Meld je aan en ontvang direct 7,50

Takeaway.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Takeaway.com

Bestel met korting pizza, Chinees of andere afhaalmaaltijd bij Takeaway.com

Heb je een avondje eens geen zin om te koken? Bestel dan via Takeaway.com een heerlijk pizza, broodje shoarma, sushi of een lekkere Chinese maaltijd. Bij Takeaway.com kun je bij honderden bezorgrestaurants bestellen. Je vult je postcode in en de restaurants bij jou in de buurt worden geselecteerd. Plaats een bestelling bij het restaurant van jouw keuze en je maaltijd wordt thuisbezorgd.

Takeaway.com Beoordelingen

Ellen Wittemans  | 14/06/19  03:48:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename site en voor app om mee te werken. In 1 oogopslag zie je in welke zaken je eten kan afhalen of waar ze thuislevering doen. Bij de bestelling kan je constant of via bankcontact betalen dus zeer gemakkelijk als je geen geld in huis hebt. TOP
Lynn Van Der Steen  | 11/06/19  21:28:00 | Winkelbeoordeling :
ik bestel vaak via takeaway , echt heel makkelijk. nog nooit problemen mee gehad en je kan makkelijk zien welke restaurants er beschikbaar/open zijn. Als je bij sommige restaurants koopt dan kan je stempels verdienen en dan kan je korting verkrijgen , dat is ook altijd mooi meegenomen.
Farrah Robert  | 07/06/19  19:24:17 | Winkelbeoordeling :
Geweldig dat Takeaway hier tussen staat! Wij bestellen soms eens een pizzaatje last minute als we toch geen zin hebben om te koken die avond ;-) Er komen vaak nieuwe restaurants bij en door de verschillende reviews is het ook makkelijk om te kijken of het wel een goed idee is om daar te bestellen!
Sveta  | 05/06/19  00:05:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met de levering van de heerlijke warme pizza's. Een enorme keuze zodat er voor iedereen wel iets te vinden is naar zijn / haar smaak. Steeds bereikbaar, een tal van betalingsmogelijkheden en overzichtelijke website.
charlotte  | 22/05/19  13:23:11 | Winkelbeoordeling :
Dit is een makkelijke website om eten op te bestellen. Er is een groot aanbod aan (fastfood)restaurants in de buurt, met een overzicht van de aanbiedingen. De gegevens staan per restaurant duidelijk terug te vinden.
Tine C.  | 18/05/19  07:46:45 | Winkelbeoordeling :
Deze week heb ik voor het eerst bij Takeaway.com een bestelling gedaan. Heel laagdrempelige manier van werken: je kiest eerst je eigen locatie. Daarna duid je aan welk restaurant je kiest en welke keuken je wilt. Met één klik is de bestelling bevestigd. Stipte levering. Aanrader.
Vicky Kessels  | 11/05/19  14:41:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er vroeger veel bestelt. Vriendelijke bezorgers en het is handig als je eens een keer geen eten in huis hebt. Maar sommige afhaalrestaurants vind ik wel duur omdat je soms voor dertig euro moet bestellen en als je maar alleen bent is dat wel veel.
Els Weyten  | 10/05/19  10:24:07 | Winkelbeoordeling :
handig, alleen jammer dat er zo weinig in de buurt is bij mij. t is wel gemakkelijk dat je gewoon op de app kunt aanduiden wat je allemaal wilt, de prijs kunt zien en kunt bestellen zonder dat je zelfs hoeft te bellen. ook nen echte aanrader als er vrienden op bezoek komen
Suzy Van Nauw  | 02/05/19  12:58:58 | Winkelbeoordeling :
Ik kan Takeaway.com aan iedereen aanbevelen. Ze hebben een heel uitgebreide keuze, leveren snel en zijn bijgevolg heel betrouwbaar. De vergoeding gebeurt ook heel snel. Tot op heden mijn favoriete site om eten te leveren
Nicole Herman  | 25/04/19  16:11:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker eten en snel geleverd....veel keuze...gemakkelijk voor een snelle hap en veel keuze uit verschillende restaurants.Veiig betalen en vriendelijk bij levering ...kortom altijd snel eten in buis bij weinig tijd..
