JBC
Meld je aan en ontvang direct 7,50

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij Media Markt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Media Markt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

Mario Vanderstraeten  | 09/01/19  18:03:10 | Winkelbeoordeling :
Electro en bediening zijn gewoon toppie,waarborg altijd correct als je de juiste procedure start en afwerkt.Best off de rest in verband met kwaliteit en kwantiteit,gewoon kopen beter besta er zeker nie.
Sofie Dossche  | 03/01/19  15:11:21 | Winkelbeoordeling :
Soms super deals te verkrijgen je bent ook rap geholpen in de winkel als je hulp nodig hebt en kies je die prijsklasse dan gaan ze rond die prijsklasse zoeken en je hebt dan wat je wilt met het budget dat je in gedachten had
Saida Bouzidi  | 24/12/18  18:21:24 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt vind ik persoonlijk niet van al te goede kwaliteit. Heb er vaak dingen gekocht maar moet ze binnen een korte tijd weer retourneren.
diether hoekx  | 23/12/18  01:49:13 | Winkelbeoordeling :
heel leuke en makkelijke online winkel en altijd een leuke winkel om eens binnen te wandelen. leuk om eens rond te kijken welke koopjes er zijn op dat moment en makkelijk om aan te kopen. ben zelf een grote media markt fan
Stephan Cockmartin  | 03/01/19  12:48:44 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt. Zeer duidelijke en overzichtelijke website in eenvoudige en aangename kleuren (rood, zwart, wit). Prima aanbod van volledig gamma producten. Op startpagina altijd verwijzing naar promoties. Uitgebreide productinformatie. Duidelijke info bestellingen en klantenservice.
Liliane Peumans  | 17/12/18  18:53:57 | Winkelbeoordeling :
Het is onvoorstelbaar wat Mediamarkt allemaal wel in huis heeft, aan supergunstige condities. Hun website werkt handig en is uitzonderijk helder en snel. Van zodra bestelking geplaatst, zit de levering er 's anderendaags reeds aan te komen. Beslist een aanrader over de hele lijn!
Reinhard Laga  | 11/12/18  18:00:38 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een leuke winkel, ik ken de keten van mijn tijd in Duitsland. Ze zijn steeds zeer goedkoop, net zoals hun zusterketen Saturn. Het verschil zit hem in bepaalde modellen of toestellen die de ene wel, en de andere niet in de aanbieding heeft. Maar soit. Ze leveren zelfs gratis aan huis.
Lieven Versyck  | 10/12/18  21:07:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle en verzorgde verzending, betaling is mogelijk met verschillende betaalmiddelen, zeer overzichtelijke site, voor elk wat wils en voor ieders budget. Altijd leuk om vaniit de zetel te shoppen.
Emma Mumschoot  | 07/12/18  18:33:07 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod en goede klantenservice. Er is veel keuze. Kwaliteit van hoesjes is soms wat minder. Ik kocht er een tablet en ben er zeer tevreden van :). Ik zou iedereen zeker aanraden om een kijkje te nemen.
Saskia Callewier  | 03/12/18  04:54:10 | Winkelbeoordeling :
onlangs een cd spelertje gekocht voor mijn zoontje. grote keuze tussen verschillende cd spelertjes. het pakketje werd afgeleverd zoals vermeld werd. Mijn zoontje was heel tevreden met zijn cadeautje en voldeed aan zijn verwachtingen.
imane Ouali  | 02/12/18  18:11:48 | Winkelbeoordeling :
ik hou van de mediamarkt ik koop vaak spullen daarvan en altijd goeie prijzen !!! ben zeer tevreden met mediamarkt ook zeer goeie producten echt waar !!!!!! zou graag de laatste iphone halen het is een goeie prijs !!!
Amaury Vandebroek  | 23/11/18  19:53:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel veel diversiteit en kwaliteit te bespeuren aan hele mooie prijzen . Zeer goede en vriendelijke service altijd klaar om te helpen met alle vragen over de producten en voor advies kan je er ook altijd terecht
nathalie verbist  | 21/11/18  03:02:01 | Winkelbeoordeling :
mijn technologie en films kwamen vroeger altijd van media markt. media markt vind ik een aanrader. groot assortiment en goede prijsklasse ook mijn sony camera kwam daarvan en was een goed toestel. echt de moeite!
