Meld je aan en ontvang direct 7,50

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Bernard Noppe  | 16/06/19  06:38:10 | Winkelbeoordeling :
Hallo, deze week had ik baterijen besteld en deze waren binnen de 48 uur geleverd aan huis , wat een service ik ben eindelijk nog nooit teleurgesteld geweest van de service van deze firma bol.com , zeker een aaanrader
Sveta  | 17/06/19  01:42:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een aantal jaren klant bij bol.com en ik ben zeer tevreden. Goede service.En als het een keer mis gaat wordt het goed opgelost. De terugzend procedure is simpel. Vriendelijke klantendienst.
Dennis Carette  | 16/06/19  13:24:09 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer snelle levering en als er iets mis is met een product is een retour snel en makelijk aan te vragen via de website van bol.com groot aanbod voor elk wat wils ook 2de hands of 2de kans producten.
Christo Dht  | 16/06/19  22:34:53 | Winkelbeoordeling :
Snelle hulpverlening, klantgerichte keuze en informatie naar de zin van de klant , qua betaling , is er zeker niks te zeggen , de producten zijn meer dan betaalbaar, ook kwaliteitsgericht , de verzen
Suzanne Pittoors  | 14/06/19  10:55:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website,alles heel gemakkelijk terug te vinden,Snelle levering voor 23.00 uur besteld dan ontvang je je levering al de volgende dag.Wanneer je deze toch niet ontvangt of je producten zijn beschadigd krijg je zelfs je geld terug of ontvang je deze opnieuw.
conny seys  | 11/06/19  09:45:28 | Winkelbeoordeling :
goede webwinkel zeer goede servide indien verkeerd product of niet tevreden mag je het altijd gratis retourneren het bedrag staat binnen de 5 werkdagen terug op je rekening zeer tevreden klant ik koop er heel vaak
Sandra Tomme  | 11/06/19  05:24:20 | Winkelbeoordeling :
bol de grootste webwinkel dat je hebt in Belgie en Nederland. Dit is een winkel waar ik veel online koop van kleins tot meubelen. Ook suppersnelle verzending vandaag besteld morgen kan je u pakje al in ontvangst nemen.
jessica mampaey  | 09/06/19  15:26:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een goede webwinkel die alles zo goed mogelijk laat verlopen. Nog geen problemen mee gehad tijdens mijn bestellingen in de afgelopen tijd. Dus heel erg tevreden hierover. Doe zo verder.
 | 09/06/19  17:56:51 | Winkelbeoordeling :
goed werkende site en fijn uiterlijk. De reclames op de site kunnen soms wel irritant zijn. Wat ik leuk vind is dat de site zo nu en dan goede boeken aanbeveeld binnen een bepaald onderwerp. Daarnaast worden veel bestellingen al binnen een dag aangeleverd.
Jonathan  | 06/06/19  08:53:58 | Winkelbeoordeling :
zeer snelle levering. zeer snelle klantendienst bij problemen ik bestel altijd alles op BOL.COM en altijd mooi op tijd geleverd zelden tot niet iets kapot of verkeerd geleverd! deze is echt een aanrader
Rita Maes  | 05/06/19  17:26:19 | Winkelbeoordeling :
Steeds correct en erg snel ! Bij verkeerd product of verkeerde levering altijd correcte behandeling gekregen en zelfs een nieuw product in de plaats. Bol heeft ongeveer alles en vooral als je het dringend nodig hebt, is Bol de snelste !
joni van rossem  | 05/06/19  14:29:51 | Winkelbeoordeling :
De kwaliteit van het product is zeer goed, je hebt ook zeer veel aanbod aan producten in verschillende categorieën en de service is er ook zeer goed. Ik raad deze webshop dus heel hard aan want je vind er alles wat je zoekt.
