedereen die ken
Kim De Block  | 17/10/18  12:02:59 | Winkelbeoordeling :
een snelle en correcte levering!!!! steeds scherpe prijzen en koopjes!!!! altijd kwaliteits producten!!! en een ruim aanbod voor uit te kiezen!! een zeer overzichtelijke website!! makkelijk om te betalen en factuur overzichtelijk!
Saskia Callewier  | 04/10/18  14:57:02 | Winkelbeoordeling :
een leuk dierenwinkel waar je alles vindt voor de verzorging van de huisdieren. Het leuke eraan is dat ze een grote assortiment hebben waar je kan uit kiezen. hoe meer je koopt hoe meer voordeel je doet. snelle levering
Chelsea Cooreman  | 06/09/18  10:40:37 | Winkelbeoordeling :
1 van de beste en goedkoopste dierenwinkel met heel erg veel keuze uit voeding, speeltjes en dergelijke. Zeker eens langs gaan! Hun webshop is ook een aanrader :) daar kan je bepaalde producten goedkoper vinden.
Leen Walschaerts  | 11/08/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier altijd eten voor onze kater omdat het gemakkelijk, goedkoper en snel is. Zo heb ik altijd een grote voorraad in huis zonder dat ik er zelf voor naar de winkel moet gaan en daarbij beroep moet doen op andere mensen aangezien we zelf geen auto hebben.
Benthe Senders  | 08/08/18  08:48:22 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter is hier te vinden aan schappelijke prijzen. Leuke bijkomstigheid dat je nog geld verdiend door er te shoppen via ladycashback! 2 vliegen in een klap dus!
Petra Luyckx  | 29/07/18  14:01:33 | Winkelbeoordeling :
Alle producten die je nodig hebt met uitgebreide omschrijving en zeer goede prijzen. Levering gaat snel en is steeds correct. Je kan bovendien punten verzamelen die je kan inwisselen voor leuke producten.
Dirk Huygen  | 16/04/18  04:39:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met tal van akties en kortingen. Er word een goede service aangeboden die zorgt dat jouw huisdier het juiste materiaal krijgt. Ook online kan je duidelijk terug vinden wat u huisdier nodig heeft.
Gerrit H.  | 06/04/18  20:15:57 | Winkelbeoordeling :
Bij zooPlus kan je alles online kopen voor je dieren uit een heel uitgebreid aanbod aan artikelen. Je aankopen worden aan huis bezorgd tegen een kleine vergoeding. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Gerd Winkler  | 07/04/18  19:49:05 | Winkelbeoordeling :
zoo plus is een waar paradijs voor elke dierenliefhebber!!! Je vind er namelijk alles van voor je trouwe viervoeter, je speelse poes, je fluitende vogel, je allerliefste langoor konijn, tot elke vis en ga zo maar door
Sandra Van den Haenaut  | 05/04/18  22:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, hondje is telkens blij met een prefecte levering van zijn lievelingseten en speeltjes. Altijd voordeling en gemakkelijk winkelen bij zooplus. Een aanrader voor elke dierenliefhebber!! Leuk om punten te sparen om zo nog een extratje erbij te krijgen.
valerie  | 27/03/18  19:56:07 | Winkelbeoordeling :
heel goede website, alles is heel overzichtelijk opgemaakt. je vindt er alles voor honden, katten en knaagdieren. jammer genoeg is niet alles voor paarden beschikbaar. Iets wat voor mij persoonlijk heel leuk is, dat zijn de bonuspunten. gewoon helemaal top
Jan Desutter  | 28/03/18  08:27:05 | Winkelbeoordeling :
Deze dieren winkel is gewoonweg top, snelle verzending.. prijs kwaliteit uitstekend.. klanten service super!! gewoonweg de winkel voor uw huisdier!! nu en dan doen zij ook nog een acties bovenop de nu al lage prijs..
Bert verlinden  | 12/03/18  19:44:54 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop waar ik mijn gading kan vinden om producten voor mijn hond te vinden.Ik vind de prijs niet echt de laagste maar het bestellen vanuit mijn luie zetel is wel heel gemakkelijk en gebruik ik dan ook vaak.