Fabienne Snoeck  | 22/04/19  22:17:09 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijk in gebruik, heel duidelijk welke restaurants en hun menu. Pluspunt bij deze app elke keer je bestelt krijg je bonuspunten die je daarna kan inruilen. Handig toch?
Natacha sabrina Aquino  | 18/04/19  09:48:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijn je hoeft je huis niet uit te gaan voor wat te eten en je vind er alles op wat je maar kan denken je kan je straatnaam en regio invullen en het toont je alle mogelijke opties in je buurd voor te bestellen zeker een aanrader
Christel Janzen  | 11/04/19  10:50:39 | Winkelbeoordeling :
Super handige website en app, Online betalen kan en dus geen gedoe met cash geld aan de deur met je warme hap in de hand! Ik ben fan :-) al gebruiken we het meestal voor een doodgewone pizza; Misschien ook eens wat andere gerechtjes uitproberen in de toekomst.
Nele Vanden Broucke  | 31/03/19  10:14:35 | Winkelbeoordeling :
hele goede app. je kan meteen zien welke restaurants open zijn en als het restaurant toch niet open is heb je na een paar dagen u geld terug. wij gebruiken deze app toch om de veertien dagen. toffe site
Guy M  | 31/03/19  23:49:47 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk, site met direct overzicht welke restaurants bij jou in de buurt thuisbezorgen. Al meerdere keren besteld en het is altijd correct. Altijd vriendelijke bezorgers. Een aanrader!
Clarissa Van Dooren  | 29/03/19  08:55:22 | Winkelbeoordeling :
Altijd wat wils voor iedereen. Iedereen vind zijn of haar keuze. Snel in reageren. Duidelijke aanwijzingen wat waar en hoe. Eerlijk verloop van betalingen. Van broodjes zaak tot pitta bar of koffie huis
Natacha Aquino  | 17/03/19  17:29:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer gemakkelijk wat je maar wilt kan je vinden in je regio ben er zeer tevreden over echt een super site ik ga zeker vaker bestellen en altijd optijd geleverd je hoeft zelfs je huis niet uit ge gaan
Tom Perdaens  | 13/03/19  07:07:32 | Winkelbeoordeling :
We bestelden sowieso reeds bij Takeaway dus erg handig dat je nu ik een bestelling een deeltje terug in cash krijgt. Ze zijn bij deze site snel met uitbetalen dus ook zeer gunstig. Bij elke bestelling probeer ik eraan te denken.
Paindavoine christel  | 25/02/19  09:02:31 | Winkelbeoordeling :
we bestellen elke vrijdag avond via deze applicatie take away. het is gemakkelijk. snel. cool. we vinden altijd vele keuzen. het komt op tijd. het is nog goed warm. direct klaar om te eten . nieks te koken. nadien rust
David Timmers  | 01/03/19  06:19:36 | Winkelbeoordeling :
Toffe en leuke site. Is gemakkelijk te gebruiken. Er is een zoekbalk zodat je snel en efficiënt kunt zoeken wat je wilt. De info die erbij staat is ook correct en eenvoudig. Je weet dadelijk hoe het werkt.
Jessica Illegems  | 21/02/19  15:10:41 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijke website!! Ook mogelijk tot het volgen van je bestelling. Bij aankoop kan je online betalen of contant bij levering. Vriendelijke en snelle levering... Een aanrader voor iedereen!
Jessy Remmers Jessy  | 15/02/19  23:47:57 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en lekker het gaat ook sneller dan ik zelf te voet moet gaan halen vanaf bepaald bedrag is de levering gratis en het is ook zo dat we niet meer door de kou moeten prijs valt goe mee das ook top natuurlijk
yael burny  | 27/01/19  21:26:46 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en zeer gemakkelijk als je niet weet wat je wil eten. heb alleen maar goede punten. het eten is zeer lekker, vooral de pittaschotels. Een goede aanrader is toch wel pizza andromeda.
idm21  | 26/01/19  21:00:31 | Winkelbeoordeling :
Deze site is enorm makkelijk in gebruik. Ik vind persoonlijk dat de soorten keukens te beperkt zijn, heel veel pitta zaken of pizza. kwaliteit van de meeste zaken is goed. Wel zijn de wachttijden vaak langer dan gezegd, maar het is fijn dat heel wat zaken gratis leveren.