Lynn Van Der Steen  | 03/06/19  17:13:05 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit problemen gehad bij een bestelling op bol.com, ik raad de webshop zeker aan bij anderen als ze mij iets zouden vragen. Heb al enkele malen bij bol.com besteld en zou het zo terug doen moest ik iets nodig hebben. Ook nooit last gehad van de levertijd. De app werkt ook wel goed.
Anneleen Verryckt  | 03/06/19  12:57:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tot op heden altijd zeer tevreden geweest van deze webshop. Snelle levering, goede service, vriendelijk klantendienst. Goede garantievoorwaarde. Nog weinig tot geen slechte ervaringen gehad. Ook de terugstorting na een terugzending verloopt vlot.
Sharon Musch  | 03/06/19  17:50:11 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering, mooie acties. Chat werkt goed om info te vragen. Reageren vlug en correct. Prijs/kwaliteit zit goed
MARNIK DECEUNINCK  | 02/06/19  10:03:44 | Winkelbeoordeling :
toffe aankoopwinkel op het internet en een groot aantal verschillende aankoop mogelijkheden en een ruim assortiment ook vlugge levering aan huis ik ben een tevreden klant zal nog aankopen doen je moet zelf eens gaan kijken tof
Hilde De Groote  | 01/06/19  11:37:42 | Winkelbeoordeling :
steeds heel correcte service, ook bij retour ! vlugge verzending en je ontvangt een mail als je pakje op weg is, artikels steeds in goede staat en zoveel keuze, heel gemakkelijk online winkelen vanuit je luie zetel ! aanrader !
carole laebens  | 30/05/19  11:16:36 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke site en mits wat opzoekwerk goede koopjes te verwezenlijken. indien je gebruik maakt van de retour aankopen kan je extra kortingen scoren Ik kan deze aanraden voor de aankoop van de producten voor je huisdieren
Roxane van Renynghe  | 27/05/19  02:01:54 | Winkelbeoordeling :
Top website! Snelle levering en goede klantenservice. Bestel hier regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Verkeerd bestelde producten terugzenden was geen probleem en geld stond na enkele dagen alweer op de rekening :)
Timo Warrinnier  | 25/05/19  20:25:02 | Winkelbeoordeling :
Fantastische site en zeer goede service! Top! Ik kocht onlangs een nieuwe computer en had hem 3 dagen later al bij mij thuis, ik was niet thuis maar ze hebben laten weten dat ze het bij de buren hebben achtergelaten. Ze houden je ook steeds op de hoogte.
Mike Van Melle  | 26/05/19  18:18:26 | Winkelbeoordeling :
stipt en in steeds orde.. bij foutieve levering word deze snel vervangen..tevens bij niet levering snelle oplossing.. dienst na verkoop en aankopen verlopen vlot... goede vriendelijke helpdesk steeds bereikbaar
corry van brande  | 26/05/19  06:02:18 | Winkelbeoordeling :
super shop, drie dagen geleden een easy up tent gekocht en vandaag al geleverd en in perecte staat super. en niet duur wij bestellen wel eens meer bij bol.com en hebben tot u toe altijd alles op tijd en aan een redelijke prijs ontvangen top
JENNIFER Van den broek  | 24/05/19  07:51:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede service, alles wordt snel geleverd. Verzendkosten zijn gratis en ook met retour heb ik nooit problemen gehad. Wat ik ook fijn vind, is dat ze ook cadeautjes inpakken tegen een kleine vergoeding.
Marie-claire Pieters  | 21/05/19  10:47:16 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vriendelijke mensen en goede prijselijke producten. Goede servies. Op de revieuws kon ik ook de tevredenheid en of mankementen van het product lezen, wat mij goed geholpen heeft om te bestellen
Wahid Eltaf  | 20/05/19  20:09:19 | Winkelbeoordeling :
Top altijd tevreden ik bestel altijd van bol.com als er probleem zijn wordt ik direct geholpen alles top, je hebt natuurlijk goedkope material dat je nodig heb en dure maar kwaliteit niet te klagen alles is prima .
