Meld je aan en ontvang direct 7,50
Dagelijks meer CashCoins verdienen?
07/08/2018

De leden die al langer bekend zijn met onze website, weten dat er elke dag wel iets te rapen valt. In je account kan je gemakkelijk bijhouden via welke wegen jij nog een CashCoins kan verdienen. Maar ken jij ze allemaal al? Lees verder om te ontdekken hoe jij eenvoudig en snel meer kan verdienen!

 

1. Bannerkliks

Dagelijks krijg je een banner aangeboden waar je tot 0,010 CashCoins voor krijgt om op te klikken. Wanneer je dit dagelijks doet, kan het totaalbedrag al snel oplopen. Bovendien kan je zo ook al eens een interessante promotie of webshop ontdekken.

 

2. Cashmails

Elke dag sturen we ook Cashmails uit waarbij je ook extra CashCoins mee kan verdienen als je ze opendoet en leest. Hiervoor krijg je 0.001 Cashcoin, maar wanneer je al je mails regelmatig leest, zal je je saldo geleidelijk aan zien stijgen!

 

3. Vind de Code

Dan is er nog het verslavende spel “Vind de Code”. Elke vrijdag t/m zondag verstoppen we ergens een code op onze website. Je kan met behulp van een tip deze code terugvinden en zo extra CashCoins winnen. De prijs hiervoor kan oplopen tot 10,00 CashCoins.

 

4. Jackpot

Je kan ook meedoen met de Jackpot. Elke dag wordt er door het systeem een willekeurige winnaar gekozen en die moet dan de dag zelf zijn prijs komen claimen. Indien dit niet gebeurt, dan verlies je de prijs. Ga dus zeker regelmatig eens kijken! Je kan een minimum van 1 CashCoin winnen en een maximum van 50,00. Alles hangt af van wanneer de laatste prijs geclaimd werd...

 

Naast onze dagelijkse promoties en nieuwe shops is er dus reden genoeg om dagelijks eens langs onze website te komen en mee te doen met onze prijzen.

 


   
Door liesbet roels op 31-10-2018 om 21:57:01
Ik love it. Ik heb al eens 25e gespaard en nu weer bijna en dit vooral door cashmails te lezen op de banner te klikken en door mee te doen aan de gratis acties
visit register click click