JBC
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Zalando Lounge Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Zalando Lounge

Zalando Lounge biedt exclusieve merken aan exclusieve prijzen

Zalando Lounge is de shopping club van de alomgekende webshop Zalando. Elke dag vind je er talloze deals en exclusieve merken aan onklopbare prijzen, soms tot 75% goedkoper dan elders. Hun ruime aanbod varieert van kledij voor het hele gezin, lingerie, accessoires, schoenen, sport en zelfs huisartikelen.

Zalando Lounge Beoordelingen

Jurgen  | 14/01/19  07:54:33 | Winkelbeoordeling :
de zalandolounge website is een zeer aangename en leuke aanvulling aan het nu al zeer ruime zalando assortiment. op de zalandolounge website kan je nog beter je keuze maken en kopen wat volledig jouw smaak is
Briggitte Happe  | 11/01/19  16:49:12 | Winkelbeoordeling :
vind ik een hele goede gemakkelijke site zo warm de bestellingen die je doet zijn snel bij u thuis en de service is heel goed en de prijzen zijn voor ieder wat wils ik heb het met de feestdagen tegen mijn familie verteld
Heidi Roerbert  | 05/01/19  12:22:15 | Winkelbeoordeling :
steeds tevreden en op tijd geleverd retour is daar geen probleem, steeds netjes geld terug gekregen heel veel keuze voor jong en oud, moet mij echt inhouden om niet te veel te bestellen een echte aanrader, snel makkelijk, en leuke kledij
Sofie  | 27/12/18  19:50:03 | Winkelbeoordeling :
De app is geweldig! Het is heel gemakkelijk om op deze app te shoppen. Ik heb al heel wat toffe spelletje gekocht en het is eenvoudig om terug te verzenden. Het is ook nog zeer goedkoop. En u vindt hier alle topmerken!
Daisy Neef  | 20/12/18  08:37:00 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel aangename webshop, je kan er heel goed alles per categorie bekijken. Alles is heel gemakkelijk terug te vinden en de prijzen zijn zeer democratisch en correct. Verder is het aanbod ook zeer breed en is er per categorie zeker voldoende keuze.
Vancoillie KRISTOF  | 19/12/18  10:46:18 | Winkelbeoordeling :
top website. je kan er alles vinden voor in de kleerkast. voor jong en oud . na bestelling word het rap geleverd aan huis zal zalando zeker en vast aan vrienden en familie aanbevelen met vriendelijke groeten
Kim Streux  | 19/12/18  19:32:06 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel geregeld bij Zalando Lounge en nog nooit teleurgesteld! Altijd snelle en correcte levering. Ook de opvolging van je pakketje is heel correct en up to date. Super leuke website en altijd heel leuke acties en goede kortingen.
Sandra Vanhout  | 13/12/18  10:51:07 | Winkelbeoordeling :
Mooie producten , alle merken en prijzen . Goede service en na service en zeer overzichtelijke en makkelijke webshop. Je wordt tijdig van de deals op de hoogte gebracht zodat je in alle rust kan bekijken en vergelijken met andere shops
Kristine Van Den Eeckhout  | 19/11/18  10:04:23 | Winkelbeoordeling :
Bij Zalando Lounge heb ik al zeer toffe kledij gekocht en leuke accessoires aan schappelijke prijzen. Veel keigoede promoties en goede kwaliteit. Bovendien gebeurt het verzenden en eventueel terugsturen zeer vlot.
Stef Abts  | 11/11/18  17:13:28 | Winkelbeoordeling :
De bekendste kledijwinkel online. Hun aanbod is gigantisch voor ieder lid van het gezin is er een groot assortiment beschikbaar, van jong tot oud. Vlot bestellen hier. Over retoureren wordt niet moeilijkgedaan.
Tania  | 06/11/18  14:31:04 | Winkelbeoordeling :
Super-content en tevreden klant, ben ik !!! Shoppen bij Zalando Lounge is steeds 'n feest ! Leuke, betaalbare artikelen, en prima verzending ! TOP !!!! Ik ben fan ! En ik bestel zeer zeker vaker ! BEDANKT Zalando Lounge !
Werner Verschueren  | 03/11/18  18:05:56 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge heeft uitstekende promoties van gekende merken aan verminderde prijs, bestellen is heel eenvoudig, betalen zeker en de verzending is top en heel snel. De service die zalando Lounge heeft is dik in orde
saskia callewier  | 18/10/18  07:51:17 | Winkelbeoordeling :
zalando is een hele leuke webshop. vaak vindt je er wel je ding die je zoekt en het grote voordeel is dat je het vaak aan goedkopere prijzen vindt dan dat je het op andere webshops vindt. ze hebben een groot assortiment
Natacha Aquino  | 03/10/18  12:25:29 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooi schoenen jassen en handtassen aan een goede prijs en zeer goede kwaliteit kan er niks slechts van zeggen ben zeer tevreden en je bestellingen worden ook op tijd geleverd prima zo doe zo verder zou ik zeggen
charlotte  | 18/09/18  09:08:48 | Winkelbeoordeling :
Zalando lounge biedt heel veel leuke merkkledij aan zeer interessante prijzen! Je moet het wel altijd een beetje in de gaten houden om te zien wanneer er een actie komt die interessant is voor jou, maar dan kan je echt een goede deal doen!
Elise Laureys  | 26/08/18  15:22:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle service, de retourzendingen gaan uitstekend! De modellen op foto geven soms een verkeerd beeld over de kwaliteit van de stof, kwalitatief gezien is de prijs te hoog voor zulke kleren! schoenen zijn geen aanrader
filip van de voorde  | 24/08/18  05:14:23 | Winkelbeoordeling :
deze site is top merken a volante aan, ja laat maar zeggen, dumping prijzen bestellen en de volgende dag in huis. verzending gratis en ook nog een gratis retourneren wie doet beter ?? van mij een dikke 10 op 10
Sophie Moens  | 07/07/18  11:14:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal merken leren kennen via Zalando Lounge en was verrast van hun kortingen. Ben lid sinds vorig jaar en intussen al over de 20 bestellingen gedaan. Elke dag kijk i,k maar probeer niet elke dag te bestellen, maar sommige deals kun je gewoonweg niet laten schieten!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Centrum voor Afstandsonderwijs
Wijnvoordeel
visit register click click