Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bonprix Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix

Bonprix is een online webshop met kleding van hoge kwaliteit en lage prijzen! Naast lingerie, sportkleding, damesmode, herenmode, kinderkleding en schoenen voor het hele gezin kun je uit meer dan 8.000 producten kiezen. Je vindt er ook actuele en voordelige artikelen voor in huis als decoratie, woontextiel, gordijnen, vloerbedekking, meubelen en meer.

Bonprix Beoordelingen

nathalie maes  | 16/03/19  16:46:39 | Winkelbeoordeling :
ik bestelde via deze site, gemakkelijke zoekfunctie, mooie collectie, handige app voor smartphone ook. de betaling verloopt vlotjes, de opvolging van de bestelling ook. is iets niet goed, kan je het retourneren, je geeft dit ook aan via de site en stuurt het terug, de verwerking ervan verloopt snel.
charlotte  | 21/02/19  07:35:31 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht hier reeds kledij aan een zéééér goede prijs. De levering duurde iets langer dan bij sommige andere webshops, maar door de prijs van de artikels is dit ook minder van belang. Alles is goed verlopen.
Lilane Peumans  | 12/02/19  12:35:34 | Winkelbeoordeling :
BonPrix is een ware verrassing door het supergrote aanbod aan mega-interessante artikelen aan de allerbeste condities! Er wordt op stipte datum en plaats afgeleverd, zonder franjes. En ingeval iets niet past zijn de ruilfaciliteiten fantastisch. Sterke aanrader voor de kledij van het ganse gezin.
Vicky Kessels  | 05/02/19  14:43:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een geweldige winkel. Ze hebben mooie betaalbare kleding voor een grote maat. Ik koop er heel graag. Want het is niet altijd simpel om leuke kledij te vinden voor een maat 50/52. Ik raad het aan.
petra lonneville  | 21/01/19  13:36:59 | Winkelbeoordeling :
ben zeer tevreden over de service van bonprix,het is heel gemakkelijk en vlot om te bestellen ook het leveren is geen probleem,bonprix is een goeie en leuke site om kledij te kopen en zeker geen te dure site
Filip Anthonis  | 26/12/18  09:46:56 | Winkelbeoordeling :
Om de outfit voor de Feestdagen compleet te maken zocht en vond ik een passend luchtig en modieus sjaaltje op de site van bonprix. Met een kortingscode en een bijkomende korting van 16% maakte het dit een koopje voor mij. Twee dagen later netjes en stipt thuis afgeleverd!
naert celine  | 26/12/18  17:21:42 | Winkelbeoordeling :
dag mensen op deze site vind je echt alles voor zeer goedkope prijzen. van kledij tot alles om je huis te installeren. heb zoveel gezien dat het zelfs moeilijk is om keuze te maken uit de vele artikelen.zeker een aanrader grjs
Jurgen  | 03/12/18  07:55:02 | Winkelbeoordeling :
de bon prix website is een goede website om steeds zeer goede koopjes te doen. Best de website bon prix in je bookmarks van je internet browser zetten zodat je op regelmatige tijdstippen deze website kan volgen.
viviane van oosterwijck  | 24/11/18  00:47:58 | Winkelbeoordeling :
ben al een hele tijd klant bij Orange. super om op dinsdag naar de film te gaan met z'n 2tjes door het gratis film ticket dat ik ontvang door dat ik jaren klant ben. ook wordt je steeds goed en vriendelijk te woord gestaan bij de klantendienst en in de winkel. dank u.
Brenda Jonghe  | 25/11/18  22:28:09 | Winkelbeoordeling :
Een winkel naar men hart ,leuke kleding en goede kwaliteit ,ook de prijzen zijn goed .een minpunt is dat de retour zending moet betaald worden door de klant .Ik Koop toch vrij regelmatig en ben steeds tevreden over de kleding ,die ik dan ook graag draag
Briggitte Happe  | 15/10/18  08:39:08 | Winkelbeoordeling :
is een hele leuke en mooie site met goede kwaliteit en goede prijzen en de bestellingen die je doet zijn altijd snel bij u thuis de service is zeer goed ik heb naar iedereen langs mijne kant gebeld voor deze ook te gebruiken
Daisy Neef  | 10/10/18  15:01:43 | Winkelbeoordeling :
Een superfijne webshop waar je zeker zal vinden wat je nodig hebt! Een zeer ruim aanbod aan een zeer correcte prijs! Kortom, zeker eens uitproberen! Neem zeker eens een kijkje op deze webshop! Je zal er zeker iets vinden dat je leuk vind, de service is ook super!
