ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Conrad Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 100.000 verschillende artikelen is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten.

Conrad Beoordelingen

Salifu Paul-marc  | 02/01/14  13:23:13 | Winkelbeoordeling :
ga nog maar een keer een aankoop doen bij conrad, superwinkel met een 100% technische dienst. GELUKKIG NIEUWJAAR
Solange Coppens  | 14/07/14  17:17:54 | Winkelbeoordeling :
Super goede site, heel overzichtelijk. Zeer betrouwbaar en nooit problemen mee gehad. Vind ik een echte aanrader. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Alles verloopt naar wens, Conrad is echt top!
Enzo Ferrari  | 31/01/16  18:41:17 | Winkelbeoordeling :
Reeds enkele malen besteld bij Conrad. Steeds is er geleverd wat er besteld was, en dit met een korte leveringstermijn. Altijd is alles correct verlopen. Betaling kan snel en gemakkelijk via bancontact, wat een zeer groot pluspunt is.
Chris Liesenborghs  | 02/01/14  03:20:13 | Winkelbeoordeling :
uitstekende service en snelle levering
Simons  | 29/01/17  17:46:02 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Simons  | 29/01/17  17:48:15 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Simons  | 29/01/17  17:51:10 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website met een meer dan ruim aanbod. De prijzen zijn goed, het blijft gewoon uitkijken, nu eens vind je hier de scherpste prijs, dan weer elders. Bestelling is vlot te plaatsen, een track & trace link wordt voorzien, levering gaat vlot.
Kristine Van Den Eeckhout  | 15/01/18  09:38:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad vind je een enorm aanbod van apparatuur (computer, TV, auto, tuin, huishoud enz.). De bestellingen zijn altijd al correct geleverd. Via track & trace zie je wanneer je bestelling zal geleverd worden. Ben altijd al tevreden geweest.
Ivo De Peuter  | 28/11/18  05:32:52 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel waar de elektrische ondërdelen duidelijk beschreven staan. prijs qualitijd zijn correct.
Guy M  | 17/06/19  02:12:32 | Winkelbeoordeling :
Gedurende een reeks van jaren heb ik allerlei artikelen gekocht bij Conrad. Goed en uitgebreid assortiment, voldoende beschrijving. Probleemloze service, bestellen is eenvoudig, de levering is snel. Kortom perfect!
Sveta  | 13/07/19  02:21:13 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een overzichtelijke en vlot navigeerbare website. Een enorm assortiment aan eigenlijk altijd prima kwaliteit elektronica producten. Tot nu toe is alles altijd goed en naar wens verlopen. Top!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click