ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

De Bijenkorf Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over De Bijenkorf

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis van Nederland met een ruim assortiment aan topmerken

De Bijenkorf heeft passie voor de klant. Daarom biedt het warenhuis álles aan onder één virtueel dak. Producten voor in en om het huis, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en elektronica bijvoorbeeld. De Bijenkorf verkoopt luxe, populaire merken die bekend zijn in binnen- en buitenland. Gaastra, Guess en UGG Australia zijn namen die je vast bekend in de oren klinken. De Bijenkorf heeft het grootste online aanbod topmerken en een topservice. Bestel je voor 22:00 uur dan wordt het een dag later gratis thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling ook gratis ophalen in één van de vele Bijenkorf winkels.

De Bijenkorf Beoordelingen

Suzy Van Nauw  | 02/01/22  12:54:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de Bijenkorf. Het is een heel bekende winkel/webshop met een heel uitgebreid assortiment en goede prijzen. Ze verzenden heel snel,de verzending is trouwens gratis. Heel veel merken, zeker een aanrader. Snelle cashback!
Ramona Rombouts  | 03/09/21  18:37:35 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde kwam met een zeer snelle levering thuis aan correcte prijs, leuke aanbiedingen. Een uitgebreid assortiment met zeer veel keuzemogelijkheden. Duidelijke en makkelijke website. Ben zeer tevreden over de Bijenkorf.
Manon Thirion  | 14/05/21  12:59:32 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne service en producten. De Bijenkorf heeft een groot assortiment, voor elk wat wils. Als je iets zoekt, vind je het gegarandeerd op hun website. De prijzen zijn correct en de prijs kwaliteit klopt ook.
Sanne De Meyer  | 03/04/21  13:46:47 | Winkelbeoordeling :
Intussen 2x een bestelling bij gedaan en ik ben tevreden. Correcte, tijdige levering en goede service. Producten waren ook helemaal in orde. Overzichtelijke webshop met een ruim aanbod die ook mobiel perfect bruikbaar is. Sowieso een van mijn nieuwe favoriete webshops.
Ron Weijmer  | 29/03/21  15:42:20 | Winkelbeoordeling :
Ik koop tegenwoordig wel eens zaken via internet via de Bijenkorf en dat bevalt tot nu toe goed. Ik zal dit in de toekomst dus wel vaker blijven doen omdat het een veilige methode van werken is voor mij !
Tamara Vergote  | 05/03/21  16:21:35 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke webshop met de laatste mode. Vaak hele hoge kortingen tijdens de solden op de leukste merken. Retour is heel makkelijk en levering is echt razendsnel. De klantenservice is ook heel makkelijk te bereiken.
Linda Boenne  | 01/03/21  19:34:59 | Winkelbeoordeling :
Bij de bijenkorf kan je mode xinden voor beide geslachten, volwassenen en kind. Ze hebben luxe merken voor zeer redelijke prijzen. Indien u 22.eu of meer besteld, krijgt u u levering de volgende dag bij u thuis.
Joke Rouck  | 05/02/21  09:19:20 | Winkelbeoordeling :
Top. Snelle levering. Kwaliteit en echt het artikel ontvangen zoals het online beschreven staat. Zeker een aanrader!! Ze hebben ook een heel ruim assortiment. Hier ga ik nog veel shoppen. Top top top....
Roels Vanessa  | 03/02/21  07:44:54 | Winkelbeoordeling :
Hele Mooie artikelen aan betaalbare prijzen ook is het mooi verzorgd een hele goede levering levering ik vind het vooral goede webshop ik ben hier heel tevreden over je vind er voor iedereen wat nog geen minpunten gevonden
Sveta  | 30/06/19  16:45:16 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen. Wordt snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden. Een geweldig assortiment trouwens. De bestelde producten waren steeds van een goed kwaliteit. Ik heb altijd waar gekregen voor mijn geld.
Guy M  | 05/06/19  00:52:28 | Winkelbeoordeling :
Prima assortiment van kwaliteitsmerken. Als je op zoek bent naar kwaliteit ben je hier aan het goede adres. Kopen bij de Bijenkorf is voor mij heel gemakkelijk en fijn. Ook af en toe leuke kortingen voor trouwe klanten.
Christine Billiet  | 30/05/19  19:45:04 | Winkelbeoordeling :
Voor de eerste maal bij de bijenkorf gekocht, omdat ze een artikel hadden wat nergens anders te koop is. Lange levertijd misschien omdat alles rechtstreeks uit Nederland naar hier komt. Voor herhaling vatbaar
Cleopatra Kerckhof  | 26/04/19  08:17:35 | Winkelbeoordeling :
Echte alles onder één dak. Wanneer een welbepaald kadootje zoeken onbegonnen werk lijkt, kijk dan even rond op de website van de Bijenkorf. Ik werd dat je het daar vind en aan een prijs die aangenaam verrast. Verzending is super snel.
Kristine Van Den Eeckhout  | 26/11/18  10:35:20 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf verkoopt toffe kleding voor dames, heren en kinderen. Zeer snelle levering. Gratis terugzenden indien iets je niet bevalt. Steeds zeer interessante promoties. Kortom, een TOP webshop voor iedereen !
Heidi Vanthournoudt  | 10/11/18  16:45:21 | Winkelbeoordeling :
gemakkelijke site niet tevreden kan je het gewoon gratis terug sturen snelle levering voor mij toch heel belangrijk vandaag bestellen morgen in huis. heel handig vind je niet? Ik bestel daar zeker met veel plezier nog terug
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
22% korting op het hele assortiment bij The Founded
Code:OC22EXC
ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
visit register click click