Briggitte Happe  | 07/10/18  16:33:29 | Winkelbeoordeling :
ik ben zo blij dat ik deze site gevonden heb de kwaliteit en de prijzen zijn zo goed en de bestellingen die u doet is zo vlug thuis geweldig ik kon het niet laten dit te vertellen tegen mijn familie en vrienden dank u
Vanhooren Annelore  | 01/10/18  10:09:18 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden voor het eerste bestelling gedaan via Bon Prix. Op internet zag het er veel belovend uit en dat was het ook bij aankomst! Zeer goede kwaliteit, tevreden van mijn aankoop! Ik bestel hier zeker nog een keertje.
Mieke Groenvynck  | 19/09/18  12:32:11 | Winkelbeoordeling :
Een alternatief voor iemand die niet zoveel kan uitgeven een goede prijs en ga mee met de mode. Levert op tijd. Is voor alle personen voor volslanke en of groter mensen. De website is overzichtelijk.
Yeliz Senel  | 01/09/18  20:54:12 | Winkelbeoordeling :
Hier shop ik vaak, is een van mijn favoriete websites. Ik kan het iedereen aanraden. Goede prijzen, goede kwaliteit en super goed service. Zowel voor de kinderkledij als voor volwassenen, erg interessant. Ook voor in huis heb je super leuke artikelen.
patricia hoste  | 20/08/18  19:54:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleren , aan zeer voordelige prijs. Levering was ook heel vlot. Mooi en kwalitatief vol. Bon prix is beetje hetzelfde als 3suissen , ik vind altijd altijd wat ik zoek. Indien het niet past kan je het gemakkelijk terug sturen.
Annie Van Braeckel  | 14/08/18  12:33:28 | Winkelbeoordeling :
DE MANIER VAN BESTELLEN WAS HEEL GEMAKKELIJK EN DE KEUZE HEEL GROOT; DE LEVERING WAS HEEL CORRECT EN EEN DEEL VAN DE DE TERUGGESTUURDE ARTIKELEN WERD ONMIDDELIJK BEHANDELD ! EEN HEEL LEUKE MAAR OOK DUIDELIJKE MANIER VAN WERKEN DIE IK STERK KAN AANBEVELEN AAN BEGINNGENDE ON_LINE SHOPPERS !
Krissy Deberdt  | 12/08/18  09:50:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al lang klant bij bon.prix en nog steeds een tevreden klant . De prijs / kwaliteit is zeer goed . Snelle en correcte leveringen De klantenservice staat altijd paraat met antwoorden en / of info . Een echte aanrader
David Timmers  | 04/06/18  06:48:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een leuke toffe site. Je vind er voor ieder wat wils. Je kunt je zoekopdracht verfijnen en dat is ook fijn. Ik raad deze site aan iedereen aan die graag online shopt. Leuke betaalbare spullen.
Nadia Simone  | 28/05/18  18:50:13 | Winkelbeoordeling :
Deze site heeft leuke spullen en deze zijn ook betaalbaar. Je vind gemakkelijk wat je zoek door de balk waar je alles kunt verfijnen. Er zijn spullen voor elke leeftijd. goede beschrijving van de spullen.
Sofie Rits  | 30/03/18  07:07:04 | Winkelbeoordeling :
vroeger vond ik de kleding super maar tegenwoordig merk je echt dat deze van slechtere kwaliteit is. Ook als iets niet goed is en je wilt dit terugsturen krijg je er nog een kost bovenop wat je op vele plaatsen niet hebt. Ik heb hier vroeger veel besteld maar ik denk niet dat ik er in de toekomst nog zal bestellen
Elien Merckx  | 26/03/18  22:40:57 | Winkelbeoordeling :
super aangename site om te shoppen met een gigantisch groot aanbod! ook de zeer voordelige prijzen zijn een super leuke meevaller. Je vind er echt alles voor het hele gezin! En als er al is een artikel niet echt meevalt kan je dat zonder problemen terugzenden!
Marc Gijsels  | 14/02/18  13:36:39 | Winkelbeoordeling :
In de online-shop van bonprix vind je voordelige damesmode, heren- en kinderkleding en dit in alle maten, je vindt ook schoenen, ondermode en woonaccessoires voor het ganse gezin en er is een gratis levering vanaf 60€
sofie groleau  | 28/01/18  23:24:23 | Winkelbeoordeling :
Bonprix daar heb ik ooit al veel uit besteld...je krijgt ook een catalogus waar je leuke outfits voor jong en oud vind...is betaalbaar en van goede kwaliteit. Je kan ook altijd je bestelling terug zenden als het niet in orde is.
