ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS zooplus
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Josiane Aers  | 16/11/22  09:53:44 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een tevreden klant. De levering is steeds stipt en de chauffeurs altijd vriendelijk. Op gebied van garanties ook helemaal ok! Het assortiment is zeer uitgebreid en correct beschreven. Ook de kwaliteit is steeds in verhouding tot de prijs.
INGE Luyten  | 06/11/22  21:57:51 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service, goede omruilgarantie, en snel geld terug als je het product terug hebt gestuurd wat zeer gemakkelijk verloopt. Steeds vriendelijk en behulpzame klantenservice. Snelle levering en goede communicatie via mail.
Maxime Raets  | 05/11/22  11:04:11 | Winkelbeoordeling :
Echt alles vind je op Bol.com. sneller levering. Zo bestelde ik 's avonds voor 11uur batterijen omdat de mijne allemaal leeg waren en ' s anderendaags in de ochtend al kreeg ik de nieuwe geleverd. Ik stond versteld van de snelle levering.
Kristof Huygen  | 01/11/22  16:05:04 | Winkelbeoordeling :
zeer overzichtelijke en handige app. ik heb hier al meerdere malen een aankoop gedaan en er zijn nog nooit problemen geweest. Deze webwinkel is een aanrader voor degenen die veilig hun producten online willen bestellen
 | 30/10/22  10:38:16 | Winkelbeoordeling :
Ik shop graag bij Bol.com. Je vindt hier echt alles. De levering is ook altijd heel snel en je kan vaak ook kiezen waar en wanneer het geleverd wordt. Met select kan dit zelfs op zondag. Er zijn ook vaak interessante promoties.
Ysenbrandt Alex  | 26/10/22  09:59:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden wanneer ik iets bestel op bol, al jaren trouwe klant. Ook wel leuk dat je zowat de levering kan plaatsen wanneer je zelf kan en thuis bent. Grote keuze in verschillende goederen met verschillende prijzen.
Katrien Rabaey  | 24/10/22  20:45:38 | Winkelbeoordeling :
De website van Bol.com is heel overzichtelijk. Je kan heel veel artikels vinden bij Bol.com. Meestal zijn de artikels ook op voorraad. Je kan heel gemakkelijk bestellen. Vlotte afhandeling en levering. Als je vragen hebt, kan je deze ook stellen en heel bereidwillig.
walter van reempts  | 18/10/22  22:11:03 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit is top, als ook de dienst na verkoop. Dat maakt het handig en eenvoudig in gebruik bij de aankoop van diverse spullen. Ook het retourneren bij een miskoop verloopt vlot. Ook het terug betalen.
Belinda Caubergh  | 14/10/22  22:42:18 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, snelle service. Klantendienst reageert snel. Zeer tevreden. Uitgebreid en voor elk wat wil. Tot nu toe geen problemen met de site. Prijzen zijn plus minus hetzelfde als andere sites.
Angelique Pyckavet  | 15/10/22  07:12:39 | Winkelbeoordeling :
ik shop hier al een paar jaar (dit was mijn eerste online shop ooit) en vind het nog steeds spannend. Altijd leuke kortingen en verzending loopt vlot product is zelden te laat retour of je geld terug verloopt ook vlekkeloos. Ik ben een tevreden klant.