marc roose  | 17/01/19  10:49:50 | Winkelbeoordeling :
heft steeds op tijd geleverd en maaltijd was goed warm.Het is ook zeer gemakkelijk om on line te reserveren bij de betrokken eetgelegenheden. In mijn geval was dit pizazhut uit de brugsesteenweg in roeselare
Geoffrey Vandeghinste  | 07/01/19  17:28:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden altijd lekker steeds op tijd en geen lange wachttijden alles altijd naar wens en steeds vriendelijk
Wesley Messely  | 04/01/19  14:32:53 | Winkelbeoordeling :
suuupeeeeeer concept!!!!! lekker eten ruim kueze uit verschillende gerechten en zeer vriendelijk aanrader al moet je soms wel veel geduld hebben vooraleer ze aankomen maar zeer lekker en ruim genoeg top
Yvan Coel  | 27/12/18  17:06:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel praktische manier om eten te bestellen bij lokale restaurants die thuis leveren. Beter dan zelf te moeten zoeken wie deze dienst levert.Ook gemakkelijk om van tevoren te betalen via PayPal.Levering gebeurt snel
steve mesot  | 22/12/18  15:14:06 | Winkelbeoordeling :
takeaway biedt een uitgebreide keuze aan restaurants. In gent alleen heb je al de keuze uit 21 pizzazaken met elk een uitgebreide review. Betalen kan van cash geld aan de koerier , tot online betalen met paypal , bankcontact en creditcard.
griet meezie  | 14/12/18  14:08:16 | Winkelbeoordeling :
voor alles waar je zin in hebt heeft takeaway voor elk wat wils van pizza tot sushi. raad ik zeker aan aan familie en vrienden is een super app! een klein of groot hongertje, gewoon bestellen via de site! aanrader
kenny marien  | 16/12/18  12:32:46 | Winkelbeoordeling :
Heb er al vaak besteld en is altijd goed gegaan. Op 1 keer na, maar dit lag aan het restaurant zelf. Op de Site niks aan te merken. Is uiteindelijk goed gekomen. Allen spijtig dat je niet(meer) kan volgen waar je eten onderweg is.
Daisy Neef  | 13/12/18  07:49:48 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop waar je echt een super uitgebreide keuze aan eten hebt! Neem zeker een kijkje want je zal er zeker iets vinden dat je super lekker vind, de keuze is werkelijk eindeloos! Alles is ook beschikbaar aan zeer democratische prijzen.
Vancoillie KRISTOF  | 08/12/18  05:05:15 | Winkelbeoordeling :
zeer lekkerre pizza en snelle service. zelfs de aan huislevering gebeurt vlug door vriendelijke mensen.zeer handig als je niet buiten kan of zin hebt om eens een avondje op je je gemak te zijn en geen zin hebt om te koken haha grtjs
Ivan Parewijck  | 13/05/14  12:15:31 | Winkelbeoordeling :
Hebben er al enkele keren bij besteld heel goede service en veel mogelijkheden .Altijd op tijd en nog goed warm als het toekomt bij u . Ook vriendelijke mensen aan de telefoon .Tip top ,kan niet beter
Solange Coppens  | 02/11/14  17:50:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er totaal geen klachten over te vermelden. De bestellingen zijn steeds naar wens en de kwaliteit van de producten is top. Voor herhaling vatbaar in de toekomst zou ik zeggen. Een dikke 9/10 voor Pizza.be.
Njrm Mdz  | 02/02/15  17:45:34 | Winkelbeoordeling :
Geen zin in koken? Wel zin in iets lekkers? Tja, dat overkomt mij regelmatig. Via Pizza laat ik dan gewoon wat thuis bezorgen. De ene keer een pizza, de andere keer iets van de chinees, etc. Ook superhandig dat je online kunt betalen, zo vaak heb ik geen cash meer in huis.