Ilke d  | 14/11/18  16:04:04 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer besteld voor 22u al de volgende dag thuis geleverd. Er is een ruim aanbod om uit te kiezen. En de prijs valt ook mee. Er zijn ook altijd wel leuke aanbiedingen te vinden.
Peter Willem  | 13/11/18  14:47:21 | Winkelbeoordeling :
Slechte ervaring met Mediamarkt Roeselare. Samsung tv gekocht met blijkbaar slechte pixels, terug ander gekregen en terug slechte pixels, opgestuurd naar fabriek en terug tv gekregen met hetzelfde probleem. Testaankoop ingeschakeld, enzo mijn geld teruggekregen want ze wilde mijn geld niet teruggeven eerst.
Pasquale Peddoni  | 11/11/18  23:28:29 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt is een geweldige online webwinkel.je kan er alles van electronica vinden van een waterkoker tot een flatscreen!de website is gemakkelijk en eenvoudig om te gebruiken.'de website maakt je vanzelf wegwijs!het is de moeite waard.
Lenn De Clercq  | 07/11/18  11:14:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer groot aanbod aan zowel groot elektro als klein elektro. Ook laagsteprijsgarantie geldt hier wat voor veel klanten een enorm voordeel is, zo kan men online prijzen vergelijken en past mediamarkt zijn prijs aan
Daisy Neef  | 07/11/18  07:46:25 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshop waar je snel allerlei verschillende electronica in veelvuldige categoriën, je zal hier zeker vinden wat je nodig hebt! Ook vind ik de filters per categorie heel handig, zo kan je al snel zien wat het goedkoopst/populairst is.
charlotte  | 06/11/18  21:21:09 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshop voor de aankoop van kleine en grote multimedia en elektronica. Makkelijk in gebruik en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de retourservice is zeer vlot en correct verlopen.
Peter Haesendonck  | 04/11/18  04:59:11 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden geweest over MM,alleen spijtig dat het er niet meer is in Mechelen. De service is altijd snel en beleefd,de reparatiekosten echter zijn wel te duur vind ik,voor bijvoorbeeld een camera.
naert celine  | 01/11/18  12:39:25 | Winkelbeoordeling :
zeer grote keuze aan mega coole artikelen en accsesoire. zeer klantvriendelijk en eerlijke prijzen. zou ik zeker aanbevelen aan vrienden en familie artikelen in alle prijsklasse . doe zo verder mediamarkt groetjes
kristof Kempeneers  | 26/10/18  08:28:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goed webshop alles duidelijk en betrouwbaar Goed overzicht op de site zelf Vind het echt een plezier om mee te werken echt een aanrader voor al je online aankopen Ook de cashbackdeal werken goed en worden snel verwerkt
Wahedullah Wahedi  | 19/10/18  01:26:39 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een betrauwbaar bedrijf waar je beste kwaliteit electronic apparaten kun vinden met normale prijzen zoals anderen winkelen maar er krijgt u altijd gerantie voor u aankoop en als er is mis is kun u binnen de period terug brengen en een nieuw krijgen
Elise Saeys  | 16/10/18  12:00:51 | Winkelbeoordeling :
Heel blij met het grote aanbod, er zit veel variatie in zodat ieder zijn ding vindt. De prijzen zijn doorgaanse student niet geweldig maar niets waar je je bank over breekt. De site is makkelijk te gebruiken en duidelijk, overall no complaints!
Jaren mark  | 11/10/18  22:45:00 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een prima online service en werkt zeer klantgericht. Daarnaast heb je nog steeds een warm gevoel wanneer je de winkel binnengaat en ontvang wordt door tal van professionele werknemers.
Patricia De Smet  | 01/10/18  15:56:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer gebruiksvriendelijke site. Duidelijke technische fiches bij de producten en reviews van klanten. Bij aankoop kan je de levering van je pakket goed opvolgen via mail en de levering was stipt op tijd. Prima site dus!
 | 18/09/18  21:10:34 | Winkelbeoordeling :
Hallo, hele leuke artikelen te vinden een uitgebreid gamma aan elektrische apparaten, keukenartikelen en pc en tv - benodigdheden en media. Zeker aan te bevelen. Prijs kwaliteit gegarandeerd. Ik keer zeker terug.