Sarah Sels  | 12/10/22  21:45:17 | Winkelbeoordeling :
Handige app voor wie graag online shopt! Ook gemakkelijk als je graag verlanglijstjes maakt of zelf op zoek bent naar een cadeautje
Kenneth Coucke  | 01/10/22  19:36:55 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop je vind er voor alles wat de prijzen zijn ook betaalbaar de verzending is top en als er problemen zijn staat er altijd een medewerker voor je klaar met het juiste advies te geven de cashback gebeurt ook altijd zeer snel naargelang de bank
Leen Sinnaeve  | 03/10/22  08:55:13 | Winkelbeoordeling :
Perfecte site, duidelijk per categorie. Makkelijk bestellen en betalen. Alle info staat heel duidelijk bij de producten, ook als het van een externe winkel komt is dit duidelijk vermeld, je vindt in alle categorieën iets terug wat je wenst. Top shop
Nele Callaert  | 03/10/22  10:28:32 | Winkelbeoordeling :
supersnelle levering elke keer! Terugzenden is ook nooit een probleem! Altijd correct afgehandeld en erg behulpzame klantendienst, vooral via chat. Mooie acties en promo's, beste prijzen altijd en select klanten hebben nog meer voordeel
Mirian Tegelaers  | 29/09/22  10:22:17 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com vind je gewoon bijna alles, ze leveren snel en zijn betrouwbaar. Dus als je inkopen wil doen van uit je stoel en niet de kou of de regen in wil dan shoppen bij bol.com. En dan ook zeker binnen twee dagen in het bezit zijn van je aangekocht produkt. En als het niet naar je zin is dan kan je het ook heel erg gemakkelijk retourneren
Noella Cuyt  | 25/09/22  17:34:19 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keuze en snel geleverd. Je krijgt altijd te zien welk en waar je het artikel het goedkoopst kan aanschaffen, goede ondersteuning indien je toch zou twijfelen is er online een goed contact .
Maaike Sabbe  | 15/09/22  16:22:37 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com vind je de leukste aanbiedingen. Elke dag vind je kortingen op de leukste dingen. Van kleren tot speelgoed tot alles voor je huishouden. Iedereen vindt er zeker wat hij zoekt! Vergeten een cadeau te kopen kijk dan zeker op bol.com en de volgende dag in huis.
Naziha el mo  | 12/09/22  13:10:04 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke webshop... Alles wat je zoekt vind je daar..leuke en aangename klantenservice.. Webshop is ook overzichtelijk. Het is ook gemakkelijk om een artikel terug te sturen... Er zijn ook verschillende plaatsen waar je je pakt kan afhalen
 | 12/09/22  12:41:25 | Winkelbeoordeling :
zeer goed en snelle verzending. duidelijk vindbaar en groot aanbod. veel en ruime keuze vanalles te vinden dus aanrader. goede service ook en een duidelijke zoek functie ook. dus prima in orde vind ik
Ellen B  | 08/09/22  00:54:33 | Winkelbeoordeling :
Bol .com is een super geweldige site . Helemaal Niets op aan te merken. zeker een aanrader om een kijkje te nemen alsook een hele ruime keuze aan producten in het assortiment.snelle levering, goede service
Sandra Goyens  | 03/09/22  17:47:10 | Winkelbeoordeling :
Top site altijd vriendelijk nooit problemen mee gehad en als dit wel zo was waren ze heel snel met een leuke oplossing zelfs een klein cadeautje gekregen omda iets niet goed ging of werkte voor mijn dochtertje waar ze heel blij mee was
Liesbeth Liberloo  | 04/09/22  14:23:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke ervaringen mee , doen heel veel acties . Ook de klantenservice is top . Altijd heel behulpzaam en vriendelijk . Een aanrader
Libelle ...  | 02/09/22  08:45:31 | Winkelbeoordeling :
Een heel fijne webshop, soms wel een beetje zoeken naar de juiste prijs. Snelle levering, een heel groot assortiment en heel veel aanbiedingen. Retourneren gaat meestal vlot. Een goede communicatie i.v.m. verzending.
