ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Verdien cashback bij EnqueteClub.be!
06/02/2014

Online shoppen mét extra korting, de droom van iedereen die van winkelen houd! En met een paar klikken op je muis is het geregeld, dus makkelijker kan haast niet ;-)

Hoe werkt het? Als je naar EnqueteClub gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt EnqueteClub een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van EnqueteClub, maar dit lidmaatschap is helemaal GRATIS. Nog meer korting? Let op speciale acties en kortingscode voor nog meer voordeel!Hoe meer CashCoins je spaart, hoe voller je portemonnee als je de volgende keer weer gaat shoppen! En behalve door te shoppen, zijn er nog meer manieren waarop je extra cash kunt verdienen. Om je op weg te helpen, zetten we alles even voor je op een rijtje:

Shop voor CashCoins
Bij EnqueteClub vindt je maar liefst meer dan 800 shops waar je met korting kunt shoppen. Bezoek de webshops via EnqueteClub en ontvang extra CashCoins in je account voor iedere bestelling! Om je te helpen de beste deals te scoren, houden we je op onze website ook op de hoogte van zoveel mogelijk aanbiedingen, kortingscodes en dagaanbiedingen.

Gezellig samen shoppen
Een goede vriend shopt nooit alleen! Natuurlijk wil je al deze extra korting delen met je vrienden, zodat jullie samen online de beste koopjes kunnen scoren. Nodig je vrienden uit en ontvang hiervoor een vriendenbonus in je account op EnqueteClub. En deel je jouw favoriete deals via Facebook of Twitter? Dan ontvang je daarvoor als bonus 0,01 CashCoin.

Wij betalen voor de mails die jij leest!
De beste reclame e-mails zijn die e-mails waarbij je betaald krijgt om ze te lezen! Daarom verdien je bij EnqueteClub CashCoins met het lezen van mailtjes, en nog meer als je in gaat op de actie in de e-mail. Even een mailtje openen, op de juiste link klikken, het is zo verdiend. Vanaf nu stuurt EnqueteClub dagelijks betaalde e-mails. Klik voor CashCoins en zie je saldo dagelijks oplopen!

Geef je mening: welke webshop is goed, en welke niet?
Door je ervaringen met een bepaalde webshop te delen op deze website, krijgen we een goed beeld over assortiment, service, kwaliteit, enzovoorts. Fijn om te weten wat andere denken, vóór jij ergens een aankoop doet! Je review wordt beloond met 0,10 CashCoin.

Klik voor CashCoins
Regelmatig vind je op EnqueteClub nieuwe banners om op te klikken voor extra CashCoins. Een dagelijks bezoekje aan de website loont dus de moeite!

Wat vind jij?
Bij EnqueteClub vinden we het belangrijk wat JIJ vindt! Wil je ons je mening geven, dan kan dat gemakkelijk via een testimonial. Zo kunnen anderen ook gelijk zien hoe er over EnqueteClub gedacht wordt, hoeveel CashCoins anderen al hebben verdiend en waarom iedereen lid zou moeten worden van EnqueteClub. Zodra je testimonial geplaatst is, ontvang je 0,50 CashCoins in je account.

En verder?
Achter de schermen werken we hard aan nog meer nieuwigheden, waarmee je meer geld en hele mooie prijzen kunt verdienen. Houd de website dus goed in de gaten!

Heb je vragen, tips of suggesties? Laat het ons weten

   
Door Fabrizio Anto op 04-04-2015 om 17:42:15
Ik vind spijtig dat mijn bannerklik niet werkt. Ondanks ik alles heb uitgeprobeerd. De fout zit in mijn account op de website. De app ga ik verwijderen, bannerklik werkt daar sowieso niet en het neemt enkel geheugen in beslag en ik heb het meer dan 7 dagen gebruikt geen vergoeding voor gehad!!!
Stephan : Enqueteclub.be Team
   Thanks for the comment! We love that you love LadyCashback, like us on Facebook and get 0.10 CashCoins. Have a great 2016!
Close
Tot 12,50 CashCoins
LOOKFANTASTIC: 20% korting op parfums
Code:SALE20
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click