Evelien Dooremont  | 07/09/18  17:56:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service Vriendelijkheid en goede zorg als er iets is. Snelle reparaties. Prijs kwaliteit je vind er alles. Van iPhone, alle Apple producten, tot de kleinste huishoud of keuken spullen tegen de scherpste prijs.
Ilona Ruelens  | 04/09/18  06:49:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goede winkel met prijs-kwaliteit, zeer klantvriendelijk, netheid in winkel, goede webshop, reuzegroot aanbod. Ik heb er al veel dingen gekocht zoals oortjes, stofzuiger en altijd tevreden. Aanrader!
Franky Du Caju  | 30/08/18  04:37:01 | Winkelbeoordeling :
Voor artikelen met cashback niet op de webshop kopen want dan krijg je geen cashback omdat je geen kassaticket hebt! Ik heb het gehad met de Philips Airfryer. De bon die je krijgt bij afhaling in de winkel wordt niet gezien als aankoopbewijs. Geen 30 €, teruggekregen. De dieven van Philips
Anja De Wilde  | 21/08/18  12:17:51 | Winkelbeoordeling :
goed overzicht lage prijzen snelle levering goed verpakt ruime keuze toffe mensen in de winkel de website durft vastlopen wat niet zo fijn is moet je herbeginnen tijdrovend hopelijk wordt er iets aan gedaan
Christina Lopez  | 18/08/18  19:07:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en fantastische prijzen. goede en perfecte kwaliteit. beter kan je niet vinden dan bij mediamarkt. echt een aanrader deze winkel. Heb je iets nodig ga dan naar de mediamarkt super
Peter Verscheuren  | 18/08/18  21:49:21 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, goede prijs- / kwaliteitverhouding. Een groot pluspunt is natuurlijk dat je eventueel uw gewenste aankoop eerst kan gaan bezichtigen en eventueel bestellen / meenemen in één van hun mooi ingerichte winkels. Ook hun service is één van hun sterke troeven.
Martine Van Den Bossche  | 14/08/18  12:33:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede dienstverlening met uitstekend vriendelijk personeel, zelfs bereid een goede oplossing te zoeken voor een probleem waar iedereen zich goed kan in vinden. Ook zeer degelijke kennis van het gevraagde product en goede informatie van het gebruik ervan. Snelle levering en alles in orde.
ivon mombeek  | 11/08/18  13:52:27 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en klantvriendelijk, je wordt er snel geholpen, bestellen online gaat gemakkelijk, levering gaat snel, betalen is gemakkelijk, digitale bon is handig; in de winkel zelf is er wel meer keuze dan online.
Katja Gillaer  | 12/08/18  13:39:51 | Winkelbeoordeling :
Laptops en gsms besteld bij mediamarkt. Altijd netjes geleverd en op tijd. Kwaliteit is zeer goed. In de winkel in hasselt is er ook een goede service en vriendelijke bediening. En webshop is zeer overzichtelijk en duidelijk.
Jerry Maes  | 11/08/18  20:36:05 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je zoekt onder één dak met TOP service en bovendien beste prijs/kwaliteit. Goede hulp en uitleg van bekwame verkopers die luisteren naar de wensen van de klant en het maximum voordeel trachten te bereiken voor iedere klant.
Moha LsQ  | 01/08/18  02:20:15 | Winkelbeoordeling :
De beste media shop in heel België je vindt alles wat je wilt. Ze bieden veel promoties en het is heel fun. Ik raad jullie aan om bij media markt beginnen te shoppen het is de moeite waard. mvg Moha Lsq
Evy Iliaens  | 01/08/18  20:58:59 | Winkelbeoordeling :
smiddags iets besteld en de volgende dag was het er al :) tijdens de solden gekocht dvdboxen aan een mooie prijs! goede en snelle service. de betaling ging ook vlot. makkelijke site! gratis verzending ook tof natuurlijk
elias Arien  | 21/07/18  14:41:22 | Winkelbeoordeling :
Mega goede ervaringen bij mediamarkt ! Prijs kwaliteit zit zeer goed. Ik koop er jaarlijks veel electronica en ben er nog steeds erg gelukkig mee, ook de klantendienst is super vriendelijk en ze helpen je correct en gratis verder ! Zeker een aanrader.