Tessa Leeman  | 31/08/22  19:13:08 | Winkelbeoordeling :
Super goe gerief en topservice , geweldig dat je kan retourneren en volledig gratis geld terug op je rekening en bij een missing krijg je vaak een tegoedbon om het goed te maken , klant is er echt koning
Kevin Ceulemans  | 29/08/22  06:36:09 | Winkelbeoordeling :
Steeds op tijd en verzorgd geleverde producten. Ruim aanbod aan goede prijzen tov concurrentie. Geen problemen met de retourservice. Leuke kortingen met bons. Overzichtelijke website met duidelijk menu en zoekfunctie
Caroline Lauwers  | 18/08/22  12:27:11 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, ruim aanbod, beste prijs kwaliteit Gebruiksvriendelijke website, mogelijkheid aankoop tweede hands, je kunt producten vergelijken Aanbod wordt regelmatig vernieuwd, beoordelingen van andere klanten zijn hulp vol
 | 15/08/22  19:34:12 | Winkelbeoordeling :
Snelle service en efficiënte communicatie met klantendienst. Algemeen heel tevreden over deze webshop. Minpuntje is dat bij bestellingen van meerdere producten, deze allemaam op verschillende tijdstippen gelevzrd worden. Dit maakt het moeilijk als je niet altijd thuis bent.
Marina Baele  | 13/08/22  12:08:56 | Winkelbeoordeling :
heel te vrede, mooie site en alles duidelijk. Steeds snelle service, en handig met de beoordeling van de klanten. De producten zijn duidelijk beschreven, en bij niet tevreden kan je gemakkelijk het product inleveren, ophalen bij een afhaalpunt ook soms handig indien je afwezig bent.
Jean vyane  | 12/08/22  14:07:00 | Winkelbeoordeling :
Steeds een vlotte en prima dienstverlening, ook de levering komt altijd op tijd terrecht bij je thuis, ook voor elektronica een prima website en service! ik kocht er reeds verschillende toestellen en werken prima, zelfs de installatie is er van bijvoorbeeld een wasmachine
Kimberly Silversmet  | 12/08/22  23:01:28 | Winkelbeoordeling :
Wat een super site. Heb al veel besteld en elke keer mijn bestelling gehad op de datum dat ze hebben gezegt. Het leuke eraan is dat je van alles hebt op de site en achteraf kan betalen. Eerst pakketje ontvangen en dan betalen. Doe zo verder bol.com
Virginie Mahieu  | 11/08/22  16:11:43 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke website. De service is super goed en de info bij de producten is ook correct. De chat maakt het ook super gemakkelijk wanneer je met vragen zit omtrent een levering. Er wordt via de chat snel, duidelijk en beleefd geantwoord op je vraag.
Kaylee Vandersyppe  | 11/08/22  20:37:25 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en leuke webshop je kan hier echt alles vinden voor je huisdier of voor vrienden super leuk en de prijs en kwaliteitsverhouding is ook zeer goed ik zou deze webshop zeker aanraden!!!!!
Natascha Peeters  | 06/08/22  22:06:16 | Winkelbeoordeling :
goede service en snelle levering. ook retours worden steeds snel geregeld met de correcte terugbetaling. En steeds todde promoties en koelingen indien je bvb select heb, krijg je nig extra kortingen wat altijd leuk is
Veronique Spillier  | 30/07/22  11:32:37 | Winkelbeoordeling :
ruim aanbod, snelle levering goede klantenservice met directe Contactmogelijkheid. gebruiksvriendelijke zoekfunctie, gemakkelijk te vinden gerelateerde producten. nieuwsbrief en promoties duidelijk zichtbaar
Ros Ray  | 30/07/22  21:15:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd een zeer goede service en snelle verzending, een zeer ruim aanbod van verschillende producten , van huishoudelijke apparaten tot en met dierenvoer, sieraden, kinderspeelgoed
Jolien Grillaert  | 21/07/22  01:52:22 | Winkelbeoordeling :
reeds veel besteld via bol en nog nooit teleurgesteld. Goede service alsook na service. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden van de stappen van jou bestellen. Bijna alles te vinden via bol! Veel keuze tussen verschillende modellen van dezelfde categorie en snelle levering. Bij vragen wordt je al snel geholpen door de robot, wanneer deze niet meer kan helpen ga je makkelijk door naar de klantenservice! Soms wat een hogere prijs, maar goede alternatieven te vinden en interessante acties!
 | 18/07/22  18:00:30 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbare webshop. Soms wat aan de prijzige kant . Snelle en kosteloze verzending. Breed assortiment aan haarproducten, verkleedkledij, keukengerief etc. Go-to betrouwbare site. Zeker aan te raden!