Kevin Denoyel  | 27/03/16  00:17:07 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service. Gemakkelijk besteld, aanpassingen mogelijk aan het menu. Op afgesproken tijdstip geleverd. Uitstekende pizza, goed warm, en hele vriendelijke mensen en heel sympathieke koerier die het kwam brengen
Wesley Verstraeten  | 30/01/18  06:04:51 | Winkelbeoordeling :
altijd handig en corekt is de top en zeer vriendelijk ga ik nog veel gebruiken goede service en je hebt een prachtig overzicht over alles wat je kkan krijgen en je word per mail op de hoogte houden als je bbesteling is toegekomen en waneer u besteling vertrek om te leveren echt de top
Njrm Mdz  | 02/02/15  17:44:24 | Winkelbeoordeling :
Geen zin in koken? Wel zin in iets lekkers? Tja, dat overkomt mij regelmatig. Via Pizza laat ik dan gewoon wat thuis bezorgen. De ene keer een pizza, de andere keer iets van de chinees, etc. Ook superhandig dat je online kunt betalen, zo vaak heb ik geen cash meer in huis.
Ann Peeters  | 10/08/15  17:16:36 | Winkelbeoordeling :
al paar keer via pizza.be online besteld, geen klachten, meestal wordt geleverd binnen het vermeld tijdstip, verschillende plaatsen laten leveren en de service is altijd super en vriendelijk, ik ben zeker een fan !!!
Kristof Kempeneers  | 02/04/17  19:36:37 | Winkelbeoordeling :
ik vind echt een goed siti om online eten te bestellen en ook heel sympatieke mensen om mee te chatte en bestelling te doe echt nice i love i even when you have no mony for call you can order for delivery
Niels De Bakker  | 04/04/17  14:40:44 | Winkelbeoordeling :
Echt helemaal mijn ding! Takeaway mag dan wel van naam veranderd zijn. De kwaliteit is dezelfde gebleven. Heel snel, heel goed en locaal een thuisbezorger vinden kan met via geen enkele site beter dan via Takeaway.com
Stef Abts  | 11/04/17  15:10:53 | Winkelbeoordeling :
Geen tijd om te koken : dit is je adres. Alle mogelijke maaltijden beschikbaar. Bovendien zeer overzichtelijke website zodat je meteen de beschikbare zaken en hun aanbod gevonden hebt. Vlotte betaling en correcte levering. Top !
Lien Vander Eecken  | 30/04/17  14:54:35 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, gemakkelijke betaling en keuze aan verschillende soorten gerechten. Kan wel nog wat uitgebreid worden. Wij wonen in Wondelgem en sushi is nog niet leverbaar daar. Ook vind ik het jammer dat er geen echte Italiaanse keuken te vinden is regio Gent/wondelgem.
melissa devos  | 04/05/17  00:27:48 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige uitvinding alle restaurants in je buurt die bij jou thuis leveren ik vindt het echt geweldig. heb echter al problemen gehad met bepaalde restaurants die te laat bestellingen leveren of letterlijk koud maar al bij al is het meestal allemaal dik in orde
Simons  | 14/05/17  19:28:42 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com is een ideaal platform om in te zoeken en te voldoen aan je goesting voor wanneer je eens geen zin hebt om te koken of om uit huis te gaan en lekker eten wil bestellen. Een bundeling van thuisbezorgdiensten om uit te kiezen. TOP!
Simons  | 14/05/17  19:29:09 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com is een ideaal platform om in te zoeken en te voldoen aan je goesting voor wanneer je eens geen zin hebt om te koken of om uit huis te gaan en lekker eten wil bestellen. Een bundeling van thuisbezorgdiensten om uit te kiezen. TOP!
Simons  | 14/05/17  19:29:56 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com is een ideaal platform om in te zoeken en te voldoen aan je goesting voor wanneer je eens geen zin hebt om te koken of om uit huis te gaan en lekker eten wil bestellen. Een bundeling van thuisbezorgdiensten om uit te kiezen. TOP!
Aline Vanraes  | 02/06/17  21:26:27 | Winkelbeoordeling :
Goede site, overzichtelijk, je vindt snel wat je zoekt. Ook als er iets fout loopt staat de helpdesk altijd snel klaar om te helpen, ze zijn heel vriendelijk! €1 om met de bankkaart te kunnen betalen vind ik wel veel.
