ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vergeet je reisverzekering niet
03/07/2017

Heb jij je vakantie al geboekt? Waar je reis ook heen gaat, een goede voorbereiding is het halve werk. Heb jij al een reisverzekering afgesloten? Of misschien vind je dit niet zo noodzakelijk. Toch is een reisverzekering belangrijk om zo eventuele hoge kosten te voorkomen.

Waarom een reisverzekering?
Met een reisverzekering ben je verzekerd tegen materiële- letselschade die je op vakantie kan oplopen. Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarnaast is de premie niet hoog en zal je indien je schade wilt verhalen op je reisverzekering de kosten en dubbel en dwars uithalen.

Welke risico’s loop je op vakantie?
Eigenlijk is het risico op iets op te lopen in het buitenland groter dan in eigen land. Zo heb je sneller een voedselvergiftiging te pakken, loop je door het warme weer snel een bacterie op, maak je door de onbekende omgeving sneller blunders in het verkeer en doordat je toeristische plekken bezoekt is de kans op dieftal vele malen groter. Mocht je medische zorg nodig hebben, zal dit in het buitenland veel kosten en is het dus wel zo fijn als je de rekening naar je verzekeraar kan sturen.

Welke zaken zijn verstandig om te dekken?
Aller eerst is het belangrijk medische kosten te dekken. Zo kan je zonder zorgen een bezoek brengen aan een dokter. Wil jij je verzekeren tegen diefstal, dan is een bagagedekking aan te raden. Mocht je met het vliegtuig reizen, dan is dit nog belangrijker. De kans op verlies van bagage is dan namelijk nog groter. Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Dan is pechhulp voor motorrijtuigen verstandig. Hiermee ben je verzekerd bij of een ongeluk en heb je recht op vervangend vervoer indien nodig.

Kies je verzekering

Sluit direct je reisverzekering af en verzeker jezelf dus tegen onvoorziene hoge kosten. Bij de onderstaande verzekeraars kan je voordelig een reisverzekering afsluiten met cashback:
DVV
Europ Assistance

   
Close
2,80% CashCoins
10% extra korting op aanbiedingen bij vidaXL.be
Code:AANBIEDINGEN01
ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
visit register click click