Baris Karakaya  | 15/07/22  11:55:00 | Winkelbeoordeling :
Bol heeft heel veel variatie in producten en ik vind ook dat de prijzen altijd redelijk goed zijn zeker een aanrader, je hebt ook heel vaak solden en acties op Bol daarom zou ik alvast een kijke nemen.
Nathalie Timmermans  | 06/07/22  16:04:13 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden. Overzichtelijke webshop. Klantenservice is goed te bereiken en ze zijn zeer vriendelijk. Als je een product defect hebt of het is gewoon niet wat je zocht? Geen enkel probleem. Vraag een retour aan en het komt helemaal goed.
Sara Audenaert  | 03/07/22  08:40:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een groot aanbod en meestal aan een voordelige prijs. De levering gaat snel. Met select spaar je extra kortingen. Bij problemen is de klantenservice goed bereikbaar en wordt er efficiënt geholpen.
Wendy Monteyne  | 27/06/22  08:18:21 | Winkelbeoordeling :
beste online shop ever je vind er gewoonweg alles en word meestal aan huis geleverd wat gemakkelijk is voor mensen die slecht te been zijn of hun huis niet uitkunnen en vaak kan je ook enkele dagen later betalen... ik kan het iedereen aanraden
gilbert mattelin  | 22/06/22  10:33:50 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service : vandaag besteld morgen gratis geleverd aan huis . Waar vind je nog zo een goede service .Zeer vlotte betaling zelfs met cadeaubonnen . De kwaliteit van deze webshop staat bij mij op een hoog peil .
Laila Tecchio  | 20/06/22  13:33:40 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig bij bol.com. Ze hebben een uitstekende service en communiceren heel goed. Is er een retour nodig, geen probleem, alles is duidelijk omschreven. Hun website is overzichtelijk en hun acties zijn correct vergeleken met andere online shopwinkels.
Dries De  | 19/06/22  14:19:23 | Winkelbeoordeling :
goede website, veel te vinden. Heel vertrouwbaar. snel geleverd met goed personeel. Goedkoop en altijd goede kwalitijd. Geen oplichting. Heel veel gekocht daar al. Het gaat altikd goed! meer kan ik niet zeggen
Melissa Hulshagen  | 19/06/22  01:27:07 | Winkelbeoordeling :
Bol is de allerbeste webwinkel! Ik moet bekennen dat ik wel eens iets bij een andere webwinkel heb gekocht en dat ik daar heel snel op terug Zeer tevreden over de service Klantvriendelijk Altijd op tijd
Marika Henrist  | 20/06/22  12:13:48 | Winkelbeoordeling :
Een winkel waar je alles vind, van een zeepje tot een meubelstuk. Grootste online winkel in België. Ook vind je er leuke interressante aanbiedingen. Groot en klein vind er zijn gading, eens kijken en misschien wel kopen, echt doen.
Chris De Maesschalck  | 15/06/22  12:50:04 | Winkelbeoordeling :
super leuk en goeie service zeker aan te raden producten worden snel geleverd en steeds correct ik bestel bijna alles daar op omdat het zo gemakkelijk is en je heoft je niet te verplaatsen alles wordt aan de deur geleverd
El ouamari Achraf  | 13/06/22  14:58:22 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com is het beste wat er is. Het heeft een goeie service en is heel sterk en altijd op tijd ik ben een tevreden klant en blijf een tevreden klant.
Magalie-diego Niemegeers-de Troyer  | 11/06/22  04:02:20 | Winkelbeoordeling :
altijd al zeer tevreden geweest van bol.com omtrent levering, de aankopen zelf, de service, de selectdeals, de werking van de app, enzv... met cashback heb ik nog niet gewerkt via bol.com wist ook niet dat dit kon
Francis Reuvers  | 11/06/22  05:25:09 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Heeft zowat alles. Alles snel in huis. Met select heb je helemaal alle mogelijkheden. En natuurlijk de dagdeals. inderdaad voor 10 uur besteld de volgende dag in huis. Behalve als de shoppartner later levert. Maar dat staat er altijd bij.