Amie0069 anthonis  | 07/03/18  08:44:15 | Winkelbeoordeling :
Mijn hond ziet mij de laatste tijd nog zoveel liever sinds ik de voordelige webshop van Zooplus ontdekt heb, en zijn dubbele bonuspunten-actie op de app. Handig en snel thuis besteld en Flory eens zo tevreden!
Katleen De Leebeeck  | 22/02/18  19:34:21 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en een super service echt tevreden klantje en hondje. 1x gehad dat de hondenvoer zak beschadigd was door b post dit gemeld met foto erbij en direct 50% van het totaal bedrag terug gekregen, als dat geen service is!!!!
Marc Gijsels  | 21/02/18  14:20:12 | Winkelbeoordeling :
Zooplus de online dierenwinkel met producten voor honden, katten, knaagdieren,reptielen, vissen, vogels en paarden en dit aan de laagste prijzen.En tenslotte om u te bedanken voor uw loyaliteit als klant geeft zooplus kortingscodes.
Cat Vliegen  | 11/01/18  16:28:00 | Winkelbeoordeling :
vlugge verzending, veel keuze uit leuke en/of nuttige producten, goede prijzen geregeld leuke acties voor alle klanten, vaak mooie kortingen en aanbiedingen om je huisdier gezond te houden en te verwennen
Lois Himpe  | 09/01/18  05:23:27 | Winkelbeoordeling :
Maandelijks bestel ik hills s/d steeds ben ik tevreden. En al zeker weet ik hun spaarprogramma te waarderen. Maw doe zo verder wij blijven alvast onze maandelijkse bestellingen plaatsen. Jullie hebben een ruim assortiment
Zoe De Backer  | 09/01/18  10:03:18 | Winkelbeoordeling :
Deze website is een van de echte aanraders voor dierenliefhebbers. Er is een groot assortiment aanwezig waaruit je kan kiezen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst duurt het niet lang vooraleer je bestelling bij je thuis aankomt! Een echte aanrader
Veronique Lenaers  | 01/01/18  03:54:33 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over zooplus. Vlugge levering. Bij problemen word je onmiddellijk en vriendelijk geholpen. Heb voor mijn kat veel besteld daar kwa voeding speelgoed en dergelijke en een hele goede kwaliteit zeker een aanrader.
Kevin Missiaen  | 10/12/17  08:52:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig voeding voor me konijn en het is zeker de moeite waard om op zooplus te bestellen het is een goede en zeer snelle service. De klantendienst is ook altijd zeer vriendelijk. Ik vind het een goede shop voor alles voor je dieren
Caroline Van Den Rul  | 07/12/17  08:16:34 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst in lange tijd bestelde ik nog eens iets bij Zooplus... De kwaliteit van de producten, ook de huisproducten (!!) is steeds goed. En je betaalt er een pak minder, dan dat je het in je buurtwinkel haalt. Een aanrader!
Diana Janssens  | 03/12/17  10:17:45 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden over Zooplus! Je vind artikels die goedkoper zijn dan in de winkels en binnen de week zijn ze geleverd! Heb ooit 2 maal een artikel gehad die stuk was en bij het ene werd het gewoon vervangen en bij het ander had ik mijn geld terug!
Kerensa Techel  | 01/12/17  08:20:06 | Winkelbeoordeling :
Hier kan je koopjes doen. plus de spaarkaart er bovenop. In vergelijking met de gewone winkels een groot verschil, plus nog eens thuis geleverd. Geen twijfelen aan, bestellen en verwennerij voor de beestjes! Toppie!
Nakee  | 18/11/17  08:57:06 | Winkelbeoordeling :
Toffe producten, snelle service. Prijs in verhouding kwaliteit zeker in orde. Goede informatie van de producten, goede service van de klantendienst indien het artikel niet voldoet. Bestel regelmatig en ben nog niet teleurgesteld.