Gerrit  | 23/01/18  21:17:37 | Winkelbeoordeling :
Het leuke aan winkelen bij de web shop van Bon prix is dat ze alles op het gebied van kleding en schoeisel in huis hebben. De eventuele bestelling wordt bij je thuis geleverd. Kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Claudia Goyens  | 20/01/18  12:19:31 | Winkelbeoordeling :
Gewzldige site met altijd wel leuke koopjes te vinden. Zowel voor mannen, vrouwen, kinderen als het huishouden. Kleine prijsjes met groot winkelplezier. Hier vind ik altijd wel leuke kleding naar mijn zin!
Nicole Ackermans  | 17/01/18  17:57:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met kleding voor ieder wat wils. Mooie prijzen. Snelle verzending. Volgt de mode. Genoeg keuze voor jong en oud. Kwaliteit is goed. Goedwerkende website. Alles prima in orde. Bestellen gaat makkelijk!
Hubert Coppens  | 09/12/17  12:33:19 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is de enige webshop waar ik met een gerust hart prachtige bh's in de perfecte maat en tegen een erg gunstige prijs kan bestellen. Ik heb er al een 10-tal besteld en ze zijn zitten mij telkens als gegoten. Ik ga nergens anders meer kijken
Camilla Kok  | 07/11/17  18:22:04 | Winkelbeoordeling :
Met de huidige herfstkortingen een paar kledingstukken besteld. Verbazend snelle levering. Totaal geen problemen. De kledingstukken zitten als gegoten. Ben aangenaam verrast door de snelle service en de kleding welke ik heb besteld aan heel aantrekkelijke prijzen!
Inez Stavrinos  | 01/11/17  16:18:29 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Mooi aanbod. Je mag thuis passen en je moet niet onmiddellijk betalen. Klantenservice is helemaal ok. Leuke catalogus en regelmatig promoties. Thuis winkelen is ideaal wanneer je een drukke agenda hebt.
benthe  | 20/10/17  10:19:00 | Winkelbeoordeling :
Er zit altijd voor iedereen wel iets bij wat te leuk is om niet te bestellen, krijgen het boekje thuis aan en dat kan je toch echt niet weggooien zonder erin te kijken. Prijs-kwaliteit is goed, heb nog nooit via cashback bij hen besteld dus heb geen idee over de cashbacksnelheid.
Kerensa Techel  | 13/10/17  04:40:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren op deze site besteld, zowel kledij als schoenen. Over het algemeen ben ik heel tevreden over de kwaliteit en service. Het enige minpuntje of werkpuntje waar ik moeite mee heb, is de juiste maten vinden. De maten van op de webshop vallen heel vaak groter uit. Maar dit houdt me niet echt tegen om nog te bestellen.
Cindy De Vriendt  | 23/06/17  16:24:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel tevreden over de handigheid van de webshop. Ik vind steeds wat ik zoek en ontdek altijd wel iets nieuws. Ik ben ook heel tevreden over de snelle service en als je hen contacteert krijg je steevast ern vriendelijke en behulpzame stem aan de lijn
Frieda De Motte  | 22/06/17  22:20:36 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een leuk bedrijf waar iedereen zijn gading kan vinden. Prijs kwaliteit is zeer goed.Een aanrader voor iedereen. Bonprix heeft een duidelijke en ovezichtelijke cataloog.Over zijn service valt niet te klagen
Niels De Bakker  | 22/06/17  08:07:01 | Winkelbeoordeling :
Net mijn 5de bestelling ontvangen en nogsteeds enorm tevreden. Niet alleen kan ik elke maat vinden op deze webshop, de kledij is ook duurzaam en kwaliteitsvol. Ongelooflijk eigenlijk dat dat kan tegen de prijs die ik betaalde.
Kristine Van Den Eeckhout  | 15/06/17  09:06:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Bonprix. Modieuze en degelijke kledij aan een interessante prijs. Zowel voor dames, heren als kinderen. Ook hebben ze meubelen, decoratieartikelen, beddegoed en zoveel meer. Vlugge levering.