Joyce Joyce  | 12/06/22  09:22:47 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede webshop maar als je via hun tot bij de originele winkel moet zijn blijkt dit toch beetje moeilijk
Latoya De locht  | 07/06/22  21:02:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enorm tevreden van bol.com ze hebben alles wat je nodig hebt, werken op een correct manier. Je vindt er mooie aanbiedingen en deals. De leveringen verlopen vlot en duidelijkheid is er altijd via mail. Gewoon top
Philip Verreckt  | 05/06/22  15:59:23 | Winkelbeoordeling :
zeer goede site ook de app.redelijk van prijs en snel geleverd ook als er een probleem is bij het verzenden heb ik later een cadeau of korting gekregen❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Arne Rosseel  | 05/06/22  09:48:19 | Winkelbeoordeling :
Super online winkel Je kan er bijna alles vinden Goeie kwaliteit van de spullen Altijd op tijd geleverd… als ze op voorraad zijn Goede klantenservice Nog geen klachten gehad Je krijgt regelmatig veel kortingen
Wendy Vermeire  | 06/06/22  18:08:44 | Winkelbeoordeling :
Het is gemakkelijk om de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Duidelijke foto's, ook krijg je een duidelijke uitleg over het product. Het is op de afgesproken tijd geleverd. Zelfs als er iets stuk bij je aankomt kan je het gemakkelijk retourneren en wordt alles correct afgehandeld. Ik ben tevreden
Elif Gunes  | 06/06/22  01:06:00 | Winkelbeoordeling :
Super leuke spullen, heel handig voor de kinderen thuis :) Ik ben tevreden van de snelheid levering plus de werknemers
Kelly Balliu  | 05/06/22  14:19:38 | Winkelbeoordeling :
Super snel , goede directe respons als Ier kapot is of een stuk mist. Met select al veel verzendkosten uit kunnen sparen !
 | 03/06/22  07:54:35 | Winkelbeoordeling :
prettige webshop om bestellingen te doen. Snelle bezorging, achteraf betalen wat ik persoonlijk erg makkelijk vind. Ook werkt het retourneren van artikelen uitstekend, en fijn dat dit gewoon gratis kan.
jarno van  | 27/05/22  18:55:10 | Winkelbeoordeling :
fantastische bedrijf echt een aanrader ik heb er echt al van alles gekocht zoals speelgoed voor mijn neefjes pannen en potten echt fantastische dus ik zal maar snel iets bestellen het is ook niet heel duur
Ronald Andreasen  | 25/05/22  23:56:46 | Winkelbeoordeling :
goede ondersteuning en advies. werken met plezier en lach niet opdringerig maar aanwezig goede services en nazorg duidelijk product en transparante communicatie naar prijs toe
Nicolette Geene  | 25/05/22  13:55:09 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid assortiment, snelle levering, leuke prijzen en aanbiedingen. Makkelijk en simpel retour en snel geld terug. Bij vragen goed bereikbaar via de klantenservice. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ines Doncq  | 24/05/22  13:45:49 | Winkelbeoordeling :
Een zalige site! Waar je alles kunt vinden voor een hele goeie prijs! Ik ben zeer tevreden! De service is heel goed!
Nicolas  | 21/05/22  12:53:26 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit problemen mee gehad!! Integendeel, heb ik al veel verschillende medewerkers aan de chat gehad, ze zijn steeds vriendelijk en behulpzaam!! Zij kunnen er vaak ook niets aan doen dat er problemen zijn bij het sorteringsbedrijf of dat post nl steken laten vallen…?