Savannah De Smet  | 19/11/17  11:42:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel veel op zooplus en het is altijd optijd en heel aangekomen. Ik ben zeer tevreden van deze klantenservice en de vriendelijkheid. De prijzen op zooplus schillen wel van prijs dan tegenover in de winkel. Op de site vind je vaak wat je zoekt tegen een veel goedkopere prijs.
Lydia Delaere  | 13/11/17  21:01:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super tevreden over zooplus. Het is goedkoper of in een dierenwinkel hun producten. Ze hebben al de merken wat top is. En de verzending is hoe het aangegeven is. Wat ook top is dat je punten kan sparen en dan iets kan uitkiezen.
Shana Duncan  | 30/10/17  14:02:58 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een heel overzichtelijke site. Je kan er bijna alles voor je huisdier bestellen. Het is ook goedkoper dan in de winkels vind ik, alsook is de verzending snel en goedkoop. Goede aanrader voor je huisdier
Maaike Sels  | 18/10/17  05:21:07 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid assortiment dierenvoeding en andere benodigdheden voor je huisdier, een leuke webshop. Regelmatig toffe aanbiedingen en kortingen. Snelle en correcte levering.
ines lestaeghe  | 21/09/17  16:13:54 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is heel zeker een echte aanrader heb er al reeds heel veel besteld voor mijn huisdieren kwaliteit en prijs is zeker goed gemakkelijk dat je alles online kan bestellen en thuis geleverd krijgt heb al altijd alles op tijd ontvangen dus zeker een aanrader voor iedereen met huisdieren
petra lonneville  | 19/09/17  10:33:30 | Winkelbeoordeling :
zooplus daar vind je echt alles voor je dier en het is gemakkelijk om te bestellen en de bestelling krijg je redelijk vlug thuis gestuurd.altijd in orde nog geen problemen mee gehad.je hebt er een heel ruime keuze en je vind er alles voor je dier
Johanna Andriessen  | 15/09/17  15:47:51 | Winkelbeoordeling :
Ongelooflijk snel en in orde! Twee katten, de een te vet, de ander heeft reuma, dus beiden aparte voeding! Zeer duidelijke en toegankelijke website, betalen is eenvoudig en snel. Vanaf nu altijd bij zooplus bestellen. Eén ding is jammer: in België mogen bepaalde vlooienbandjes niet leveren!
Stefanie Commeene  | 16/09/17  12:53:06 | Winkelbeoordeling :
Mijn katten hebben speciale voeding nodig, die kan ik hier vlot bestellen en leuk dat je punten spaart en zo iets extra kan kopen voor je diertjes. Heel tevreden over zowel de leveringstijd, correctheid en prijs.
Dominique Bruyndonckx  | 13/09/17  07:52:58 | Winkelbeoordeling :
HET plezier voor mens en dier, Zijn heel erg vriendelijk en je vindt er zowat alles om u troeteldier in de watten te kunnen leggen. En ze zijn nog een niet duur ook niet.Het personeel is dan ook heel vriendelijk en staan u steeds met raad en daad bij. een echte aanrader dus,deze shop.
Yannic Depasse  | 12/09/17  10:43:51 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, prijs kwaliteit is top leveringstermijn perfect, je kan alles op de voet volgen, je word op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurt, cash counsel komen er snel bij, 100% tevreden. een heel uitgebreid gamma
Pollet Eddy  | 12/09/17  11:43:44 | Winkelbeoordeling :
Win zijn zeer tevreden over ZooPlus, snelle levering en zeer goede prijzen met daarboven op nog spaarpuntjes die je kan inruilen voor allerhande dierenzaken. Vandaag besteld.... morgen thuis geleverd.
Christine Backer  | 11/09/17  15:55:57 | Winkelbeoordeling :
toffe site, overzichtelijk en heel goed van prijs ! Prima leveringen, steeds in orde. Tof met het spaarplan en de kortingen ...Regelmatig afwisselende interessante promoties ....leuke nieuwsbrief, zonder al te veel rommel erin.