Filip Anthonis  | 10/06/17  13:02:55 | Winkelbeoordeling :
Als mijn maag weer eens van tijd tot tijd begint te grommen - van de honger - snel ik naar mijn laptop om via takeway.com mijn privé-menu samen te stellen, met korting en aan de huisdeur gebracht. Lekker (makkelijk)
Karin Notredame  | 11/06/17  10:30:52 | Winkelbeoordeling :
Heel goede website zeer makkelijk om eten te bestellen, vlotte bediening vriendelijk bij levering gemakkelijk om te betalen hebben al een paar keer gebruik van gemaakt zijn er zeer tevreden van is zeker aan te raden
Noureddine Haddouchi  | 30/06/17  02:21:52 | Winkelbeoordeling :
ce site est assez sympa en tout cas l'application tout se livre chez moi sans le moindre effort enfin a part utilisé l'application pour effectué ses livraison bien-sur sinon c'est très pratique pour faire des commande pizza je recommande
Marya Astakhova  | 27/07/17  14:45:09 | Winkelbeoordeling :
Al een paar keer bij Takeaway besteld en elk e keer zeer tevreden over geweest. Veel keuze, snelle en correcte levering. Gemakkelijk te bestellen en veel betaalmogelijkheden. Ook interessant voor grote groepen mensen.
Suzy Van Nauw  | 20/08/17  13:30:16 | Winkelbeoordeling :
Takeaway is heel handig om gemakkelijk en snel eten te bestellen. Je geeft je postcode in en krijgt een overzicht van alle beschikbare restaurants die aan huis leveren. Ook de promo's en minimunbedragen staan erbij vermeld. Een aanrader
Shauny Cuypers  | 23/08/17  11:15:02 | Winkelbeoordeling :
super handige app, zeker als je zoals in mij in een stad woont. Het eten wordt gewoon naar jou gebracht en je hebt keuze tussen veel verschillende restaurants. Ook nog tot laat in de nacht kan je jouw eten bestellen en laten leveren.
Jessica steurs  | 25/08/17  09:45:31 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk in gebruik, overzichtelijk..de bedrijven die deelnemen zijn duidelijk. Na bestelling is het goed dat er een opvolging gefaan wordt en dat er een bevedtiging komt vàde bestelling en ook wanneer de geschatte levertijd wordt cerwacht.
philo Gijbels  | 28/08/17  12:54:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben deze week voor de eerste maal hiervan gebruik gemaakt en is 100% meegevallen! Zullen dat in de toekomst zeker nog doen! De service was snel en correct en de geleverde pizza's heel lekker. Kunnen dit echt aanbevelen
Cathy Debusscher  | 10/09/17  11:22:46 | Winkelbeoordeling :
Gisteren een bestelling geplaatst bij take away om broodjes te laten leveren. Een kwartier na plaatsing telefoon gekregen dat de betreffende zaak geen respons geeft en ze dus de online betaling gaan terugstorten. Snelle en duidelijke communicatie van take away team
Nathalie Van Den Bosch  | 10/09/17  19:43:00 | Winkelbeoordeling :
handige en gemakkelijke site ook om met bankkaart te betalen. alleen jammer dat sommige aangesloten bedrijven niet up to date zijn met hun systeem en/of menukaart. indien dit beter en gecontroleerder moest opgevolgd worden top site!
PIERRE BECKX  | 11/09/17  19:19:42 | Winkelbeoordeling :
Heb je geen zin om te koken, was de vergadering uitgelopen en heb je dan op de hoop toe nog je trein gemist ? Geen nood bij Takeaway kan je altijd terecht om iets lekkers op de tafel te toveren. De kwaliteit is goed de smaken zitten goed en het is gemakkelijk.
petra keyen  | 15/09/17  20:30:33 | Winkelbeoordeling :
Wel tot nu toe heb ik telkens zeeer goede maaltijden gehad met take away! Ik raad het ten stelligste aan om het ook te proberen, je moet niet het huis uit, knus en gezellig thuis, de bediening laat nooit lang op zich wachten!
