JBC
Meld je aan en ontvang direct 7,50

ICI PARIS XL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online!

Met een assortiment van ruim 13.000 geuren, cosmetica en huidverzorgingsproducten is ICI PARIS XL de beautyspecialist van België! Naast de fysieke winkels heeft ICI PARIS XL ook een online shop, waar je altijd profiteert van vaste kortingen tot wel 40% op alle producten. Verwen jezelf met parfums, cosmetica en huidverzorging van alle bekende merken. Check ook de beautytips en topgeuren in de online shop van ICI PARIS XL!

ICI PARIS XL Beoordelingen

gael dias  | 14/01/19  05:36:57 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl heeft vele winkels en ook online kan je bestellen,...talrijk vele merken, zoals estee lauder, rituals, ..er is gratis cadeauverpakking, gratis levering en retour en bij iedere bestelling ook gratis staaltjes. je kan e rmake-up, verzorging, parfum ed verkrijgen
Veronique De Graeve  | 08/01/19  11:28:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de winkel persoonlijk heel erg duur geworden. Akkoord dat luxeproducten, geld kosten, maar de prijzen swingen de pan uit. Ook gaan vertrouwde 'oudere' merken eruit, waardoor iemand die vasthoudt aan één bepaald merk, hier niet meer vindt wat ie zoekt.
JO Lindsay Hooylaerts Schapmans  | 04/01/19  19:03:15 | Winkelbeoordeling :
Dankzij de cashbackDeals heb ik al veel voordeel gehaald ! Kopen met korting en bovendien cashpointz erbovenop ! Super ! Ik beleef een 'vernieuwde' manier van online - aankopen. Een echte aanrader voor iedereen die wil verdienen door aankopen op internet !
Celine Naert  | 19/12/18  10:59:36 | Winkelbeoordeling :
bij ici paris XL vind ik altijd de gepaste parfum voor mij men man en ons kindje. en aan een redelijke prijs. ici paris XL zal ik zeker en vast aanbevelen aan vrienden en familie met vriendelijke groeten
Kristine Van Den Eeckhout  | 10/12/18  12:38:41 | Winkelbeoordeling :
Als ik mezelf eens wil verwennen, ga ik naar Ici Paris XL. Zowel de fysieke winkel als de webshop vind ik super. Kwaliteitsprodukten, enorme keuze, regelmatig zeer interessante acties én als ik online koop ontvang ik ook nog cashback via CashbackDeals !
Melissa Devos  | 01/12/18  12:31:55 | Winkelbeoordeling :
het is steeds heerlijk om in een ici paris xl binnente lopen met een steeds heerlijke mengeling van geur. je kan er steeds rekenen op de hulp van de dames (en heren) voor het vinden van de juiste geur die bij je past.
Griet Van overstraeten  | 30/11/18  20:26:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop en winkel met zeer goede prijzen !! Ben fan van deze parfumerie. Snelle levering!!! Goede service.
Gino Van Daele  | 27/11/18  10:16:19 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen weekend gaan schoppen in deze winkel in het schopping center van het waasland zeer vriendelijke verkopers en zeer behulpzaam ,zeer goede prijs en zeer goede parfum top plus een kleine korting gekregen
Feride kaya  | 24/11/18  18:02:06 | Winkelbeoordeling :
Ici paris XL is mijn favo winkel ik vind hun producten echt super top!! Ik raad jullie aan om daar jullie parfum,etc. Te halen. Je kunt ici paris XL overal vinden sws in steden. Het is echt ook niet zo duur om iets te halen dus ja. Mvg
De Craene Michael  | 11/11/18  07:58:11 | Winkelbeoordeling :
Daar kun je de beste parfum verkrijgen tegen goeie prijzen en ze zijn klant vriendelijk. Service is daar uitstekend helpen u individueel met al u vragen ! En je krijgt er boven op u aankoop gratis staaltjes van andere merken van parfum
Saskia Callewier  | 03/11/18  11:12:26 | Winkelbeoordeling :
een parfum besteld via de webshop van ici paris XL. Ik gebruik meestal dezelfde parfum waardoor het gemakkelijk was om het ook online te bestellen. De parfum werd heel snel en correct bezorgd. vlotte service
Daisy Neef  | 24/10/18  13:34:58 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop waar je een heel breed gamma parfums en producten ter beschikking hebt. Ook hebben ze vaak kortingen die je dan via mail toekrijgt. Super service en ook gratis verzending! Kortom je kan hier alles vinden wat je nodig hebt!
Brigitte Mammerickx  | 20/10/18  11:58:22 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijke overzichtelijke site. De producten worden heel snel geleverd en men kan gratis een mooie geschenkverpakking krijgen aangepast aan de bijhorend feestperiode Zeer concurrerende prijzen
Ellen Wittemans  | 13/10/18  20:08:59 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke overzichtelijke app. Betrouwbare betaalpagina. Levering op de voorziene dag. Soms wat moeilijk om kortingscode in te geven om het voordeligste eruit te halen. Als je weet wat je wil en niet ruiken wat je gaat kopen, zeker een aanrader
charlotte  | 11/09/18  07:16:38 | Winkelbeoordeling :
Super kwalitatieve producten. Ik vind persoonlijk de prijs soms wat aan de hoge kant, maar de producten zijn ook wel van de betere. Je kan er altijd snel terugvinden wat je zoekt, ideaal voor cadeaus en make-up.