Carine onbelet  | 13/06/17  08:58:27 | Winkelbeoordeling :
bon prix is een bedrijf waar de klant zeer belangrijk is dat degelijke eigentijdse kleding op de markt brengt ik ben ook zeer tevreden over al het gene dat ik mij al gekocht heb bij bon prix en zou deze site aan iedereen aanbevelen
An Maus  | 13/06/17  08:29:43 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Je kan er leuke spullen vooral voor vrouwen kopen aan lage prijzen. De collectie voor jongens zou wel iets uitgebreider mogen. Ook de levering was juist. Alles correct verpakt. Ga regelmatig eens kijken of er iets nieuw is.
Nathalie Tourlouse  | 12/06/17  17:54:25 | Winkelbeoordeling :
Bij bonprix vind je de leukste kleedjes aan een heel schappelijke prijs. Ik bën steeds tevreden. En vooral niet te vergeten als er iets te klein is kan je deze omruilen voor een groter maat. Dus allen naar de website van bonprix.
Krista Deberdt  | 12/06/17  08:52:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben een tevrden klant , de artikel zijn van goede kwaliteit . Prijs niet te duur . De retourdienst is ook gemakkelijk , wanneer er geld teruggestort moet worden verloopt dat ook correct . Bonprix is altijd de 1ste site die ik bekijk om te bestellen
Gaëlle Lambert  | 10/06/17  14:21:45 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site.
Chantal Hermans  | 12/06/17  08:40:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden het zijn leuke prijzen en mooie kleding , snel geleverd en zelfs voor grote maten zijn de prijzen het zelfde , en klant vriendelijk , de maten kloppen gemakkelijk terug te sturen
Jenny Jones  | 10/06/17  10:27:29 | Winkelbeoordeling :
In alle maten is Bonprix de goedkoopste. Ook voor uw lingerie en badmode. Steeds de beste kwaliteit! Zeer overzichtelijke website en helemaal niet moeilijk om te bestellen. Vriendelijke service gegarandeerd!
Michel Thoelen  | 10/06/17  09:44:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de kleding die Bonprix mij heeft toe gestuurd en als niet paste mag altijd terug sturen en krijgt dan ook het bedrag dat betaald is terug of kan een andere kleding gekocht worden .
Carolus Wouters  | 10/06/17  09:07:46 | Winkelbeoordeling :
goede service enkel hun maten dienen beter nageleefd te worden bv. als je een maat 58 besteld gebeurd het dat je maat 56 toegestuurd krijgt met als gevolg een terug levering natuurlijk. Voor de rest is alles eigenlijk best wel in orde.
Diana Van Nunen  | 01/06/17  14:09:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb je een mooie selectie van goede degelijke kleding voor alle maten ook de heel grote, meestal vrij snel geleverd, en een heel duidelijke handige website die het shoppen alleen maar aangenamer maakt.
Petra Heyvaert  | 28/04/17  20:21:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met veel mooie dingen aan kleine prijsjes al enkele keren een bestelling gedaan en steeds correct behandeld wanneer er iets niet in stock is of niet meer kan geleverd worden wordt het bedrag netjes teruggestort op je rekening
Natalia Pendzich  | 28/04/17  08:29:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de online winkel van bonprix kei leuk. Ik koop veel dingen online en ben zeer tevreden van de kleretjes dir ik daar gekocht heb. De leveringskosten zijn niet zo groot en men moet niet zo lang wachten op de bestelling.
Barbara Rousseau  | 24/04/17  08:20:29 | Winkelbeoordeling :
een betrouwbare firma met groot modern aanbod en volledig te vertrouwen. Prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed en bij het niet goed vinden van het bestelde artikel is het terugzenden geen probleem, meestal krijg je dan ook een korting bij een volgende aankoop
mon mok  | 08/04/17  10:38:38 | Winkelbeoordeling :
wij hebben hier al heel veel mee gewerkt en dingen besteld ze waren super vriendelijk en dat is toch belangrijk zeker in tijden dat alles gecomputeraliseerd is, is dit toch echt wel chapeua om nog persoonlijk contact te bewerkstelligen
Karin Notredame  | 10/03/17  17:31:33 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, prijs is oké , maar heb mijn cashbacks niet ontvangen misschien begrijp ik het systeem niet goed ; zelfs mijn buurvrouw heeft al bij Bon Prix besteld en was ook aangenaam verrast. 10 maart 2017
Heidi De Maeyer  | 15/04/16  10:06:10 | Winkelbeoordeling :
service en bestelling verliepen goed. ik ben een tevreden klant en zal er zeker nog bij bestellen. mijn schoenen zitten goed en indien ze niet goed waren mocht en kon ik ze direct terug sturen. vind dat ze ook leuke kleedjes hebben...