Braya Lagysse  | 03/07/18  14:50:51 | Winkelbeoordeling :
ik vind Mediamarkt een goede winkel daarbij kan je ook gemakkelijk op de site van Mediamarkt je producten bestellen en genieten van vele promo's en aan huis laten leveren of afhalen in de winkel of postpunt. als je met vragen zit helpen ze je zo goed mogelijk via de klanten dienst. ik zou Mediamarkt zeker aanbevelen aan vrienden
Wouter Havermans  | 23/06/18  10:21:35 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een uitstekende winkel. Het is veruit de goedkoopste op de markt. Eerder dit jaar kocht ik er een laptop en door een productiefout was de batterij reeds kapot. Mediamarkt stuurde de laptop op en gaf meteen een vervanglaptop.
Ilyas  | 22/06/18  03:49:20 | Winkelbeoordeling :
Algemeen geef ik een 4 op 5. Het is een goede service ik geniet ervan. Maar heel af en toe blokkeert de website en dat had ik niet bij andere websites. Voor de rest topservice! Thanks to you guys! Good job
liesbet roels  | 20/06/18  11:55:45 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt ik hou ervan. Een winkel waar je alles van electro, klein of groot, kunt kopen alsook gameconsoles...witgoed ..en vooral er worden veel acties gedaan waardoor aankopen daar nog aantrekkelijker zijn
Kim De Wachter  | 15/06/18  07:14:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer klantvriendelijk, per afdeling bieden ze professionele hulp, service na verkoop is ook zeer degelijk. Zeer ruim en overzichtelijk assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Zowel goedkopere als duurdere aanbiedingen dus voor elk wat wils.
Tom Gryson  | 21/05/18  15:57:14 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd leuk winkelen bij media markt. maar nu kun je ook vanuit je luie zetel je aankopen doen met hun nieuwe website. Als je iets niet of nergens meer vind dan ben ik zeker dat je het bij media markt zal vinden.
Dirk Devolder  | 03/05/18  19:19:31 | Winkelbeoordeling :
ik vind het personeel vriendelijk Jammer vroeger was er meer keuze van computer onderdelen moederborden enz.... Ik heb onlangs een nieuwe pc gekocht bij media markt ze hebben mij goed geholpen bij de verkoop
Gerd Winkler  | 14/04/18  04:35:34 | Winkelbeoordeling :
Media markt is echt de place to be waar je moet zijn voor al je electro zaken te kopen want ze hebben daar voor elk wat wils en van goedkoop tot de duurdere topmerken maar deze zijn opmerkelijk goedkoper
Audrey Snoy  | 10/04/18  02:04:59 | Winkelbeoordeling :
Ik bezoek de mediamarkt van Waterloo, die volgens mij, biedt een gevarieerde keuze van verschillende merken per product. Het personeel is behulpzaam en biedt u een vrij volledige informatie. De mediamarkt website is makkelijk te gebruiken en veilig om te winkelen.
Mitch De Pree  | 07/04/18  18:04:12 | Winkelbeoordeling :
Beste webshop ooit, MediaMarkt is de handigste shop die er is in verband met eleketronica. Ook een groot assortiment voor games en dvd's voor uit te kiezen. Ook de leveringsdiesnt is geweldig, ze zijn altijd optijd
Costeur David  | 03/04/18  12:28:56 | Winkelbeoordeling :
goed matriaal voor zijn prijs.kwaliteit zeer goed,klantvriendelijk,voldoende stok en voorraad,ook naar het thuis leveren van de goederen of is het nu groot of klein ,zeer goede servies naar de klanten toe.
Thierry Delgutte  | 27/03/18  21:17:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb MediaMart leren kennen dankzij hun heel concurrerende prijzen voor printers en laptops. Ik ben heel tevreden zowel over prijs als kwaliteit. Ook de after-sales verdient een pluimpje. Sympatiek en helpvol!