Bart Tilkens  | 12/09/17  08:18:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede shop. snelle levering,overzichtelijke site en gebruiksvriendelijk, veel keuze aan voeding goede prijs/kwaliteit. zeer zeker aan te raden. wel gebruikt zonder de cashback was foutje van mij
Nancy Taeymans  | 10/09/17  08:19:58 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, prijs kwaliteit is top leveringstermijn perfect, je kan alles op de voet volgen, je word op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurt, cash counsel komen er snel bij, 100% tevreden
Marleen Ghesquiere  | 10/09/17  13:54:18 | Winkelbeoordeling :
zooplus, een zaak waar je welkom bent. Zowel groot en klein. Er is een ruim assortiment aanwezig. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een keuze wordt je steeds geholpen door klantvriendelijk personeel
Martine Bracke  | 10/09/17  16:28:42 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, goedkoper dan in de winkels, je vind er produkten die alleen maar verkrijgbaar zijn bij dierenartsen aan betere prijzen, een groot assortiment, klantvriendelijk, snelle reactie, een topteam
Milly Kok  | 01/09/17  16:35:48 | Winkelbeoordeling :
Zooplus zo'n breed assortiment voor honden , katten en andere huisdieren, dat je er alles voor je lieveling'en) vind. Ook wat betreft voer, zoveel varieteit mèt veel uitleg over de ingredienten. Wat hondenbrokken als maaltijd zou moeten zijn, vind mijn hond de lekkerste hondensnoepjes!
Jessica moreels  | 27/08/17  21:41:42 | Winkelbeoordeling :
Zooplus. Zeer tevreden over. Ik bespaar er geld door. Dikwijls maar kilo hondeneten gratis op de zak. Plus je spaart punten voor een gratis cadeau. Vlugge verzending ook. Steeds al tevreden over geweest nog nooit klachten van gehad.
Natacha Aquino  | 02/07/17  08:19:23 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke spullen voor dieren mijn kat haar krappaal bij jullie online besteld alles wat je je maar kunt inbeelden voor dieren doe zo verder super site met vriendelijke groeten aquino natacha xxxxxxx
patricia hoste  | 16/06/17  08:49:38 | Winkelbeoordeling :
heel content, ik koop er reeds jaren voor mijn lieve engeltjes, als er iets stuk was door het transport, enkel een foto opsturen naar zoo plus en het werd onmiddellijk opgelost. Nu wordt het verzonden via belgische post en de levering duurt ietsje langer dan vroeger
Louis Peeters  | 11/06/17  06:37:48 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en snelle afhandeling van de orders en de laagste prijzen inzake dierenvoeding plus zeer ruime keuze; Ook zeer gemakkelijke webside om mee te werken; en voor een luttele bijdrage krijg je nog een jarenlange 5% korting plus is de verzending helemaal gratis al je een gewone bestelling hebt
Marie  | 10/06/17  09:19:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden. Wij hebben een kat, zij heeft dieetvoeding urinary stress en caloriereduced, dit is veel goedkoper dan bij de apotheek (7€ goedkoper). Ook andere artikelen voldoen aan onze wensen
Jean-Marie Criel  | 10/06/17  21:21:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant, en mijn bestellingen zijn steeds met zorg geleverd. Omdat ik kies voor 'betaling vooraf', moet ik wel rekening houden met een wachttijd van circa 5 dagen tussen de bestelling/betaling en de levering.
Peggy Paelinck  | 12/06/17  09:09:03 | Winkelbeoordeling :
Al heel veel bestellingen gedaan en altijd super artikelen en een super snelle service. Ik ben zeer te vrede van de producten en van de service en altijd correct ook bij terug sturen altijd super snel je geld terug .