Nadia Landuyt  | 20/05/19  17:59:37 | Winkelbeoordeling :
Top winkel, zo wat alles wat je nodig hebt. Super service. Bijna altijd de dag erop geleverd. Werkt ook met veel andere winkels samen.
Sofie Van de Mert  | 19/05/19  12:13:26 | Winkelbeoordeling :
goede service prijs goed levering goed artikelen heel goed altijd op tijd zeer vriendelijk altijd correct prima spullen alles kan je er vinden geweldige site heel gemakkelijk om te bestellenxxxx
Ilona Schievers  | 20/05/19  11:07:23 | Winkelbeoordeling :
bestellen is volgende dag al in huis ! gratis terug zenden ... en ze hebben echt alles
Dewit Leen  | 18/05/19  11:02:02 | Winkelbeoordeling :
Goede service vooraf aan de aankoop, het beantwoorden van allerlei vragen gebeurt snel en ook zeer correct, het is steeds een zeer vlotte levering en nadien is er een goede service, bij eventueel een retour.
Vicky Scheunders  | 15/05/19  14:25:19 | Winkelbeoordeling :
Deze Webshop geniet mijn voorkeur. Vooral met de bulkdagen zijn er toppers te scoren. Goede producten en snelle levering en via mail is je bestelling goed op te volgen. Bestel er regelmatig huishoudmiddelen, verzorgingsproducten, speelgoed...
Kimberley Kenny Deschacht Hendryckx  | 14/05/19  23:08:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke website je vindt er werkelijk alles je kunt er zelfs spullen verkopen en dat natuurlijk aa' de beste prijs goede sercice goede prijskwaliteit mijn waardering voor de wandmeubel b winkel is toch zeker een 8
Wijnand V Doorn  | 10/05/19  18:34:45 | Winkelbeoordeling :
geweldige winkel. van alles te koop en snel in huis. hulp vooraf is uitstekend, je kunt ze alles vragen. snel antwoord. Als het toch moet kun je altijd terug sturen. daarnaast ook goede hulp bij garantie zaken
Natascha Wouters  | 11/05/19  08:30:27 | Winkelbeoordeling :
fijne online winkel.vind er voor iedereen iets en betaalbaar. snelle service en levering.vriendelijk en behulpzaam .al redelijk beel gekocht en altijd heel content. fijne acties ook.echt een fijne online winkel.
Chiara Van Dessel  | 12/05/19  21:04:46 | Winkelbeoordeling :
vele interne leveranciers. bijna alles vind je bij Bol.com van kleding naar electro, of tuinmeubels, ... echt alles vind je via Bol. ook laat bol je de verschillende prijzen van verschillende leveranciers zien zodat je Zelf kan kijken dat je de beste deal hebt voor het product dat je wil aankopen. snelle levertijden zijn ook super meestal kan je Zelf de leverdatum kiezen wat ik persoonlijk heel gemakkelijk vind.
Suzy Van Nauw  | 09/05/19  14:55:12 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is zowat mij favoriete webwinkel, ik ben dan ook een vaste klant. Ze verkopen zowat alles wat je je maar kunt indenken. De prijzen zijn heel goed en de verzending gebeurt heel snel. Retourneren gaat ook zonder probleem
Heidi Berloo  | 10/05/19  06:38:41 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden van. Deze winkel. Al heel veel besteld. Zowel huishoudelijke producten tot boeken. Leveren meestal op tijd. Iets niet in orde is dit gemakkelijk terug te zenden. Wat zelden het geval is.
