ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Sunparks Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Sunparks

Beleef bij Sunparks een heerlijke vakantie

Geniet van een heerlijke vakantie bij Sunparks. De vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Lekker de bossen in, het strand op of de heide verkennen. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving. Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in het overdekt en verwarmd zwemparadijs. Avontuurlijk voor de kinderen, heerlijk ontspannend voor de ouders.

Sunparks Beoordelingen

storms francine  | 04/07/20  10:06:35 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is een van mij favoriete. Heel gezellig voor heel de familie. Er is voor iedereen wel iets wat je graag doet. Heel comfortabel en altijd heel netjes. je kunt er mooie wandelingen maken. Goed voor eens een week er tussen uit.
Braya Lagysse  | 08/05/18  10:57:46 | Winkelbeoordeling :
hallo sunparks personeel vind ik persoonlijk niet zo vriendelijk en het zwembad veel te druk om er te komen zwemmen met twee kleine kindjes en in de zomer te druk in het park de prijs vind ik ook heel duur
Cindy Covents  | 10/02/18  11:18:06 | Winkelbeoordeling :
wij hadden een hotel kamer boven het zwembad We zaten op de tweede verdieping en daar hadden we geen WiFi terwijl deze in de prijs was inbegrepen de netheid was niet in orde we konden onze naam in het stof schrijven ook hong er nog koffie aan de tafel van de vorige mensen voor 7 dagen/nachten mss toch zeepjes bijvullen zwembad was in orde vriendelijk personeel/redders basis ontbijt minigolf lag vol eikels/blaadjes dus was geen succes toch volle pot ervoor betaald
arne heemeryck  | 28/07/16  11:49:51 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je met je gezin eens op vakantie wil gaan is Sunparks de perfecte plek.Ik ben er nu al enkele keren geweest en nog nooit heeft het me teleurgesteld. Nog een pluspunt zijn de zeer aanvaardbare prijzen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
5,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij Centrum voor Avondonderwijs
Code:LASTCALL
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click