Sofija Tairovic  | 20/05/22  07:48:34 | Winkelbeoordeling :
ben helemaal tevreden met de shop. snele levering,gratis. goede prijse en echt veel promotie, ik kan alleen met hart aanraden aan de mensen die twijfelen. Bol.com is de beste online shop in België en weer.
Marnie De donder  | 18/05/22  07:22:48 | Winkelbeoordeling :
Heel vriendelijk en altijd staan ze klaar om te helpen mijn pakket was verloren gegaan deed alles om mijn pakket te krijgen was hun heel dank baar na twee dagen had ikmij pakket je kan altijd chatten met billie voor al je vragen
Patricia Vanhove  | 14/05/22  11:13:54 | Winkelbeoordeling :
Goede online winkel. Je hebt er een grote keus aan allerlei artikelen. Als er zich problemen voordoen dan wordt dit allemaal netjes opgelost in voordeel van de klant. Ook de support via Facebook gebeurt heel vriendelijk en behulpzaam. Een aan te raden shop.
Marc Loeman  | 05/05/22  11:41:54 | Winkelbeoordeling :
Meestal heel tevreden over levering ,hoewel er uitzonderlijk wel eens iets mis gaat door vergissingen in adressen,de kwaliteit van de aangeboden producten is ook steeds in orde,aanbevolen webshop om bij te bestellen dus.
Ylileo  | 03/05/22  13:03:59 | Winkelbeoordeling :
Alleen maar goede ervaring met het bestellen bij BOL.com. Zelden wordt een leverdatum niet nageleefd. Hun klantendienst is elke keer goed bereikbaar en bovendien erg behulpzaam. Retoursysteem is heel handig!
Ron Weijmer  | 30/04/22  10:25:52 | Winkelbeoordeling :
Als Nederlander in la douce Belgique doe ook ik veel van m'n inkopen via bol.com. Goede kwaliteit van wat je kunt krijgen via bol.com - dat kan ik beamen! Ik haal hier veel ondergoed en dergelijke, en daarnaast ook shirts en zo va verschillende leveranciers. Je krijgt waar voor je gekd!
Michel Saenen  | 30/04/22  18:23:43 | Winkelbeoordeling :
snelle en goede levering.De nadienst is perfect, al veel besteld en indien iets niet in orde is er een snelle reactie en oplossingen. Ik raad iedereen aan om select te nemen waar je veel voordeel uit haalt indien je regelmatig bestellingen plaatst.
I.VDEO  | 30/04/22  11:52:30 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van bol.com, ze hebben alles wat je maar kan denken in hun assortiment en er wordt steeds heel snel geleverd. Ik koop steeds met cashback en heb intussen al heel wat geld verdiend daarmee. Een aanrader
Davy De Man  | 10/04/22  00:54:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer goed heel snelle levering mooie producten en meer dan klantvriendelijk bol .com de nummer 1 in online marketing en shoppen en voordelige prijzen er is maar 1 plek dat ik jou kan aanraden en dat idd bij deze onderneming
Linda Schildermans  | 08/04/22  10:26:22 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere malen heb ik bij Bol.com producten (gaande van kleren, ebooks, producten voor tuin tot grote elektrische huishoudapparaten) aangekocht. Tot op heden werden telkens alle producten op tijd geleverd.
Linda Wintmolders  | 06/04/22  10:45:19 | Winkelbeoordeling :
via bol.com goedkope levis verf gekocht in factory store, vandaag besteld, morgen geleverd, super goede verf en super goede service, een aanrader, want voor dezelfde verf 66 % korting op factory store
Marianne Molnár  | 03/04/22  18:24:56 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering bij bol.com. Contact is ook super rap,goed en heel vriendelijk.alles komt steeds netjes verpakt toe.indien je een probleem hebt kan je contact opnemen en ze helpen je met heel veel plezier.her is een plezier om bij bol.com te kopen.