Kjell Van der Plas  | 09/05/19  13:29:06 | Winkelbeoordeling :
Hele goede onlinewinkelWebshop heb er al heel erg veel op besteld en het komt altijd zeer snel toe en dat vindt ik echt heel erg leuk je hebt dat niet veel dat jouw pakketjes zo rap toe komen dit vinden volgens mij veel mensen heel leuk :)
Marina Willems  | 06/05/19  19:00:05 | Winkelbeoordeling :
geweldige service vlotte levering de beste online winkel ; ik ben super tevreden vlotte mails in verband met levering vriendelijke koerier ik heb niks negatiefs te vermelden betreffende deze winkel ook bij problemen kan je bij hun terecht
Ingrid Vergauwen  | 04/05/19  13:10:09 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een enorm groot aanbod een heel scherpe prijzen. Het is super handig en je kan wanneer een artikel je niet bevalt het ook heel makkelijk terug sturen. Het is 7 dagen op 7 en 24 u op 24 bereikbaar.
Lynn De Vos  | 04/05/19  23:47:19 | Winkelbeoordeling :
De service van bol.com is altijd vlot en de leveringen zijn steeds correct. Als er per ongeluk een probleem voorvalt, wordt je zonder enige problemen verder geholpen. De leveringen worden met zorg geleverd.
Virgie  | 03/05/19  23:03:01 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk, producten die U wenst te bestellen zijn zeer gemakkelijk terug te vinden. Zeer scherpe prijzen, ook op merk producten. Zeer snelle en vlotte thuislevering (of op ander gekozen adres of afhaalpunt in U regio)
Fraid Ariya  | 02/05/19  01:29:30 | Winkelbeoordeling :
Best en snel services met snelle levering in een heel goede verpakking tegen de schade. Juist op tijd geleverd zo als ze hadden gesproken ik ben hier mee te vrede van Bol.Com Ik bleef nog continiu shoppen bij bol. Com.
Mirjan Loriers  | 29/04/19  15:32:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com biedt een bijzonder ruim aanbod. Met zaken die je moeilijk kan vinden in de winkel boek je bij bol.com toch vaak succes. Dus geen geloop of meervoudig gerij naar verschillende winkels om een product te vinden. Bol.com levert snel waar je wil en meestal op het beloofde tijdstip.
Lou Ginis  | 26/04/19  15:34:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik kan bestellen op bol.com.al heel veel besteld makkelijk en de dag nadien meestal gelevert. Goed verpakt en vriendelijke chauffeur. Ik kijk al uit voor men volgende bestelling te ontvangen.gewoon top
Chris W  | 26/04/19  09:45:01 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen vaak bij bol.com. Niet alleen omdat het zo makkelijk is maar ook omdat ze zoveel verschillende zaken verkopen. Je kan er echt alles vinden! De prijzen zijn steeds schappelijk en de verzending uiterst gemakkelijk en vooral snel.
Diandra Abbruzzese  | 26/04/19  08:21:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb namelijk al zeer veel besteld en altijd super tevreden van geweest , nooit geen stukken. alles altijd optijd geleverd gekregen en daarmee zal ik ook blijven bestellen zeer veel keuze voor mijn dochtertje x
Wendy Verhaegen  | 25/04/19  23:31:12 | Winkelbeoordeling :
hier vind je zoveel spullen tegen een super goeie prijs en alles is snel en zonder fouten geleverd , ik heb nog geen enkele problemen ondervonden bij bol.com . ik ben een vaste tevreden klant .hier kijk ik altijd eerst
 | 24/04/19  23:13:25 | Winkelbeoordeling :
Goede en correcte levering van de gekochte goederen. Hebben een groot gamma en uitgebreide uitleg per product waardoor je een goede prijs-/kwaliteitvergelijking kan maken alvorens je een product koopt.
