ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Deel 3: Zo wordt de herfst het leukste seizoen
14/10/2021

 

Fit en gezond in de herfst
De herfst is begonnen! Tijd om je korte broek in de kast te gooien en je badpak om te ruilen voor een comfortabele joggingpak. De cocktail op het terras maakt plaats voor een warme chocolademelk op de bank. En de zonnebril ruilen we om voor een lekkere muts of sjaal. Hoewel de herfst een gezellig seizoen is, brengt het ook de nodige griepjes met zich mee. Wij hebben ons verdiept in een aantal dingen die je kunt doen om de kans op een griepje te verkleinen.

Bewegen
We weten allemaal dat beweging goed voor je is. Maar wist je dat bewegen het belangrijkste is om een griep te voorkomen? Intensief bewegen heeft namelijk een positief effect op het immuunsysteem. Elke dag 30 tot 60 minuten bewegen maakt al een groot verschil. Dit kan je ook verspreiden over de hele dag in sets van 10 minuten. Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Haal de sportschool in huis met Fitwinkel en bestel je apparatuur online. Let’s go!

Voeding
Dat een zak chips of een roze koek niet barst van gezonde voedingsstoffen, dat weten de meeste mensen wel. Maar welke voeding heeft dan wel die ‘oh zo’ belangrijke stoffen? Het is de brandstof van je lichaam en dus heel belangrijk in het bestrijden van een griepje. Vooral groenten en fruit zouden erg effectief zijn in het bestrijden van de griep, net zoals het slikken of drinken van probiotica. Ook kunnen voedingssupplementen voor een extra boost zorgen. Bij ProHealth shop je vitamines, mineralen en supplementen voor de beste prijs.

Handen wassen
Veel virussen en bacteriën worden overgedragen via contact met de handen. Zo zit je bijvoorbeeld vaak ongemerkt aan je neus en mond. Op deze manier kun je jezelf besmetten. Het is daarom erg belangrijk om vaak je handen te wassen. Je hoeft hier natuurlijk niet in door te slaan. Mocht je geen kraan in de buurt hebben? Dan kan kan handontsmettingsmiddel een uitkomst zijn. Deze zijn te vinden bij Drogisterij.net.

Slapen
Wat is er leuker dan lange avonden films en series kijken onder een dekentje op de bank? Het is dan erg verleidelijk om lang voor de buis te hangen. Maar een goede nachtrust is het beste medicijn, hoor je weleens. Je lichaam komt immers tot rust als je slaapt. Maak elke avond minstens acht uur voor een goede gezondheid. Bij Dindi Home vind je extra zacht beddengoed. Hiermee kom je helemaal tot rust, zodat je vol energie de dag in kunt gaan.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Dindi Home 4,00% CashCoins

Dindi Home

Zacht beddengoed en handdoeken shop je bij Dindi Home

Naar de actie
Fitwinkel 4,00% CashCoins

Fitwinkel

Raak in shape met de producten van Fitwinkel

Naar de actie
Close
5,00% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click