Marc Geerits  | 02/04/22  06:50:47 | Winkelbeoordeling :
Bij het zoeken naar producten mag een zoektocht op de website van bol.com niet ontbreken. Groot aanbod, vaak goede deals te maken. Gemakkelijk zoeken op de website. Bestelprocedure en betalen heel eenvoudig en snel. Doorgaans snelle levering als de producten in voorraad zijn. Lage verzendkosten.
Johan Saenen  | 18/03/22  00:10:40 | Winkelbeoordeling :
Stipte leveringen en goed verpakte pakketten, ook de retour service is zeer goed evenals de hersteldienst. De prijs kwaliteit is zeer goed omdat de service goed is.De beschrijving van de producten zijn zoals het hoort.
Eddy Vinck  | 17/03/22  19:32:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer toffe winkel, lage prijzen, makkelijke verzending en via select zelfs gratis. Ook terugzending is gemakkelijk en meestal zelfs gratis. Heel veel keuze uit veel verschillende producten. Verzending gaat zeer snel.
sandra Vanhaeren  | 11/03/22  05:34:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke overzichtelijke site! Iedereen vindt wel iets. Vaak ook fijne aanbiedingen en kortingen, zeker met SELECT heb je heel wat voordelen bij je aankopen. Snelle levering en goede klantenservice. Staan altijd klaar voor vragen.
Dominique Vanderheyden  | 10/03/22  13:19:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een website waar ik regelmatig op bestel.je vindt er alles op terug . Levering is heel kort. Er is overal duidelijke uitleg bij het product, sommige producten vindt ik wel aan de iets hogere kant.
Ines Hanoulle  | 09/03/22  09:00:00 | Winkelbeoordeling :
De producten bij bol.com hebben een goede prijs-kwaliteitsverhoging. De dienst na verkoop is zeer goed. Je vindt er altijd wat je zoekt. Snel aan huis of afhaalpunt geleverd.Je hebt er waar voor je geld. Een echte aanrader.
Thimoty Depetter  | 02/03/22  20:40:27 | Winkelbeoordeling :
Top kwaliteit en altijd een stipte levering zoals er word beloofd aan de klant, ben er heel tevreden over en zeker aan te raden voor nieuwe klanten, de producten zijn altijd van hele goede kwaliteit .
Peter Van der Spiegel  | 02/03/22  09:55:11 | Winkelbeoordeling :
Snelle reactie op eventuele vragen. Goede opvolging van de geplaatste orders? Bij telefonische contact zeer vriendelijke reactie gekregen. Vlot afhandelen van verzendingsproblemen. Een webwinkel waarop kan rekenen. Enige min punt is dat iets dat niet leverbaar is toch dient betaald te worden vooraf
Shanna Ruys  | 24/02/22  21:05:45 | Winkelbeoordeling :
Top webwinkel. Snelle verzending uitgebreide keuze. Sommige artikelen vallen wat duur uit, maar de fantastische promo’s compenseren dat wel. Ook leuke acties. Kortom een site waar je alles kan vinden.
Nathalya Mariën  | 20/02/22  10:36:02 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de snelle levering en de vele kortingen en acties. klantenservice reageert snel op vragen en helpen in alle mogelijke opzichten en bij problemen, contacteren zij zelf ook de verkoper waarmee ze samenwerken om een goede deal af te sluiten
Kato De Hertogh  | 17/02/22  12:57:54 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over site. Redelijk duidelijk en dankzij de onderverdelingen kan je makkelijk iets terug vinden. Mijn aankopen zijn altijd in orde en factuur kan je online ontvangen wat gemakkelijk is zodat factuur niet kwijt kunt geraken.
Heidi Croes  | 11/02/22  09:06:03 | Winkelbeoordeling :
Brievenbus gekocht en bij de transportfirma verdwenen . Naar bol gebeld en het was direct geregeld. Snel, vriendelijk en na 2 dagen was ze er al. Zeker een hele goede service gehad. Superwinkel!!! Nog bestellingen gedaan en altijd correct.