Miguel Van de ginste  | 23/04/19  20:03:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede kwaliteit redelijke prijzen en snelle levering het enige probleem dat ik met hun heb is dat ze achteraf betalen aanbieden op hun site wat soms handig kan zijn maar je kunt het bij niets gebruiken
Kombova Bedrie  | 23/04/19  21:34:37 | Winkelbeoordeling :
Best leuk je kunt daar alles van vinden en ge moet niet naarbde winkel of bus tram wachten direct van huisss en levering tot uw voeten voor mensen die graag thuis ziteen is dat heel fgoed en ze verkopen van ales daar
Ruben Meirlaen  | 21/04/19  10:45:44 | Winkelbeoordeling :
goeie service in het algemeen.... beste ok.... goede producten en productenkennis.. goede management en uitstekend team voorbeeld voor anderen doe zo verder bol.com mag en heeft potentieel om te groeien
Suzy Van Nauw  | 23/04/19  10:03:53 | Winkelbeoordeling :
Wat een geweldige site! Ik bestel heel regelmatig bij bol.com, ze hebben een heel ruim assortiment en heel goede prijzen. De levering is heel snel en terugsturen is geen probleem. Vanaf 20 euro is de verzending gratis
Sara Neven  | 22/04/19  13:35:33 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop met een groot assortiment in echt alle categorieën die er bestaan, heeft altijd een zeer grote keuze met correcte leveringstermijn vermeld, zeer goede communicatie en vlotte levering
Britt  | 21/04/19  11:09:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden van bol.com. doe er meerder malen per maand een bestelling en deze komen telkens netjes binnen vermelde tijd aan.zoniet is er een geweldige klantenservixe beschikbaar die je met de gepaste vergoeding en of aanbieding tegemoet komen
Briggitte Happe  | 20/04/19  15:21:38 | Winkelbeoordeling :
ik ben blij dat ik jullie gevonden heb de kwaliteit en service en prijzen zijn heel goed de bestellingen die je doet zijn heel snel bij mij thuis ik kon het niet laten aan iedereen die ik ken te vertellen
hannah  | 21/04/19  11:38:39 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht onlangs een puzzel op bol.com. Het aanbod aan puzzels is tegenwoordig zeer sterk gedaald, maar op deze site was er toch nog een zeer groot aanbod. Er waren puzzels die tamelijk duur waren maar verschillende die echt een goede prijs kwaliteit hadden. Zeer snelle levering
Paul Smets  | 20/04/19  00:18:28 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen en betalen. Snelle levering en goede verpakking. bij uitputting voorraad kreeg ik gewoon mijn centen teruggestuurd zonder veel discussies. Wat ons betreft is Bol . com een Top Winkel.
Rudy Van Eembeeck  | 17/04/19  15:21:52 | Winkelbeoordeling :
vind het een degelijke webwinkel en vriendelijke leveranciers en een snelle levering en duidelijke uitleg over het product dat geleverd word zal er zeker nog bij bestellen en het aan vrienden aanraden het ook eens te proberen
Bryan Bijnens  | 17/04/19  16:27:07 | Winkelbeoordeling :
Topwebsite. Reeds verschillende producten gekocht op Bol.com. Je hebt een makkelijke filter- en zoekfunctie op de website. Daarnaast werden alle producten veilig thuis aangeleverd. De bestelde producten waren steeds van een goed kwaliteit en zijn nog intact.
Zeynep  | 15/04/19  23:10:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel veel dingens gekocht op bol.com Levering snel aan huis en de producten dat ik gekocht heb gaan heel goed mee en soms vind je daar goedkoper dan in de winkel zelf.bv pampers speelgoed enz.......
Laura Van Papegem  | 15/04/19  17:55:09 | Winkelbeoordeling :
Heel groot aanbod, je vindt alles wat je er nodig hebt. Hele goede kwaliteit Ook een uitstekende klantenservice, van af er een probleem is stellen ze alles in het werk om het op te lossen Leveringstermijn kloppen bijna ook altijd
Marc Verbelen  | 13/04/19  06:16:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd veel keuze en interessante prijzen op Bol.com. Snelle levering, meestal de dag erna aan huis. Er zijn ook tweedehands zaken die je kan bestellen, is echt een aanrader. Gratis levering is ook handig meegenomen
Wendy Smolders  | 10/04/19  12:36:36 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering Goede dienst naverkoop. Heel erg veelzijdige webshop Leuk dat je ook de mogelijkheid krijgt om tweedehands te kopen
Nathalieke van Poppel  | 09/04/19  12:38:30 | Winkelbeoordeling :
Steeds een goede, snelle communicatie met bol als je met een vraag zit over een bestelling. Ook zijn de leveringen altijd netjes op de afgesproken tijdstippen en zo niet, dan krijg je tijdig een mailtje met de vermelding wanneer het wel geleverd word
Gevorg Gev  | 08/04/19  19:05:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden met bol.com ik heb hier veel dingen gekocht altijd op tijd geleverd geen klachten klanten service is ook uitstekend. ik heb een tv gekocht paar jaar geleden en hij doet het nog perfect.