Johan V  | 10/06/17  09:17:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede uitleg op de website, veel goedkoper dan de meeste online winkels en gewone winkels. Heel gemakkelijk om te bestellen en binnen de 2 werkdagen geleverd aan huis. Ik raad deze site om alles wat betreft een dier aan te kopen
nadia santy  | 03/05/17  07:55:43 | Winkelbeoordeling :
snelle service en super kwaliteit. gemakkelijk bestelsysteem en opvolging van de status van de bestelling en levering. een aanrader, zeker voor België. zeer snel geleverd. en goedkoop..... plus je krijgt er nog eens cashbacks voor, win win situatie :-)
Nina Wagenaer  | 01/05/17  13:23:32 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen hier altijd onze voeding voor onze hondjes. Ook regelmatig speeltjes, snoepjes, ... Deze worden altijd goed bezorgd en toen er een vertraging was hebben wij zonder te vragen een kortingscode gekregen op onze volgende bestelling.
Diana Van Nunen  | 03/04/17  11:36:27 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is de site voor het kopen van honden en kattenvoeding, de site zelf is heel gemakkelijk te gebruiken, en na vergelijk met andere site' s is de voeding stukken goedkoper. Het wordt ook heel snel en goed verpakt geleverd. Met andere woorden TOP
Helena Pietercil  | 22/03/17  09:03:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt dat deze shop heel veel voor dieren heeft en aan zeer betaalbare prijzen. Ook de levering is snel bij u thuis, en zeker als je in het buitenland woont. Het kwaliteit van de producten zijn super en zeker geschikt voor ieder huisdier
Marianne De Waegemaeker  | 17/03/17  15:23:17 | Winkelbeoordeling :
goede winkel ,prijzen zijn heel aantrekelijk en meestal gratis verzending een ruime keuzen voor je dieren. Ik heb er meermaals bij gekocht altijd tevreden ,krabpalen zijn veel goedkoper dan bij anders bekende dierenwinkels.
 | 19/03/17  12:01:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop en zeer voordelig. Leuk spaarprogramma en snelle levering. Zeker de moeite waard.
Heidi De Maeyer  | 13/03/17  10:07:02 | Winkelbeoordeling :
bij deze bestelling minder tevreden over de snelheid van de levering. anders binnen de 4 dagen steeds in ons bezit en nu meer dan 7 dagen moeten wachten met als resultaat dat ik ergens anders eerst eten moest halen voor ons lieve meid
Ria van Delen  | 14/03/17  12:12:32 | Winkelbeoordeling :
leuke grappige gezellige en voor al dier vriendelijke site ik heb zelf hondje en heb er leuke dingen gevonden als mijn situatie thuis het toe laat ga ik zeker bestellen ik verheug mij er nu al op vooral omdat je vaak leuke dingetjes erbij krijg
Miguel Menendez  | 12/03/17  12:38:11 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is echt een aanrader om bij hen te bestellen. En Zijn snel bij levering. Hun klantendienst is ook top. Dus mensen als Julie dierenspullen nodig hebt is zoo plus Echt aanrader. En niet vergeten via site van nucash bestellen. Dan be spared Julie.
Sarah Willem  | 13/03/17  10:53:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al een paar keer besteld via Zooplus en ben heel tevreden. Goeie producten (incl de merken die we al kenden) en leuke promoties. De levering gebeurt heel snel en nog nooit schade gehad. Een aanrader voor elke dierenliefhebber en eigenaar!
MARIA OOSTVOGELS  | 01/03/17  08:01:31 | Winkelbeoordeling :
goede,duidelijke en eenvoudige webshop; hier vind je alles terug voor je lievelings dier. van eten tot speelgoed en binnen of buiten hok. veel keuze en scherpe prijzen plus het gemak om thuis te laten leveren
Jerry Maes  | 02/03/17  13:13:44 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met toffe aanbiedingen en promoties. Eerlijke prijzen en alles voorhanden, zowel betreffende voeding, verzorging als ook speeltjes, manden en hokken. Deskundige uitleg van hulpvaardige winkelbedienden.
Shana Vandorpe  | 26/02/17  10:37:58 | Winkelbeoordeling :
ruim aanbod maar niet zoals zelf beweren steeds voordelige prijs .. ben voor vele producten die zij in hun aanbod hebben toch bij verschillende andere dierenzaken goedkopere prijzen tegen gekomen voor idem zelfde producten
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,50% CashCoins
20% korting op accessoires bij zooplus
Code:JAAR-20
visit register click click