Marja Van den Berg  | 05/04/16  17:24:14 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop koop ik zeer vaak. Hebben vaak bijzondere aanbiedingen met flinke kortingen en regelmatig als je daar goed op let gratis verzending of b.v. 10% korting bij aankoop op het duurste artikel
Fenny  | 21/03/16  08:49:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over BonPrix. Ik ben zelf 1.86 m en heb in verhouding erg lange benen. Bij BonPrix staan de lengte maten van de broeken er altijd bij. Ze hebben in hun assortiment ook L-maten, dan weet ik zeker dat het goed is. Ik hoef nooit lang te wachten op de bestelling.
Stef Abts  | 08/02/16  16:12:34 | Winkelbeoordeling :
Vrijblijvende mode voor hem, haar en de kinderen. Zeer ruim aanbod van truien, sweaters, jurken, ... Gratis levering vanaf een aankoopprijs van zestig euro. Betalen kan eenvoudig, veilig en snel met bankcontact. Verzorgde levering.
Kim Schoovaerts  | 30/01/16  23:35:20 | Winkelbeoordeling :
superleuke webshop. Ik vind er steeds kleding naar mijn smaak en nu waren de kleren nog in afslag ook. Dit was dus extra shoppen. En als extra krijg je dan extra cachback ook nog. Bonprix is zeker nen aanrader.
Rosita Flamant  | 28/12/15  10:52:27 | Winkelbeoordeling :
De maten komen heel goed overeen. De kleuren en stoffen zijn goed beschreven op de website en zijn zeker hetzelfde. De leveringen gebeuren zoals is gezegd en op tijd. Indien er iets niet voorradig is wordt dit vooraf gemeld. Voor mij is dit een zeer goede site om kleding te bestellen.
tamara anthuenis  | 11/12/15  13:33:54 | Winkelbeoordeling :
het is een mooie site en je kan er iets kopen je kan er ook mooie prijzen winnen , tijdens de solden meer dan vijftig procent korting ik ben er helemaal wild van, en je moet niet naar de winkel alles wordt netjes verzonden als je het online bestelt
Fabrizio Anto  | 06/12/15  17:43:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix bestel ik altijd mijn kleren online. Bij mij is dat bij het tabblad voor hem! Ik vind er een ruime keuze aan kleren, sjaals, schoenen en ik haal mijn profijt ook bij de gratis levering vanaf 60 euro! Belangrijk is de 14 werkdagen tijd om het artikel dat niet past, terug te sturen!!!
Carine Detry  | 01/12/15  16:38:34 | Winkelbeoordeling :
Bon Prix vind ik 1 van de beste postorderbedrijven die ik ken. Het aanbod is mooi, vlot en modern, grote keuze en de prijzen zijn heel erg interessant. Ik heb er al een paar keer iets besteld en ben telkens
Elsa Noukens  | 24/11/15  09:01:53 | Winkelbeoordeling :
Bonprix wat een fijne website wat kan je daar kopen ik heb geen flauw idee moet eens gaan kijken op de website van Bonprix heb er van gehoord maar ik weet niet wat ge er allemaal kunt kopen of wat ze precies doen
Veerle Wouters  | 20/02/15  11:09:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb ik vaak al wel leuke dingen zien staan, maar het feit dat je voor minstens 60 euro moet bestellen om geen verzendkosten te betalen schrikt mij af. Ik zie ook nergens duidelijk staan of de verzendkosten van de retourzending worden terugbetaald of niet.
Ann Peeters  | 02/02/15  09:48:54 | Winkelbeoordeling :
bonprix, super leuke kledingsite, snuffel en shop graag via die site, je vind er veel in alle maten zowel groot als kleine, ook vele leuke lingerie, een site waar alles zen eigen uitwijst , simpel om te gebruiken ...
Njrm Mdz  | 18/11/14  01:39:46 | Winkelbeoordeling :
In de online-shop van Bonprix vind je een modern, veelzijdig en vooral voordelig aanbod aan mode voor dames, heren en kinderen evenals veel leuke woontrends. Mooie meubels, trendy gordijnen en bedtextiel, leuke deco-artikelen of praktische huishoudelijke artikelen. Service is uitstekend.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click