Peggy Hermans  | 24/03/18  23:28:56 | Winkelbeoordeling :
Media markt , een mooie en overzichtelijke winkel! Met degelijke elektronische apparatuur voor het huishouden zoals wasmachines,droogkast, koelkast, tv's, cd's, dvd's en het personeel staat met de glimlach altijd voor je klaar!
Mohamed Rifton  | 18/03/18  15:14:46 | Winkelbeoordeling :
Ik koop daar altijd multimedia producten en de service is zeer goed en de producten zijn van de beste kwaliteit. Ik raad jullie aan om daar te kunnen kopen voor allerlei producten omdat ze de beste zijn tegen de concurrenten.
Steve Witczak  | 14/03/18  10:49:21 | Winkelbeoordeling :
Niet een van de goedkoopste, maar wel met zeer goede service. Verzenden en retouren zijn zeer gemakkelijk. Ze hebben een breed gamma aan producten.
Sam Hannes  | 11/03/18  15:47:19 | Winkelbeoordeling :
heb op 04/03/2018 een laptop gekocht via de online aanbieding via hier, btw actie . betekende een besparing van €138,39 wat ik een heel mooi cadeau vind. was een HP Laptop 15-bs107nb Intel Core i5-8250U btw ;-))))))
Viv Lambrechts  | 04/03/18  12:22:42 | Winkelbeoordeling :
Super handig en zeer correcte afhandeling. De site is ook heel toegankelijk en heel duidelijk. Ook de 14 dagen proefperiode is een pluspunt. Betalen gaat ook heel snel en vlot. Spaart me een trip naar de winkel uit.
Ivo De Peuter  | 05/03/18  03:15:08 | Winkelbeoordeling :
klant vriendelijke sevice. snelle levering. beleefde en hulpvaardig personeel. goede dienst naverkoop. prima ligging te antwerpen. altijd lachende mensen in de winkel en de nieuwe winkel in de macro is handig in gericht.
Sigrid Daems  | 26/02/18  20:39:08 | Winkelbeoordeling :
prima service en vlugge verzending. Je vind er keer op keer je goesting terug en kan op vele kortingen rekenen.Gisteren besteld en de volgende dag aan je deur geleverd,dit bespaard me benzine,file een hoop tijd en cashbacks.
Gerrit  | 25/02/18  19:58:18 | Winkelbeoordeling :
Als je iets nodig hebt op het gebied van elektronica dan moet je naar de web winkel van de Mediamarkt gaan. Ze hebben hier alles op dit gebied.. Je eventuele aankopen worden thuis bezorgd. Kwalitei, service en garantie zijn goed.
Kelly Suykerbuyk  | 24/02/18  09:52:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over mediamarkt! Klantvriendelijk, goede uitleg over de producten en bij het maken van de keuze van het product. Smeren ook niet het duurste product aan maar geven echt uitleg over prijs kwaliteit! Ook de levering is mooi op tijd en op afgesproken datum wat bij sommige winkels wel anders is, spreek uit ervaring. Mediamarkt heeft aan mij een tevreden nieuwe klant bij en zal in de toekomst zeker terug daar kopen! Bedankt voor de goede service die jullie hebben geleverd, top team!
Kristine Van Den Eeckhout  | 26/02/18  12:27:34 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt heeft een enorme keuze aan electronica, huishoudtoestellen en zo veel meer. Interessant voor zowel de fysieke winkel als de online winkel. Nu tijdelijk nog meer cashbacks te verdienen ! Vind ik leuk !
