ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS zooplus
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

JBC Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over JBC

Bij JBC ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan kinderkleding, mode voor dames en heren en accessoires!

Bij JBC ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve en betaalbare kleding! Ook heeft het voor elke leeftijd, voor dames en heren ontzettend aantrekkelijke kleding in verschillende stijlen. Of het nu sportief, casual, zakelijk of gekleed is!

JBC Beoordelingen

Bianca van Garsse  | 15/10/20  10:26:56 | Winkelbeoordeling :
Partner is een moeilijk iemand om kleding te vinden naar zijn smaak Bij jbc eindelijk juiste broeken gevonden en deze netjes thuis geleverd!! Eindelijk een tevreden man in huis en deze dame haar dag kon niet meer stuk !! Top
Filip Anthonis  | 05/10/20  08:29:54 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van JBC zocht ik naar de collectie van Champion, om in het herfstseizoen enkele nieuwe T-shirts en sweaters te kunnen dragen. Ik vond mooie nieuwe modellen, met dubbele punten op de klantenkaart. Twee dagen later werd dit alles netjes thuis geleverd.
Iris BBBB  | 05/10/20  07:24:17 | Winkelbeoordeling :
Bestelde kledij was perfect, juiste maat, goede kwaliteit, mooie kleuren, snel geleverd. Alleen wat de mondmaskers betreft was de maataanduiding erg vaag en niet duidelijk. Dus eens gekocht dan je deze uiteraard niet omruilen.
Catharina  | 07/08/20  08:29:32 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid aanbod van kledij voor het hele gezin. Goede service, vlotte manier van bestellen en een besteld pakket in ontvangst nemen. Ik vind dit alvast een aanrader. Het is één van mijn favoriete websites.
Björn Vanwalleghem  | 05/08/20  23:33:01 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over het aanbod op de webshop van JBC. Ook de prijzen en promories vallen heel goed mee. De levering is steeds vlug en correct. Een webshop om zeker te bezoeken!
Ine V  | 02/07/20  15:24:35 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product was net zoals in de beschrijving. Er is een ruim aanbod van veel leuke en kwaliteitsvolle kleren. Ook de bezorging verliep zeer vlot. Correcte prijzen en ook veel leuke kinderkledij.
Gweny Vander elst  | 21/05/20  07:07:24 | Winkelbeoordeling :
Het is een mooie website die zeer overzichtelijk is. Door middel van mijn zoekactie kon ik snel vinden wat ik nodig had. Ze hadden een snelle levering. Ook een fijne manier van terugsturen mogelijk.
Jeannine Abdulla-blum  | 02/05/20  08:39:39 | Winkelbeoordeling :
een van mijn favorite winkels. de gewenste artikels zijn altijd beschikbaar. mijn cashback was tot nu toe ook altijd goed binnen de gewenste tijd. kleiding is van goede qaliteit en gaat niet snel kapot.
marleen vandezande  | 05/04/20  11:20:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goede webshop, heel overzichtelijk, ik shop er heel graag en de meeste kleren dat ik heb komen van daar. Snelle levering, niets op aan te merken. Goede prijs-kwaliteit, je hebt waar voor je geld. Snelle cashback via cashbackdeals.be.
Joke Seys  | 02/04/20  13:22:19 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk al die verschillende keuzes die ze tegenwoordig aanbieden, voor elke leeftijd wat wils, van klassiek tot uiterst modern met teksten en kleurrijke tekeningen... mijn kinderen worden hier heel blij van. Ook de prijzen vallen goed mee
Pieter-Jan Lycke  | 27/02/20  01:38:52 | Winkelbeoordeling :
Kledij die past voor alle leeftijden en dit altijd aan heel betaalbare prijzen. Van schoenen tot handschoenen tot broeken, jassen,... voor ieder wat wils! Gemakkelijk te bestellen en aan huis te laten leveren of gratis op te halen in de winkel.
Naert Celine  | 25/02/20  13:22:13 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit van kleren van jong tot oud speels, casual, klassiek, hedendaags, feestelijk, voor zwangere vrouwen je vind er in alle stijlen zal het zeker en vast aanraden aan vrienden en familie
Kim Bouwen  | 11/02/20  07:12:02 | Winkelbeoordeling :
Mooie kwaliteitsvolle kledij voor jong en oud. Als het solden is doen ze grote kortingen wat zeker de moeite is. Ook leveringen aan huis of in de winkel zijn zeer makkelijk. Ik raad daarom zeker jbc aan bij iedereen die wel van kwaliteit houd.
Kim Streux  | 06/01/20  18:19:28 | Winkelbeoordeling :
Heel toffe winkel die altijd up to date is en stijvol is. Aan de iets prijzigere kant maar de kwaliteit is het dat ook waard. Je weet natuurlijk nooit of het precies gaat passen als je online bestelt maar dat stuur je het gewoon terug.