Stef Abts  | 31/08/18  09:52:30 | Winkelbeoordeling :
Parfumwinkel met interessant en gevarieerd aanbod voor zowel mannen als vrouwen. Prijzen zijn niet steeds de goedkoopste. Vlotte bestel- en betaalfaciliteiten. Goed!
ideml  | 25/08/18  21:20:31 | Winkelbeoordeling :
Webshop met een heel uitgebreid assortiment en duidelijke indeling. Een aangename shop ervaring bij ici Paris xl. Voor elk budget is er wel wat te vinden. Zeker en vast een aanrader, ik shop hier opnieuw.
Peter Verscheuren  | 23/08/18  22:06:29 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod van verschillende kwaliteitsmerken - prijs / kwaliteit zeer goed - mooie promoties - goede klantenservice - duidelijke website die tevens goed geïllustreerd is - mooie presentatie van de artikelen in de winkels .
Ludo De Laet  | 23/08/18  08:12:09 | Winkelbeoordeling :
Vele heerlijke geuren, groot attorsiment van bekende merken, vele winkels over het ganse land opdat je niet teveel moet zoeken, met ICI Paris XL de ganse dag heerlijk ruiken naar uw eigen gekochte parfum
christian van nieuland  | 18/08/18  19:16:36 | Winkelbeoordeling :
bij ici paris xl altijd alle parfums en regelmatig promoties dus alle parfums voor haar en hem tegen de allerbeste prijzen en kortingen met tevens een voortreffelijke klantenservice en dienst na verkoop
Alfons De M�elenaere  | 16/08/18  19:26:22 | Winkelbeoordeling :
Eerst wat twijfels als man om een vrouwen product aan te schaffen wat je enkel ziet op foto en niet kent. Evenwel was het een leuke, correcte en zeer snelle aflevering en dan nog in cadeau verpakking. Dankjewel jullie zijn TOP
Marco Hurkmans  | 12/08/18  22:59:01 | Winkelbeoordeling :
Volop keus en klant vriendelijk personeel prijs is goed voor de geuren die ze hebben. En je krijgt er zeer goed advies voor het geèn waar je meer informatie over de zou willen. Ben er zeer tevreden over
Filip Anthonis  | 11/08/18  19:54:02 | Winkelbeoordeling :
Voor een wel erg snelle aanvulling van iedere make-up garderobe surf ik snel naar Ici ParisXL: uitgebreid assortiment (oogpotloden, mascara, lippenstift, nagellak), zeer vlugge levering en dito service!
Myriam Croquette  | 11/08/18  14:43:39 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de aankopen parfums, aftershave en eau de toilette van GIORGIO ARMANI. Kwaliteitspoducten aangekocht met 21 procent korting! Voor iedereen aan te raden! Levering en service dik in orde!
Francois Huion  | 11/08/18  08:16:42 | Winkelbeoordeling :
Heel goede en overzichtelijke webshop, ik winkel er graag en heb het al meermaals gedaan, alles wordt prima en netjes geleverd op het aangegeven adres, ik raad het iedereen aan... Ze hebben ook een heel uitgebreid gamma dus keuze in overvloed...
Anita Van Osselaer  | 11/08/18  12:41:56 | Winkelbeoordeling :
ICI paris xl is een winkel met gevarieerd aanbod online en offline veel keuze en goed advies bij bestelling via cashback kan je extra verdienen wat goed meegenomen is online bestelling wordt goed verpakt geleverd
Astrid Jongenelen  | 29/07/18  00:27:10 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke online winkel. Nog geen problemen gehad met leveringen. Ik vind het soms wel duur, maar is eigen aan parfum en cosmetica producten. Deze site is altijd mijn eerste keuze als het op parfum en dergelijke aankomt !
Aicha Demeester  | 25/06/18  20:28:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke onlineshop. De site is wat te moeilijk en reageert niet altijd goed Jammer dat je niet alles kan verkrijgen, wat omslachtig om te bestellen, zeer goeie thuis bezorging en leuk dat je coins kan verzamelen door te shoppen.
Stefaan Devloo  | 19/06/18  14:19:52 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijk geen gedoe meer om plaats te vinden in de stad te parkeren. Zeer vlugge levering. Altijd piekfijn in orde verpakt en geleverd. Een echte aanrader en je krijgt ook staaltjes erbij. Een van mijn favorite websites.