Natassia Barthel  | 12/02/18  19:22:16 | Winkelbeoordeling :
Heel veel aanbod van verschillende categorieen en merken. Vooral de speciale acties zijn interessant. En er zit altijd wel iets voor iemand tussen. Zoek je een leuk cadeau of ben je naar iets specifiek op zoek, grote kans dat je het daar vindt :)
Khadija Achergui  | 11/02/18  12:51:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden en vaste klant bij media markt het is en blijft een van de beste winkel van heel belgie , vriendelijke service , waardeer hun aankoop als hulp bij media markt. Doe zo voor media markt
Kris Kerkhofs  | 09/02/18  21:51:42 | Winkelbeoordeling :
Mooie, verzorgde winkel in Hasselt naast Ikea. Fijn om de nieuwste technologie te bekijken. Alleen jammer dat het artikel dat we op t oog houden niet in de winkel aanwezig was. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Echte aanrader
bert verlinden  | 03/02/18  20:27:30 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,vermits de winkels niet in mijn buurt zijn is het natuurlijk handig om via de webshop te kunnen bestellen.Prijzen vallen goed mee en de service is ook goed.Altijd al correct en op tijd geleverd.topservice !!!
Jeroen Herteleer  | 03/02/18  22:48:52 | Winkelbeoordeling :
Er is een grote keus aan toestellen en verschillende merken in alle prijscategoroen. Alsook staat er steeds voldoende uitleg bij elk toestel, is er een hulpkeuzeassistent aanwezig. Een grote troef vind ik de functie im verschillende producten met elkaar te kunnen vergelijken, zo zie je meteen wekken het beste aan je vereisten voldoet
Mo Berkani  | 27/01/18  12:24:44 | Winkelbeoordeling :
ben vaste klant bij mediamarkt en ben altijd tevreden. prijs/kwaliteit is zeker goed. verschillende merken en verschillende prijzen. voor ieder wat wils. alleen jammer dat niet zoveel filialen zijn. ik denk dat mediemarkt sowieso alle vertrouwen heeft gewonnen
Mark Schoemaker  | 18/01/18  10:16:38 | Winkelbeoordeling :
Onlangs oortjes voor mijn dochter besteld bij deze winkel. Door google er achter gekomen dat ze de laagste prijs van heel Belgie hadden. Levering ook snel. Dus zeer tevreden van deze winkel. Aan te raden.
Btisam Zak  | 15/01/18  18:09:19 | Winkelbeoordeling :
Media markt is top, goede producten. Ik ben altijd tevreden geweest met hun producten en nooit problemen gehaad echt een aanrader. Prijzen zijn ook heel goed in vergelijking met andere winkels. Je kan hier goede producten vinden maar ook wat duurdere producten, er is eigenlijk een variatie van alles.
Nicolas Bozinofski  | 04/01/18  19:15:27 | Winkelbeoordeling :
Madia markt is wel een winkel waar je alles kunt kopen van elektronica en andere dergelijke dingen...goede kwaliteit en snel,maar soms zie je wel het prijs verschil wel groot tegen over andere winkels waar je dezelfde elektronica wilt kopen. Niet slecht is maar de klant kijkt altijd wel naar de prijzen.
Milana Islamova  | 24/12/17  09:37:30 | Winkelbeoordeling :
hoge kwaliteit met laagste prijzem. Ik hoop alles in media markt. Ik vind het echt een toffe winkel. Bij me thuis is alles van Media markt. Nog nooit spijt gehad dat ik ze daar heb gekocht. En als er iets kapot is met jouw garantie maken ze direct. Ook heel toffe medewerkers daar , Heel vriendelijk,aangenaame en lieve.
Stef Abts  | 24/12/17  10:09:18 | Winkelbeoordeling :
Bijzonder grote electrowinkel. Aanbod is gigantisch. Grote naambekenheid verworven door grootschalige reclamecampagnes. Webwinkel is overzichtelijk geordend zodat je snel het juiste produkt vindt. Levering keurig en tijdig.
Kevin Missiaen  | 19/12/17  05:30:38 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is een zeer betrouwbare en vriendelijke webshop. Ik bestel er regelmatig iets en de service is zeer goed. De producten die ik bestel krijg ik altijd vlug thuis geleverd en zijn altijd in perfecte staat.
Joke Seys  | 04/12/17  13:04:26 | Winkelbeoordeling :
Elke week opnieuw superaanbiedingen, zowel via de website als in de winkel. Voor ieder wat wils, en elke technologisch snufje dat je maar kunt bedenken, is aanwezig. Ook qua verzendingskosten laag, tot zelfs kosteloos (via de website).