Tyana cornelis  | 13/12/19  12:11:45 | Winkelbeoordeling :
heb op de webshop van jbc mooie kleding kunnen kopen voor de kinderen, altijd heel modieuze kleding , echt een aanrader, ook in de winkel zijn dikwiojls mooie koopjes te doen, zelfs buiten de solden, onze dochter is er altijd gelukkig mee
Mieke  | 04/12/19  18:24:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke kledij... voor jong en oud. Van baby tot ... ideaal om met het hele gezin kledij te gaan kopen. Ook altijd leuk acties met de solden. En de punten die je spaart is altijd leuk om een waarde bon te krijgen
Vicky Wouters  | 22/11/19  22:13:24 | Winkelbeoordeling :
vriendelijk personeel . Zeer behulpzaam en oplossend voor al je vragen betreft kledij en accesoires , je vind hier echt altijd wel wat moois .Oook tijdens koopjesperiodes , mooie prijsjes en hoge kortingen
Shana Vandorpe  | 23/10/19  22:12:15 | Winkelbeoordeling :
Betaalbare kledij voor heel het gezin. Vooral voor de kindjes een mooi assortiment aan verschillende kindermerken. Maya de bij, bumba, k3.. kwaliteit van de kleren valt ook niets op aan te merken. Kwaliteit prijs ook goed
Ilana Theeten  | 19/10/19  08:59:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met modieuze kledij. De producten zijn soms wat aan de dure kant, maar het is altijd kwaliteitsvolle en duurzame mode. JBC heeft een mooie website, alles is erg gemakkelijk terug te vinden.
leon vrindts  | 24/09/19  08:16:35 | Winkelbeoordeling :
Bij JBC webshop vind je altijd je keuze. De levering gebeurt correct. Je kan van uit je luie zetel je keuze bepalen. Geen stress door de files of wachttijden aan de kassa in de winkel. Is er een probleem met de maat of is het artikel toch niet je keuze, terugsturen is bij JBC geen probleem.
Francine Storms  | 04/09/19  15:07:15 | Winkelbeoordeling :
JBC heeft een heel grote keuze voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook hebben ze zeer goede kwaliteit. De nieuwe collectie is weer heel mooi en je vind er wel altijd iets. Je JBC zeker niet overslagen als je iets nieuw nodig hebt. Groetjes Francine
Stef Abts  | 24/08/19  12:10:09 | Winkelbeoordeling :
De winkel voor al uw kledingaankopen voor de kinderen. Hulpvaardig personeel, interessante voordeelacties vb. bij begin van het schooljaar. Gevarieerd aanbod voor verschillende leeftijdscategorieën. Tevreden !
Suzy Van Nauw  | 16/08/19  14:45:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij JBC.be Ik vind dat JBC een uitgebreid assortiment heeft voor het hele gezin. Voor kinderen hebben ze alle leuke merken (MAYA,Wiki, Plop,...) Hier vind je altijd wel iets naar je zin. De prijzen zijn ook goed.
Kimberly Stuer  | 15/08/19  12:26:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij JBC en ga het dan afhalen in de winkel. Ze hebben een heel ruim assortiment, voor het hele gezin. JBC heeft regelmatig acties zodat je je lievelingskleren een pak goedkoper kunt aanschaffen. Alle bekende merken voor kinderen. Een aanrader.
Janne Albort  | 19/07/19  10:46:50 | Winkelbeoordeling :
JBC is een hele toffe winkel, voor mijn kleindochter die 12 jaar is heb ik al veel gekocht daar, kleedjes en T-shirts, jassen en in feite alle soorten kleding die ze daar hebben voor jonge meisjes, ook voor mijn kleinzoontje van 3 koop ik daar geregeld.
Nikita Lachat  | 15/07/19  17:46:17 | Winkelbeoordeling :
super goeie service en kwaliteit ! heel tevreden de prijs wd ook heel goed heel blij met mijn aankopen en heel tevreden over de bestelling die verstuurd werd top heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelblijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Christine Billiet  | 15/06/19  18:44:50 | Winkelbeoordeling :
Je moet soms geluk hebben dat je gekozen artikel(s) vlug voorradig is/zijn en zo de volgende dag al leverbaar is/zijn of ter beschikking in de winkel van je keuze. Kledij soms echt aan dumpingprijzen.
Luc Van den Broeck  | 04/05/19  21:34:16 | Winkelbeoordeling :
zeer correcte samenwerking , mooie betaalbare kledij , niet goed , ruilen en zelfs centjes terug , als het artilel je toch niet zou aanstaan of je maatje eruit is , topwinkel , met vriendelijk personeel
Louisa Ginis  | 26/04/19  15:39:08 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd leuk om met de kleindochter even rustig online te kijken wat er al zo al in promotie is,en het is een heel leuke site voor groot en dus ook voor klein. Wij zijn inieder geval erg tevreden.
