ONTVANG 2,75% CASHCOINS Belvilla
Nodig vrienden uit en ontvang tijdelijk 4,00 CashCoins
02/10/2018

Wist je al dat als je vrienden uitnodigt, je CashCoins van ons ontvangt? En wist je al dat we deze vergoeding tijdelijk hebben verdubbeld? Echt waar! Nu krijg je geen 2,00 CashCoins per doorverwezen vriend, maar 4,00 CashCoins. Lees hier hoe!

Je kent het gezegde: hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Dus, daarom willen wij de leden die onze community delen met hun vrienden, familie en kenissen extra in de watten leggen. Daarom hebben we de vriendenbonus tijdelijk t.e.m. 14 oktober verdubbeld! Hoe werkt het precies? Heel eenvoudig deze stappen volgen:

Stap 1. Stuur via deze pagina een uitnodiging naar je vrienden en laat ze kennis maken met de leukste shopping site van België.

Stap 2. Jouw vrienden hebben de uitnodiging ontvangen en kunnen gratis een account aanmaken en shoppen met CashCoins.

Stap 3. Heeft jouw vriend een saldo van minstens 10,00 CashCoins opgebouwd (exclusief welkomstbonus)? Dan ontvang je nu dus 4,00 CashCoins i.p.v. 2,00 CashCoins! Dat is nog niet alles, je ontvangt ook nog eens 10% van de verdiensten van elke aangemelde vriend. Dus stel: er wordt een vergoeding van 15,00 CashCoins toegevoegd aan het account van een vriend, dan ontvang jij zomaar 3,00 CashCoins. Dit is niet eenmalig, maar geldt voor elke toekomstige aankoop die jou vriend maakt.

Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je maar wilt! Dus hoe meer vrienden... hoe meer jij verdient!

>> Nodig hier vrienden uit en ontvang niet 2,00 CashCoins maar 4,00 CashCoins

 


   
ONTVANG 2,75% CASHCOINS Belvilla
visit register click click