Ellen  | 16/09/17  12:15:43 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk thuis eten geleverd kan krijgen. Het geeft je een duidelijk overzicht van welke restaurants er in jouw buurt leveren en of ze open zijn of niet. Ik zal nog vaak gebruik maken van takeaway.com
Caroline Michels  | 19/09/17  06:20:22 | Winkelbeoordeling :
Over het algemeen ben ik niet tevreden of de kwaliteit van het eten, nooit geen frieten bestellen want waar dan ook de zijn slap en altijd koud... super slecht, meestal maar de bestelling ook lange tijd op zich wachten
Maaike Sels  | 26/09/17  16:36:30 | Winkelbeoordeling :
Zeer handig en makkelijk in gebruik. Je vindt er alles in je buurt om te eten en ze leveren aan huis! Een aanrader! Bij je eerste bestelling krijg je zelfs een korting
Joke Seys  | 19/10/17  23:00:55 | Winkelbeoordeling :
Stond er eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover (dacht dat men er enkel pizza kon bestellen), maar eenmaal ik er iets besteld had, merkte ik hoe handig het is. Je kan er naast pizza ook frieten, pasta, kebab, Mexicaans, Chinees, ...
Jurgen  | 20/10/17  07:51:39 | Winkelbeoordeling :
persoonlijk vind ik het een heel goed initiatief of via een platform afhaalmaaltijden te kunnen bestellen die thuis geleverd worden. De keuze is ruim in de steden, maar buiten de steden is het aanbod eerder laag. Dat is het enige minpunt.
John De Vetter  | 30/10/17  13:58:26 | Winkelbeoordeling :
deze week de eerste maal geprobeerd sinds lange tijd, en weer beetje verrast en teleurgesteld tegelijk. verrast over de vriendelijkheid van de bezorger, maar beetje teleurgesteld op de wachttijd, 45min, waar 25min beloofd was..
Benthe Senders  | 01/11/17  15:47:36 | Winkelbeoordeling :
Goede service, duidelijke website. Het leuke is dat je 's nachts nog bestellingen kan plaatsen en dan heb je ongeveer een half uurtje later je eten voor de deur staan. Een groot aanbod in keuzes van restaurants, soorten voeding. Heerlijk!
Deborah Nyst  | 03/11/17  20:46:49 | Winkelbeoordeling :
altijd een correcte levering gehad. is fijn om alle plaatsen in je buurt te kunnen zien waar je kan bestellen en laten leveren op 1 site. na de bestelling krijg je een bevestigingsmail van je geplaatste bestelling, je kan ook kiezen om hoe laat je wilt dat je bestelling word geleverd.
IlkaB  | 19/11/17  15:36:54 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede ervaring ! De levertermijnen worden correct ingeschat, zodat we perfect weten wanneer ze te verwachten zijn! We hebben al verschillende restaurantjes uitgeprobeerd, en ze zijn allemaal even vriendelijk!
Maya Verschueren  | 26/11/17  19:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik graag Takeaway.com om eten te bestellen. Er is veel keuze dit vind ik zeker een plus punt. Het is makkelijk om een restaurant te kiezen, zeker als je nog niet goed weet wat je wilt eten. Ik heb nog geen slechte ervaringen gehad.
Elien Merckx  | 29/11/17  01:41:42 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk als je de deur niet meer uit wil! Ik heb al verschillende keren via deze site bestellingen gedaan en het was altijd makkelijk te bestellen via de computer en het werd geleverd op het uur zoals afgesproken. Ik ben fan van deze site!
Marc Gijsels  | 10/12/17  19:27:47 | Winkelbeoordeling :
heb jij vandaag niet echt zin om de ganse dag om in de keuken te staan dan hebben wij de ideale oplossing voor u bestel nu online naar Takeaway.com en geef u bestelling door zoals Pizza, Pasta, Sushi, Chinees, Kebab, Frituur, Thais, enz en dit allemaal wordt aan huis geleverd
bert verlinden  | 29/12/17  19:34:42 | Winkelbeoordeling :
goede app,makkelijk in gebruik.Redelijk tot veel keuze,makkelijk te bestellen.Meestal word alles geleverd op het uur dat je vraagt.Tot op heden ben ik altijd correct behandeld en heb ik lekker eten gekregen.Een aanrader.