Naomi Janssens  | 06/04/19  22:59:26 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fantastische webshop door hun groot aanbod en zeer snelle service! Je kan er namelijk alles vinden en je krijgt een mooi overzicht naargelang wat men verkiest: op prijs gesorteerd, op populariteit gesorteerd etc. De vergoeding wordt ook heel snel toegekend.
EVY Bogaerts  | 05/04/19  11:39:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webwinkel met groot assortiment, snelle levering. Vlot contact met medewerkers, problemen snel opgelost. Prijs-kwaliteit goed in verhouding. Elke categorie apart zodat je zeker vind wat je zoekt.
Harbach Fatima  | 05/04/19  21:04:34 | Winkelbeoordeling :
Hele grote aanraden is een beste Winkel hier koop ik altijd mijn spullen telefoon stijltang echt een leuke winkel op te shoppen alles da je nodig hebt voor te winkel top winkel exjt een aanrader voor de mensen
Freya Deloore  | 04/04/19  14:56:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig dingen gekocht op Bol.com en altijd zeer tevreden van de producten en de service die aangeboden wordt. Vlugge levering en ruime keuze. Ik vind het vooral ook handig dat ik een ander leveradres kan ingeven dat het facturatieadres.
Rene Noel  | 04/04/19  09:05:34 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een winkel waar de service hoog in het vaandel staat. Er wordt goed gelet op de partners waarmee er samengewerkt wordt maar ook zeker de producten! Ook op de kwaliteit van de producten wordt zeer nadrukkelijk gelet. Bij een verkeerd of een kapot product is een retour altijd bespreekbaar
Marijke Goderis  | 03/04/19  06:27:02 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de geleverde producten. Ook snelle levering, vlugge respons op bestede vragen. Heb 1 product voor nazicht teruggestuurd en werd per e-mail op de hoogte gehouden. Betreffend product werd vervangen.
janinne Naomi Van Linden Decorte  | 01/04/19  19:15:35 | Winkelbeoordeling :
Bol.com zeer goede webshop met breed assortiment en super bedrijf en ook zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice en doen vaak ook super promoties en ook altijd snelle verzending mestal voor 23 uur besteld volgende dag geleverd dus wat wil in mens nog meer ik ruim 7 jaar trouwe klant
Joelia Janssens  | 01/04/19  18:59:31 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare website! Jammer dat je sommige producten op andere webshops soms goedkoper vindt. Maar de snelle levering maakt dit zeker meer dan goed! Ik ben al lange tijd vaste, tevreden klant van Bol.com!
kim mulkers  | 28/03/19  17:00:16 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben praktisch alles. Daarnaast is de bezorging ook steeds snel en correct. Bovendien is hun klantenservice echt de max. Komt iets stuk of beschadigd aan, bestaat er de mogelijkheid dat je dit niet dient terug te sturen, maar enkel dient te staven met foto's. Voor mij een ideale oplossing
Tanja Lauryssen  | 28/03/19  19:08:52 | Winkelbeoordeling :
super service, altijd correcte levering, correcte prijzen, snelle levering, producten zijn altijd in orde, veel keuze eigenlijk is alles daar aanwezig, betrouwbare onlineshop, je kan er ook tweedehands kopen wat de prijs ook voordeliger maakt
Patrizia Marino  | 28/03/19  09:01:12 | Winkelbeoordeling :
hier heb ik de laagste prijs gevonden voor mijn bestelling. de levering was al de volgende dag. ik was niet thuis maar hebben mijn bestelling bij de buren achtergelaten en een mail dazrover ontvangen. betalen kan ook achteraf. Top!