Stefaan Devloo  | 05/02/22  13:45:39 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment en goede overzichtelijke webshop. Groot aanbod electro, schoonheid, speelgoed, multimedia, ... Mooie deals met grote kortingen. Select vind ik persoonlijk zeer nuttig als je veel aankopen doet. Snelle levering en opvolging van pakket.
Yana Vercruysse  | 06/02/22  15:02:30 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal aankopen gedaan en altijd zeer tevreden! zowel de levering als het artikel zijn fantastisch. snelle levering is de dag van vandaag moeilijk, maar bol.com blijft ervoor gaan! de artikels worden altijd goed beschreven en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Barend Metselaar  | 02/02/22  15:04:10 | Winkelbeoordeling :
Een webschop om van te snoepen. Hoewel, een wasdroger gekocht bij Bol.com. Een goede aankoop, Een uitleg door een expert in wasdrogers gekregen. Dat was ook nodig omdat het er ingewikkeld uitzag. Na die uitleg ging het als een fluitje van een cent. Bedankt Bol.com
sabrina damen  | 28/01/22  19:59:33 | Winkelbeoordeling :
We hebben altijd goede service bij bol.com. Als we het artikel niet aankrijgen krijgen we ons bedrag terug gestort en als we niet tevreden zijn kunnen we het zo terug retour sturen. Dus geen enkel negatief iets te zeggen over bol.com
Wendy Truyens  | 20/01/22  23:42:31 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en altijd binnen de afgesproken termijn. De dienst na verkoop zijn allemaal heel behulpzaam. Staan direct voor je klaar als je een probleem hebt. Uitstekende service en ook goede prijs - kwaliteitsverhouding.
Jessiiej  | 17/01/22  11:01:11 | Winkelbeoordeling :
Altijd een leuke samenwerking met BOL.COM. wel goed opletten dat je juist doorklikt en geen andere websites opent intussen. Prijzen op bol.com zijn over het algemeen altijd wel oké, verzendkosten idem.
Jeroen De Ridder  | 16/01/22  17:36:20 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod, je vindt er altijd wat je nodig hebt! Ook vaak mogelijk om te kiezen tussen verschillende leveranciers met verschillende prijzen. Aanrader! Volg hen ook op Instagram voor leuke woordspelingen van Gerda ;-)
Fanny Pintens  | 15/01/22  04:34:41 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden. Hebben een uitgebreide keuze waardoor je eigenlijk alles vindt leveringen gebeuren ook altijd correct ik heb select er ook bij genomen omdat ik het makkelijk vindt en je hebt ook nog eens korting
Peter Verscheuren  | 13/01/22  12:28:33 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan soorten artikelen-prijs/kwaliteit zeker concurrentieel -de gratis verzendkosten vanaf een bestelling van 20.00 EUR is een groot pluspunt-goede klantenservice-probleemloze en correcte levering.
Davey  | 11/01/22  07:24:29 | Winkelbeoordeling :
Niks dan positief te melden. Meestal leveren ze al de dag nadien en zoniet is de wachttijd nooit lang. Eén keer was er een verkeerd artikel geleverd maar nadat ik dat aangaf werd dat snel en gratis opgelost.
Tom De Mol  | 04/01/22  11:03:02 | Winkelbeoordeling :
Reeds jaren trouwe klant bij Bol.com en steeds tevreden geweest over de snelle en correcte leveringen. Als ze aangeven dat als je voor een bepaald uur besteld, de levering de dag nadien zal zijn, dan klopt dit ook. Retourneren van pakjes gaat ook eenvoudig en snel.
Jana Verhoeven  | 01/01/22  09:21:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Als er een probleem helpen ze je direct. Ik had een paar weken geleden een bestelling gedaan mijn product was niet volledig geleverd. de volgende dag had ik het al in huis. de service is altijd top
Laurens Hiel  | 02/01/22  12:02:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site is de beste voor online artikelen te koppen zeer goed en zeer snel gelevert en deze is zeer goed met het communiceren alls je een paket niet gekregen hebt krijg je onmiddellijk je geld terug
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS zooplus
visit register click click