Martine Vandorpe  | 08/05/18  10:23:57 | Winkelbeoordeling :
Een heel overzichtelijke site en een mooi aanbod van alle producten .Heel gemakelijk om op deze manier je verzorgingsproducten en parfums thuis te ontvangen.Ik heb mijn producten aan huis laten leveren en dat was vlot verlopen op de vermelde leveringsdatum
Jessie Pedrosa  | 07/05/18  13:52:16 | Winkelbeoordeling :
Indien je op de webshop besteld, is het zeer overzichtelijk, en heb je zeer veel keuze in de verschillende assortimenten. De levering is zeer vlot . In de winkel zijn ze altijd zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.
Anja Goor  | 07/05/18  10:06:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vraag me soms af waaom dezelfde parfum duuder is bij ici paris xl dan bij vb etos of andere warenhuis jullie zijn een grote keten en vind het jammer want ik kijk eerst eond waar de parfum die ik wil kopen ht goeskoopste isen soms zit er tot 20-30 euro verschil op e parum
Phyllis Richoux  | 30/04/18  08:49:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ga eigenlijk heel graag de parfumwinkel binnen om heerlijke nieuwe geurtjes te testen. Dit is dus nog steeds een winkel die ik liever in het echt doe dan online. Alleen als ik op voorhand zeker weet welke geur ik wil, koop ik het online. Leuke, mooie webshop.
Marc Gijsels  | 11/04/18  16:58:49 | Winkelbeoordeling :
Met een ruim gamma parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jouw in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!
Kiliana Debauche  | 11/04/18  08:57:57 | Winkelbeoordeling :
Ici paris xl is een leuke winkel. Dit heeft alle producten die ik nodig heb. Redelijk duur, maar goede kwaliteit. Groot aanbod aan producten. Bekende winkel met goede naam. Ik voel me vertrouwd bij ici paris xl.
NATASHA BOSSUYT  | 29/03/18  23:30:09 | Winkelbeoordeling :
Everything a women needs❤ topwinkel met professionele bediening. Leuke promoties en kortingen die echt de moeite kunnen zijn! ❤ i love ici paris ❤ zowel verzorging van de huid, haar, gezicht, body, alsook heerlijke geuren van alle grote merken!❤
Kelly Vanhaeren  | 26/03/18  19:16:46 | Winkelbeoordeling :
mijn favoriete parfum vind ik steeds bij ici paris xl en steeds op voorraad want je vindt deze niet altijd overal. ook voor men man vinden we daar steeds zijn favoriete parfum en eigenlijk valt de prijs ook altijd mee.
benthe senders  | 27/03/18  08:41:57 | Winkelbeoordeling :
Je vind hier voor ieder wat wils en steeds goede deal i.v.m. cashbacks. Het duurt even doordat het wordt bijgeschreven maar uiteindelijk staat het toch wel mooi op je account. Ze hebben veel merken van verzorging die apart niet zijn aangesloten bij cashbackdeals, wat handig is dus!
Viv Lambrechts  | 23/03/18  06:51:01 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijk om door de site te browsen. Heel snelle en duidelijke afhandeling van aankopen. Ook het versturen gaat heel vlot. Geen problemen om terug te sturen ook niet. Ben zeer tevreden . Ze bieden ook altijd mooie kortingen aan. Zeker inschrijven op hun nieuwsbrief
Jill Aerts  | 15/03/18  11:24:42 | Winkelbeoordeling :
Heb nog nooit laten leveren maar wel al genoeg tijd op de webshop gespendeerd. Heel overzichtelijk en indien je iets niet vind kan je gewoon zoeken. Alle make up en parfum die je hartje beheert dus een paradijsje voor vrouwen!
Jennifer Schurmann  | 14/03/18  11:32:27 | Winkelbeoordeling :
In het verleden kocht ik enkel mijn make-up bij Ici Paris. Maar tot een jaar geleden ben ik ook mijn gezichtsverzorging gaan kopen bij deze winkel. Vanaf dat Urban Decay te kopen is bij hun, ben ik meer gaan kopen bij hun.
Bert Verlinden  | 12/03/18  19:40:55 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met veel keuze van parfum en eau de toilette. Het is zeker en vast niet de goedkoopste webshop maar ik vind het leuk dat je dan nog eens cashback krijgt en punten kunt sparen voor korting .
Jurgen  | 05/03/18  16:45:37 | Winkelbeoordeling :
een kwaliteitsvolle internetpagina met een oerdegelijke zoekmotor zodat je snel en correct het juiste product kan terugvinden. Enige minpunt aan de site is de prijs, welke steeds in de hogere regionen is in vergelijking met de concurrentie
Caroline Honings  | 13/11/17  09:03:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering op de voorziene dag. Zorgvuldig ingepakt. Prima service, zeker voor herhaling vatbaar. De prijs is vergelijkbaar met de concurrentie, maar ze hebben mooie acties en die maken het interessanter.
Maaike Sels  | 30/10/17  15:05:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties en aanbiedingen op deze webshop! Onlangs verschillende parfums aangekocht en tevreden over hoe alles verlopen is, ook een mooie korting gekregen. Het zijn bijna feestdagen, tijd om leuke cadeautjes aan te kopen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  Essent.be
Wijnvoordeel
visit register click click