 | 26/03/19  08:49:58 | Winkelbeoordeling :
al meerder malen spullen besteld.van kleine dingen tot grotere paketten .nooit problemen.wordt duidelijk aangegeven hoe lang het duurt en wanneer je het kan verwachten.mijn ervaring met bol.com.is dat het een snelle en nette levering heeft.wordt netjes geholpen met eventuele vragen .een aanrader.
jessica de roy  | 26/03/19  11:09:05 | Winkelbeoordeling :
super winkel waar je bijna alles vind. vlugge verzending. super vriendelijk en echt een aanrader. al Jaren vaste klant en van plan dit te blijven. Bol.com garandeert kwaliteit. Handig ook dat je de mening van anderen kunt nakijken voor je koopt.
terrordwerg54@gmail.com visser  | 26/03/19  01:53:30 | Winkelbeoordeling :
prima en een heel overzichtelijk website ik vind het een erg fijne winkel de klantenservice is erg fijn ik ben zeer tevreden zal het ook aanraden aan mijn vrienden en kennissen heb hier veel goede apratuur gekocht
Evelien Popelier  | 25/03/19  17:56:10 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een zeer uitgebrijd online shop. supper toffe spulletjes op en je kan er alles vinden.. voor babytjes.. huisdieren.. volwassenen.. hyghiene .. cadeaus.. je vind gewoon alles wat je nodig hebt voor een goede prijs!!
Mona-lisa Karremans  | 23/03/19  20:39:10 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke webpagina waar je bijna alles vind zelfs 2dehands dat is handig. Ze leveren snel en correct. je kan je pakket volgen ook zeer handig. Zelfs een dag en tijd kiezen. Wat wil je nog meer...
Freija Zelck  | 23/03/19  16:41:57 | Winkelbeoordeling :
Super blij, snelle levering! Altijd tevreden van het artikel, de kwaliteit en de snelheid. Ook goed dat het artikel later betaald kan worden.
Bianca Knudde  | 20/03/19  13:16:48 | Winkelbeoordeling :
persoonlijk vind ik dit de beste online shop voor alles als er iets niet werkt kan je dit gratis terug sturen en je krijgt je geld terug of je mag kiezen voor een ander product dit is ook de online shop die wij het meeste opzoeken
MELISSA VANHALST  | 18/03/19  21:33:06 | Winkelbeoordeling :
Super webshop! Correcte prijzen en goede afhandeling van je aankopen. De goederen zijn er bijzonder snel, vaak de dag nadien. Zelfs in drukkere periodes zijn de artikelen er binnen acceptabele tijd. Ook indien er problemen zijn nadien staan ze jou goed te hulp!
graziella swerts  | 18/03/19  10:07:17 | Winkelbeoordeling :
goede service, snelle verzending. leuk dat je vaak koopjes kan doen en de voordeelverpakkingen zijn ook fijn. dat je tot s'avonds laat kan bestellen en meestal heb je dan ook al je produkten de dag erna in huis. erg handig als je iets dringend nodig hebt, bv ook handig als je naar feestje moet en op laatste moment nog cadeautje moet hebben.
Natacha Aquino  | 18/03/19  09:21:53 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kun je wat je maar kan denken vinden en voor 23u bestelen en morgen aan huis bij sommige dingen kan het zijn een paar dagen later maar ge waarschuwen je vond het 1 van de online winkels..
vicky wouters  | 17/03/19  14:11:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd correct ! Soms toffe promo’s ! enkel op parfums en electro wat duurder dan in de meeste andere online sites of winkels , maar steeds een goede service en eerlijke antwoorden , qua service is bol wel een van de betere ...
huplahoi  | 16/03/19  09:49:27 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com zijn ze altijd bereid om je te helpen. Je stelt heel gemakkelijk een vraag aan een medewerker met de chatfunctie. Vriendelijk en nooit opdringerig. Producten worden snel geleverd. Een verkeerd ontvangen product wordt snel vervangen.