Eddy Geelisssen  | 30/12/17  08:53:59 | Winkelbeoordeling :
Heb sinds kort een online bestelling gedaan van enkele broodjes kebab , ben zeer tevreden over de super snelle levering , kwaliteit van product was matig tot goed . zowel de bestelling als het online betalen ging heel vlot zonder problemen , TOP
Werner Valckx  | 05/01/18  16:49:30 | Winkelbeoordeling :
ik bestel geregeld bij takeaway.com.en ben er altijd goed met geweest.altijd mooi op tijd,en eten warm geleverd.Toch makkelijk wanneer je wat later thuis bent dan verwacht of geen tijd of goesting heeft voor te koken
Veronique Belligh  | 17/02/18  16:14:02 | Winkelbeoordeling :
Voor aan de kust is er niet veel mogelijk om te eten via Takeaway want als men in gistel woont betaal U extra bij voor te leveren en zodoende is de prijs te duur voor zo een etentje dus persoonlijk zou ik het niet doen
Liesbeth Peeters  | 13/03/18  15:28:18 | Winkelbeoordeling :
Veel deelnemende restaurants. Makkelijk om restaurant in de regio te vinden via hangige zoekrobot. Betaling gaat vlot, ook met bancontact. Na bestelling ontvang je een bevestigings sms, zodat je zeker weet dat je aanvraag in behandeling is. Het lekkere eten werd steeds snel, vers en warm bezorgd.
Astrid Jongenelen  | 26/03/18  08:15:52 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit nog altijd de beste site voor eten op te bestellen. Deze site is gebruiksvriendelijk. De enige problemen dat ik hier ervaar is dat als ik alleen ben soms voor een te groot bedrag moet bestellen of lang moet wachten op de levering, maar dat ligt eerder bij het restaurant zelf dan aan deze site zelf.
Ulla van Ael  | 27/03/18  19:30:38 | Winkelbeoordeling :
Ik en mijn vriend hebben soms geen zin om op restaurant te gaan na ons werk. we bestellen heel vaak sushi via Takeaway. vooral bij sushi line. Ze zijn zeer duidelijk op de site vanaf hoeveel geld je kan bestelen bij dat ene restaurant. v.b: bij sommige sushi restaurants kan je niet 20 euro bestellen
Nick Verlinden  | 03/04/18  16:54:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle bezorging en top eten,doen we meer,klasse!!!Dit gaan we meer doen voor heel de familie bestellen,het eten was ook nog lekker warm zo moet het gewoon jongens,top.Ook een ruime keuze van menu en vriendelijke meneer aan de deur,beter kan niet.
Hanane Ha  | 24/04/18  14:09:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben soms wel wat lui om te koken en dan is takeaway.com een ideale oplossing. Makkelijk besteld, veel keuze op de website en heel lekker. De prijs valt ook reuze mee! En het wordt zelfs tot uw deur gebracht. Wat wil je nog meer?
Kim De Wachter  | 04/05/18  10:24:08 | Winkelbeoordeling :
Heel handig om alles op 1 en dezelfde plek te kunnrn gaan opzoeken, zeker indien je nog twijfelt waarin je zin hebt. Het is ook heel makkelijk en duidelijk in gebruik en het is ook heel makkelijk dat je ook ineens via de app kan betalen en dus niet meer moet sukkelen bij levering
Ramona Rombouts  | 13/05/18  20:00:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte levering aan huis, vlugge online betaling, geen gedoe, brede keuzemogelijkheden, erg makkelijk als je geen zin hebt om te koken, je kan zelf het leveringstijdstip kiezen (let wel ze nemen dit bij benadering ;) )
Debbie  | 16/05/18  20:18:42 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide keuze aan maaltijden , makkelijk bestellen via de handige overzichtelijke app en redelijk vlugge levering. Goeie communicatie indien er iets mis is met de levering. Zeker aan te raden!!!!!
Kristine Van Den Eeckhout  | 21/05/18  10:00:29 | Winkelbeoordeling :
De vrijdagavond, als we geen zin hebben om te koken, bestellen we regelmatig iets via Takeaway. Vooral pizza en chinees valt bij ons in de smaak. Meestal valt de leveringstijd goed mee. Het is leuk en goedkoper dan op restaurant te gaan !
kirsten berg  | 01/06/18  08:02:50 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke site. makkelijk te bestellen en te zien wat elk restaurant inhoud. ook heel goed geholpen door de helpdesk toen wij met een probleem zaten met een van de restaurants in onze buurt. hierdoor kan ik takeaway.com echt aanraden aan iedereen!