Jeanne  | 02/12/17  22:57:02 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod aan elektronica, maar niet altijd de goedkoopste. MediaMarkt tracht vaak klanten te lokken met grote acties, die achteraf weinig inhouden. (vaak misleidende reclame). Goed de kleine lettertjes lezen en prijzen vergelijken met andere winkels.
rosie2018  | 02/12/17  19:04:45 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een heel mooie modern winkel waar je alles van alles kunt vinden wat je wilt, is ook heel goedkoop met sommige producten, wat ook leuk er aan is dat die een eigen website hebben dat je alles ook online kan bestellen.
Nette Van De Vijver  | 30/11/17  14:49:45 | Winkelbeoordeling :
ik koop heel graag bij MediaMarkt ze zijn daar supervriendelijk en heel behulpzaam ik koop ook veel online aan en ook daar zijn wij tevreden over ik raad iedereen MediaMarkt aan het is de beste winkel ooit
Steven Verrydt  | 28/11/17  22:54:05 | Winkelbeoordeling :
Leuk om er te gaan winkelen het personeel staat telkens paraat met woord en uitleg vriendelijk en hulpvaardig en helpen steeds om je de juiste keuze te laten maken prijs kwaliteit en correct naar afspraken en levering toe
Caroline Van Den Rul  | 27/11/17  21:15:41 | Winkelbeoordeling :
super goede kwaliteit en snelle levering. ook diensr na verkoop werkt degelijk! altijd bereid oplossing te zoeken voor kleinz en grote problemen. opendeurdagen steeds goed uitgerust! veel promoties en geldbesparende acties-
Ferdinand Van Helshoecht  | 26/11/17  14:51:39 | Winkelbeoordeling :
Een snelle en correcte afhandeling van de goederen. Een goede prijs, kwaliteit verhouding. eenvoudige betalingswijze. Hun slogan is zeker niet gelogen. Ik prijs Mediamarkt zeker aan bij familie en vrienden.
Werner Valckx  | 20/11/17  19:21:34 | Winkelbeoordeling :
online een telefoon gekocht.bestelling lag binnen de twee uur klaar.echt een vlotte en snelle bediening.en je kan daar op een normale manier betalen.geen bankkaarten ellende.voor herhaling vatbaar zeker weten
Kerensa Techel  | 17/11/17  14:35:45 | Winkelbeoordeling :
webshop is me niet geheel bekend, voorkeur gaat uit naar de winkels van dit soort categorieën. Zijn al duurdere aankopen en zie graag het een en ander voor ik dure aankopen doe. maar dit heeft niks te maken met mijn tevredenheid over deze winkel, zoals ik tevreden ben van de winkel, zou ik dat overduidelijk ook zijn van de webshop. mvg
Emily Dejonghe  | 12/11/17  13:59:21 | Winkelbeoordeling :
dit is een zeer betrouwbaar winkel. ze geven je ook voldoende uitleg wanneer je iets vraagt over een product. je krijgt ook meestal garantie. Als er iets is met het product mag je altijd het terug gaan brengen om een ander product ervoor in de plaats te krijgen. ik ben heel tevreden over deze winkel.
Andrea Hauterman  | 29/10/17  08:35:41 | Winkelbeoordeling :
Nee, ik ben toch niet gek, dus ik koop daar nooit nog iets. Heel slechte dienst na verkoop. 6 weken wachten op een nieuw gekochte autoradio, die niet werkte. Na die 6 weken werkte het toestel nog altijd niet, dus maar zelf proberen herstellen dan. Er zijn genoeg betere zaken aan dezelfde prijzen.
Halil  | 21/10/17  23:20:09 | Winkelbeoordeling :
die hebben snelle service media markt geeft de beste prijs en service kwaliteit laagste prijs garantie iphone samsung lg nokia hifi systemen Laptops Imac's bose harman kardon al die producten kun je vinden bij media markt
Alain Baetens  | 09/10/17  21:19:27 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is een winkel met een zeer ruim aanbod. Huishoudelijke toestellen staan praktisch opgesteld. Er loopt steeds personeel in de winkel rond voor inlichtingen en eventueel demonstratie van een bepaald toestel. Ook een ruim aanbod wat betreft CD, DVD en L.P. Een winkel waarom winkelen aangenaam is.