Tine C.  | 20/04/19  13:28:38 | Winkelbeoordeling :
Er is een goede service als je producten online besteld. Je bestelde kledingstukken worden snel geleverd. Deze winkel heeft keuze (en goede kwaliteit) aan kinderkledij. JBC biedt ook verschillende kledingstijlen aan (van sportief tot (casual) chic).
Marijke  | 18/04/19  14:33:10 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke en gebruiksvriendelijke webshop. Sowieso een fijne winkel voor kinderkleding: kwalitatieve, hippe kleding aan een mooie prijs. Zeker ook een aanrader voor betaalbare communiekleding! Site is ook gewoon heel leuk om inspiratie op te doen.
Cleopatra Kerckhof  | 09/04/19  18:33:51 | Winkelbeoordeling :
JBC is al jàren een gevestigde waarde wanneer het op mode aankomt. Heel grote keuze in allerlei prijsklasses en altijd up-to-date wat de laatste modetrends betreft. En nu nog makkelijker want je kan gewoon via internet bestellen!
Suzy Van Nauw  | 02/04/19  10:54:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben fan van JBC. Ik heb er al regelmatig besteld zowel voor mijzelf als voor mijn kleinzoontjes. Ze hebben een heel ruime collectie aan goede prijzen. De levering is heel snel en omruilen of retourneren is geen probleem
evy iliaens  | 19/03/19  15:49:35 | Winkelbeoordeling :
ik koop meestal via de webshop tijdens te solden dan kun je er mooie koopjes doen :) service is altijd goed. snelle verzending. makkelijk kleding te bestellen. alles goed aangegeven de koopjes kleur maat enz
Patricia De Smet  | 25/02/19  10:33:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel en bijhorende webshop. Je hebt keuze uit zowel mannen als vrouwenkledij en accessoires en ook voor de kids is er telkens een mooie uitgebreide collectie. Als je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je leuke aanbiedingen.
gael dias  | 04/02/19  18:07:55 | Winkelbeoordeling :
als je online bij jbc besteld kan je dit laten leveren bij jbc filiaal ofwel thuis indien het niet past kan je hiermee terug naar de winkel gaan en uw geld terugkrijgen. Gratis thuisgeleverd vannaf 50 euro, zoniet wordt e reen tarief vqan 3,9 euro bij anders in de winkel is het volledig gratis,...
charlotte  | 25/01/19  08:40:29 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel heeft een geweldig aanbod van kleren en accessoires voor het hele gezin. Wij laten de artikels leveren in de winkel, en dit verloopt zeer vlot. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Retourneren ook geen probleem.
marina Willems  | 10/01/19  13:42:46 | Winkelbeoordeling :
zeer goed , altijd tevreden over jbc , i ben dan ook vaste klant sinds jaar n dag , eigenlijk al van toen de eerste winkel open ging hier in Limburg, eigenlijk zouden ze meer terug moeten gaan naar hun roots want at was super fijn om alles in 1 winkel te verkrijgen
Carol Icket  | 04/01/19  20:22:59 | Winkelbeoordeling :
JBC is een echte familiewinkel, toch vind ikzelf dat het aanbod het grootst is voor kinder - en dameskledij. De website is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk, je kan ook makkelijk punten sparen nadat je de klantenkaart hebt geactiveerd. Ik vind het aanbod wel ruimer in de winkel zelf.
Rani Vergauwen  | 04/01/19  07:20:56 | Winkelbeoordeling :
Zowel de webshop van JBC als de 'gewone' winkels zijn allebei top. Online kan je allerlei aanbiedingen vinden, de website is zeer overzichtelijk en biedt een enorme variatie in kledij voor zowel jong als oud! Leuke winkel.
Daisy Neef  | 03/01/19  07:54:14 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename webshop met een zeer uitgebreid gamma! Je kan er allerlei leuke items terugvinden. De structuur van de webshop is ook zeer handig, je moet nooit lang zoeken. Neem zeker een kijkje, alles is beschikbaar aan democratische prijzen!