Angelo Beke  | 16/03/19  01:49:22 | Winkelbeoordeling :
Goed met het verzenden en optijd ! Zeker en vast een aanrader bestellen en weg wezen geen adertjes onder het gras enkel het product dat u toebehoort
Brigitte Desmet  | 15/03/19  11:40:31 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop werkt snel en correct. Nog nooit problemen mee gehad. Prijs en kwaliteit komen overeen.
Nisrine Ibn Mokadem  | 13/03/19  19:59:38 | Winkelbeoordeling :
Al hetgeen ik besteld heb, vooral multimedia en parfum, ben ik zeer tevreden over. Levertijd altijd top, multimedia ontvangen in perfecte staat te gebruiken in mijn auto. Prijs-kwaliteit zeker inorde. Zeer tevreden over bol.com
Guy M  | 13/03/19  01:27:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft heel veel keuze en je vind er bijna alles wat je zoekt. Betaling op diverse manieren en levering en bezorging prima. Mijn ervaring met bol.com is prima. Blijf steeds terug komen naar hier!
Patricia Vrancken  | 06/03/19  15:59:49 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service. snel geleverd en lage prijs. veel keuze en goede kwaliteit. Goede nazorg en altijd iemand klaar om je te helpen. als je het bij bol.col niet vind dan vind je het nergens en zeker niet aan een lagere prijs.
Stefano Mougros  | 07/03/19  20:42:07 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel met bol.com, je vind er alles. Het is ook leuk, het is ook handig meegenomen dat je cashback kunt verdienen. Je aankoop word steeds snel en op tijd geleverd met een goede track en tracé
Mona Karremans  | 05/03/19  13:30:23 | Winkelbeoordeling :
Is een zeer makkelijke online shop en handig. Snelle levering. goede service. Makkelijk bereikbaar wanneer je problemen hebt. Makkelijk terug te zenden. Je kan makkelijk vergelijken en vind er bijna alles.
Silvia Remek  | 02/03/19  11:54:15 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden , er is een snelle en korrekte levering , prijs kwaliteit super, groot assortiment en vriendelijke klantendienst, ik ga zeker verder iets bestellen als ik cadeaus of zo nodig heb, zeker aan te bevelen
Kelly Van Den Bogaert  | 04/03/19  03:27:08 | Winkelbeoordeling :
Altijd correct prijs en kwaliteit ik ben al jaren klant,en zal ook zo blijven.Ik behoud mijn aankoopfacturen en heb al veel besteld top.altijd op tijd geleverd.avonds nog bestellen sanderensdaags geleverd.
Dimitri Dejonckheere  | 04/03/19  12:46:47 | Winkelbeoordeling :
Goede site altijd goede levering en op tijd vriendelijke mensen en veel keuze op de site lieverd altijd op tijd en van prijs kwaliteit is deze site heel nuttig al verscheidene bestellingen gedaan bij hun
Veerle Wouters  | 01/03/19  19:29:42 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kan je voor zowat alles terecht. Altijd wel iets te vinden wat je nodig hebt. Daarbovenop is hun klantendienst ook nog super. Je kan eenvoudig met de medewerkers chatten en ze lossen het probleem altijd snel en goed op.
Shana Van Gorp  | 03/03/19  03:34:38 | Winkelbeoordeling :
fantastische webshop die ongelooflijk geweldige precieze en zeeeeeeeeeeer klantvriendelijke services levert die door geen enkele andere online webshop te evenaren valt . www.bol.com is mijn favoriete webshop
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

 
Close
tot 1,50% CashCoins
20% korting op accessoires bij zooplus
Code:JAAR-20
visit register click click