Marc Gijsels  | 28/09/17  17:53:39 | Winkelbeoordeling :
Bij mediamarkt is er het ganse jaar solden aan de gekste prijzen,je kunt hier shoppen voor het ganse gezin zodat iedereen tevreden naar huis gaat en ben je blij dat er nog geld over is voor de ganse familie
Jean Pierre De Bondt  | 27/09/17  00:41:31 | Winkelbeoordeling :
Verkopers geven er duidelijke informatie volgens de noden van de klant. Prijs / kwaliteit ok. Aanbiedingen via folders zijn steeds prijsgunstig.Ruim assortiment in het gamma dat ze aanbieden. Een aanrader.
Kylie Vdk  | 20/09/17  11:10:40 | Winkelbeoordeling :
Service is niet goed heb een maand geleden een laptop gekocht en nu is men scherm kapot en blijkbaar is daar garantie op en mag ik nog eens de helft van de prijs mijn laptop betalen voor een andere scherm te laten zetten!!
Melissa Devos  | 12/09/17  20:47:32 | Winkelbeoordeling :
Heel grote gamma aan producten, wat zeer positief is maar als je een product koopt dat niet werkt.. ktijg je ook geen hulp om een nieuwe te krijgen! Zeer teleurstellend. Hier staan we dan met een machien van 280euro dat niet werkt
Jessica Dreezen  | 11/09/17  16:31:44 | Winkelbeoordeling :
leuke website met voor ieder wat wils. de website is heel duidelijk en verschillende dingen verdeeld. ook leuke en goede prijszakkingen. als je het daar niet vind dan vind je het nergens. Er zijn ook heel veel actie's wat het ook leuk maakt
viviane van oosterwijck  | 10/09/17  12:37:49 | Winkelbeoordeling :
Daar vind je wat je zoekt. En is het niet meer voorradig in jou winkel word er direct gekeken of het in een andere wel nog te vinden is. Je word er vriendelijk onthaalt En geholpen doorheen je inkopen.
Dirk Huygen  | 10/09/17  08:27:46 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
linda  | 10/09/17  13:32:25 | Winkelbeoordeling :
correcte service en vriendelijk personeel en bekwaam personeel. goede informatie, klantvriendelijk en behulpzaam. goede bereikbaarheid van de winkels. leuke goed ingerichte filialen met goed overzicht en klassering van de verschillende produkten per categorie.
Michel Thoelen  | 10/09/17  09:11:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Media Markt besteld dan krijgt binnen de 24 uur Uw artikel bij U thuis bezorgd en installeren Ze artikel ook minst een vergoeding en als het artikel U niet aanstaat kan terug verzonden worden en krijgt Uw geld terug.
Peggy Billens  | 10/09/17  12:37:45 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website met heel veel keuze en vrij veel kortingen en aanbiedingen. Duidelijke en snelle website met heel goede informatie en zeer goede service! Echt een aanrader! Al heel vaak iets gekocht
Paula Vermeiren  | 10/09/17  19:17:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs een aankoop gedaan, ben zeer tevreden .Vriendelijk personeel, en heel gedienstig als men om raad vraagt.Perfect. Ga in de toekomst zeker nog aankopen doen.De media markt winkel is bij ons heel dichtbij, een grote en gezellige winkel. Tip top in orde. .
Johan Dirickx  | 10/09/17  23:31:17 | Winkelbeoordeling :
MediaMarkt is gespecialiseerd in alle elektronica en toebehoren. De prijzen zijn superscherp, het personeel klantvriendelijk en de service van hoge kwaliteit! Een bijzonder handige website loodst je doorheen het grote aanbod van MediaMarkt. Neem zeker een kijkje!
Heba Alahmad  | 06/09/17  17:24:52 | Winkelbeoordeling :
Bij mediamarkt komen medewerkers op het juiste tijdstip naar me toe, om hulp te bieden. Ze vragen dan direct naar wat ik zoek en binnen de kortste tijden hebben ze voor mij de ideale product klaarstaan. Vervolgens geven ze meer uitleg over het product. Het product is exact wat ik nodig heb!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Krëfel
Hotels.com
visit register click click