Gert Michiels  | 08/12/18  15:18:47 | Winkelbeoordeling :
Mooi overzichtelijk winkel met ruime keuze en vriendelijk personeel bij JBC Hasselt. Ik vind er veelal wat ik zoek. Het is een shop met redelijke prijzen en tijdens de soldenperiodes grote kortingen. Het is een heel overzichtelijke winkel ,goed gelegen in het centrum
Jurgen  | 10/12/18  07:27:24 | Winkelbeoordeling :
de wegsite van jbc.be is een mooie en overzichtelijke website met heel veel vaak interessante mode ideeen. De combinatie van de website met reclame drukwerk en artikels in kranten maakt het nog leuker om er te shoppen
Vancoillie Kristof  | 29/11/18  19:04:35 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke winkel met keues voor jong en oud. betaalbare prijzen en zeer vriendelijke service.is zeker aan te raden voor de mooie collecties die steeds opnieuw binnenkomen . is men vaste winkel geworden want vind er steedswat ik zoek groetjes
viviane van oosterwijck  | 24/11/18  01:05:54 | Winkelbeoordeling :
meerdere keren al gaan shoppen voor het hele gezin in 1 van de JBC winkels. dat is betaalbare mode voor iedereen. voor vragen of advies staat er wel altijd een verkoopster klaar met een lach en het juiste antwoord. dank jullie
Daud Perzada  | 17/11/18  10:17:37 | Winkelbeoordeling :
Jbc is de beste winkel online winkel. En spaar u ook punten daarin en u kunt volgende keer inleveren u punten en krijgt u ook korting bij.JBC heeft voor iedereen en alle leeftijd kleden , schonen en nog meer dingen.
patricia hoste  | 17/11/18  09:27:20 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met zeer gevarieerd gamma. Je het basis colletie trui, daar vind ikzelf altijd mijn dag dagelijkse truien , en dit voor een voordelige prijs. De maten die ze gebruiken komen soms wel sma
Mano Saeed  | 15/11/18  20:41:36 | Winkelbeoordeling :
Heel mooie kleden met goede kwalitiet. Goede prijs.voor dames, heren, voor kinderen. Bovendien spaar u ook punten via klanten kaart. U kunt terug ruillen uw punten met korting. JBC is die beste winkel.
Carolien Valkenburg  | 14/11/18  15:33:40 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename website en alles zeer gemakkelijk te vinden. Je kan op maat, kleur en stijle kiezen wat echt super is en gemakkelijk om mee te werken. Het zijn moderne stijle die voor iedereen goed passen.
saskia callewier  | 15/09/18  11:06:41 | Winkelbeoordeling :
Vele producten besteld op de webshop van JBC voor mijn meisjes. Er werd in de winkel zelf de kans geboden om de producten onmiddellijk te passen en wat niet paste mocht ik direct terug in leveren. Ik ben heel positief over de service van de webshop. correcte afhandeling van de aankoop
Lien Dhollander  | 24/08/18  20:56:48 | Winkelbeoordeling :
Prachtig aanbod aan kleding voor de hele familie en aan een scherpe prijs. Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijk en compleet aanbod aan producten. De website is heel gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk.
Marina Vanbaelen  | 19/08/18  20:28:44 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel met mooie kleren,voor iedereen. vind de spaarkaart ook fijn is mooi meegenomen om extra korting te hebben. toegankelijk voor iedereen. zeer uitgebreid voor kinderen,ook vind ik het tof dat er kledij is van hun helden
Kristine Van Den Eeckhout  | 13/08/18  13:02:11 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag bij JBC en vind er meestal wel iets. Ook voor heren en kinderen is er een ruime keuze. Je vindt er verschillende stijlen van casual tot gekleed, hetgeen ik wel tof vind. De prijzen vallen goed mee. Topwinkel !
amina oukhrour  | 05/07/18  13:02:26 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant van de JBC in het begin voor mezelf maar nu meer voor de kindjes. De kleren zijn wel een beetje duur, daarom koop ik sinds een paar jaren, ik probeer toch, tijdens de solden te kopen en daar kun je echt koopjes doen!
Gerd Winkler  | 29/04/18  15:49:07 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel is voor mensen die de rijd zijn blijven staan. Net zoals de winkel zowel innerlijk als ook uiterlijk en niet te vergeten het personeel ook. Vriendelijk zijn kost nochtans niks maar bij het personeel is dit precies wel zo
Tessa leeman  | 07/01/18  12:53:49 | Winkelbeoordeling :
Dit vind ik persoonlijk een heel dure winkel vooral voor een jas, de prijzen die je daar ziet is voor op u gat te vallen maar ze hebben ook wel heel mooie spullen maar voor mensen die het niet breed hebben vind je hier dus totaal niets... Dat is wel jammer vind ik
Andrea Hauterman  | 31/12/17  08:07:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren een tevreden klant bij JBC. Je vind er voor vrouwen, mannen en kinderen leuke mode in zeer goede kwaliteit aan betaalbare prijzen. Ook de webshop is overzichtelijk opgesteld. Prima service als artikelen in de door U bezochte winkel niet beschikbaar zijn. Alles wordt besteld.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,50% CashCoins
Profiteer van 2e halve prijs aanbiedingen bij Elemis
Code:ROOSDUO
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS zooplus
visit register click click