Ellen Dubois  | 05/06/18  09:56:29 | Winkelbeoordeling :
Een site waar je zo goed als alles van eten kan bestellen om te laten leveren. Zeer handig is gebruik, alle menu's zijn makkelijk en overzichtelijk. Diverse betaal mogelijkheden. Correcte levering en altijd mooi op te gevraagde tijdstip.
Evelien Janssens  | 07/06/18  19:18:49 | Winkelbeoordeling :
Door de filters te gebruiken kan je snel en efficient terug vinden wat voor jou interessant is. De manier van op de hoogte houden van de geplaatste bestelling vind ik zeer handig. Men krijgt via mail of sms bericht van het specifieke uur waarop geleverd wordt.
Gracia Mauricio  | 14/06/18  18:15:54 | Winkelbeoordeling :
Alles was tip top inorde. Heb lekker gegeten de bestellingen waren goed op tijd. Ik zou zeker vast online bestelen, het is echt een aanrader bv. Als je geen zien hebt om naar buiten te gaan is dit echt wel iedeaal.
Tim De Keyzer  | 23/06/18  05:42:39 | Winkelbeoordeling :
Handig als je een snelle hap wilt waar je veel keuze hebt. Goede terugbetaling van cashback. De restaurants leveren kwaliteit waardoor je echt waar voor je geld krijgt. Een echte aanrader om te bestellen via deze website.
Nadia Simone  | 08/08/18  20:01:50 | Winkelbeoordeling :
Pas nog gebruikt om kapsalon te bestellen. Is fijn als je geen zin hebt om zelf iets te gaan halen. Is overzichtelijk en alles is goed en duidelijk uitgelegd. Vind het een goede app. Zeker een aanrader.
Joke Rommens  | 12/08/18  10:06:02 | Winkelbeoordeling :
Heel handig. Lekker en snelle service. Handig dat je extra informatie kan doorgeven aan de zaak waar je bestelt. Zoals bijvoorbeeld geen tomaten of sla... Hier wordt bijna altijd rekening mee gehouden.
Sybrenne Springintveld  | 12/08/18  10:45:10 | Winkelbeoordeling :
Op deze site is het erg gemakkelijk om een goed restaurant of een andere eettent te vinden, waarbij je lekker eten voor goede kwaliteit kan bestellen. Zo heb ik al vaak pasta en pizza besteld, waar ik meestal tevreden over was.
Chris Smets  | 13/08/18  06:05:45 | Winkelbeoordeling :
Takeaway is top kwalitijt een goede prijzen voor ieder wat lekkers en naar ieders zijn smaak lekker smullen via takeaway . Be . Ik kan iedereen deze app aanraden om snel en lekker eten te bestelen dus allemaal versnellen en takeaway bestelen
Sofie lucie blanche Vanwymeersch  | 01/05/17  08:52:03 | Winkelbeoordeling :
heerlijke maaltijden, je kan bestellen wanneer je maar wil tot 23u, altijd goed op tijd geleverd, je hoeft niet te koken en zo kan je eens een gezellige avond met het gezin hebben. het word ook goed warm gebracht, hier in oudenaarde toch
Sven Jansen  | 23/01/18  08:17:16 | Winkelbeoordeling :
Is goed, snel maar je moet goed zien naar recensies van andere want anders krijg je wel eens een slechtere maaltijd maar leveringstijd klopt meestal wel of is zelfs sneller en vriendelijkheid bezorgers
Joy van dooren  | 03/03/18  14:40:20 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden van de goede service en de klant vriendelijke mensen. Steeds weer heel lekker eten. Ook elke keer stipt optijd. Hier zit een tevrede klant. Dit is zeker een aanrader aan mensen die soms drukke dagen hebben en iets snel en lekker willen eten j
Stefanie Lion  | 17/07/18  17:45:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al is een keer iets besteld op Takeaway.com. De site is gemakkelijk en je ziet duidelijk welke restaurants er leveren in je buurt en welke niet. Je bestelling komt ook rap aan bij het restaurant van je keuze. En de levering duurt ook niet zo erg lang.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
visit register click click