ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vakantieboeken top 5
30/06/2017

Hoera, de vakantie staat voor de deur en dat betekent lekker relaxen. Wat is er nou fijner dan langs het strand lekker dan een boek te lezen? Kan je wat boeken inspiratie gebruiken voor je vakantie? Ontdek dan onze top 5 voor mannen, vrouwen, tieners en kids.

Mannen

1.Edwin Winkels – Johan Cruijff in Barcelona: Zijn bijnaam in Barcelona was El Salvador, de verlosser. Het is Winkels’ persoonlijke relaas over de 28 jaar die hij had met Johan Cruiff in Barcelona. Het is een bewonderende, kritische beschouwing over de beroemdste Nederlander ooit, gelardeerd met bijzondere anekdotes en ontboezemingen.
2.Filp Osselaer – De muur van Geraardsbergen: Het boek ademt heroïek, met zijn verhalen van helden, winnaars en verliezers. In 15 verhalen, gelardeerd met foto’s, krijg je inzicht in de betekenis van de steile puist in de Vlaamse Ardennen.
3.Jeroen Olyslaegers – Wil: Wilfried is een hulpagent in de oorlog, en ook een dichter in wording. Yvette wordt verliefd op Wilfried, haar broer Lode staat aan de kant van de joden. Wilfried zijn mentor wilt alle joden vernietigen, hij belandt tussen twee werelden en probeert te overleven. Jaren later vertelt hij zijn verhaal aan zijn nakomelingen.
4.Guy van den Langenbergh, Marco Pastonesi  – Fabian Cancellara: Fabian Cancellara is een echt monument onder de klassieke renners. Het is een uniek document in woord en beeld waarin duidelijk wordt wat voor persoon hij is als echt sportman, maar ook zijn bestaan als echtgenoot en vader.
5.Zlatan Ibrahimovic – Ik, Zlatan: Het is het openhartige levensverhaal over het leven van Zlatan. Als straatjongen in een immigrantenwijk tot superster in de Championgs League, van Malmö tot Amsterdam, van voetballen bij Ajax tot AC Milan.

Vrouwen

1.Karin Slaughter – Goede dochter: Charlotte en Samantha Quinn verliezen hun moeder tijdens een gruwelijke aanslag en hun vader wordt nooit meer de oude. Nu, 28 jaar later, is Charlotte advocaat net als haar vader. Ze wordt getuigen van een nieuwe aanslag, waarbij haar verschrikkelijke herinneringen weer naar boven komen.. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven.
2.Paula Hawkins – In het water: Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Zij is niet de eerste die ten prooi valt aan dit donkere water. Het veroorzaakt een golf van onrust en over de rivier en zijn geschiedenis. Jules, Nel haar zus, komt voor de achter gebleven 15-jarige dochter zorgen. Een stadje dat zij jaren geleden de rug had toegekeerd. Het blijft dat herinneringen niet te vertrouwen zijn.
3.Sandra Bekkari – Nooit meer diëten: De Sana-methode is een van oorsprong Mediterraans dieet. Het biedt een makkelijke manier om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken . Met 7 kleine stappen in je dag, een grote sprong in je leven is het motto van het dieet.
4.Jeroen Olyslaegers – Wil: Wilfried is een hulpagent in de oorlog, en ook een dichter in wording. Yvette wordt verliefd op Wilfried, haar broer Lode staat aan de kant van de joden. Wilfried zijn mentor wilt alle joden vernietigen, hij belandt tussen twee werelden en probeert te overleven. Jaren later vertelt hij zijn verhaal aan zijn nakomelingen.
5.Liane Moriarty – Bijna echt gebeurd: Sam en Clementine hebben een mooi , en druk, leven met hun twee jonge dochters. Clementine is al jaren bevriend met Erika, aan één blik hebben hun genoeg maar de vriendschap is gecompliceerd. Sam en Clementine gaan bij Erika en Oliver op bezoek, en onverwachts wordt iedereen uitgenodigd voor een barbecue. Clementine zegt ja, de afleiding is welkom. Twee maanden later vragen Clementine zich nog steeds af ‘wat als we nooit naar de barbecue waren gegaan?

Meisjes

1.Arend van Dam – Het grote AVI vakantieboek: Dit boek is voor kinderen uit groep 3 om veilig en goed te leren lezen.  Het staat vol puzzels, raadsels, strips en nog veel meer.2.Rachel Renée Russell – Dagboek van een muts 1: Een nieuw schooljaar op een poepsjieke eliteschool. Voor Nikki betekent dit ook een nieuw dagboek waarin zij al haar verhalen en ellende kwijt kan. Maar hoe wordt je cool zonder telefoon of hippe outfit? Ellendiger kan niet, wanneer zij een grote blunder begaat.
3.Marieke Smithuis – Lotte & Roos ‘De meisjes tegen de jongens’: Deze twee zusjes spelen samen, maken ruzie en beleven avonturen. Er komen twee jongens, Lasse en Joppe, in de straat wonen. Worden ze vrienden? Nee, in tegendeel zelfs.
4.Andy Griffiths & Terry Denton – Het waanzinnige boek over je lichaam: Aan de hand van deze geïllustreerde gids leer je alles over de gekste, de harigste, de stoerste, de meest explosieve en de smerigste onderdelen van je lichaam.
5.Sally  Nicholls – Als je dit leest, ben ik dood: Het aangrijpende verhaal over een jongen met leukemie. Sam beschrijft in zijn boek hoe zijn laatste maanden hem vergaan. Hij verzamelt ook een lijstje met wensen en feiten, en stelt hij vragen waarom niet ooit antwoord op kan geven.

Jongens

1.Andy Griffiths & Terry Denton – De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen : De boomhut heeft onder andere een hypermodern detectivebureau met apparatuur… Wat ook maar goed is, want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen – Meneer Grootneus is verdwenen.
2.Andy Griffiths & Terry Denton – Het waanzinnige boek over je lichaam: Aan de hand van deze geïllustreerde gids leer je alles over de gekste, de harigste, de stoerste, de meest explosieve en de smerigste onderdelen van je lichaam.
3.Arend van Dam – Het grote AVI vakantieboek: Dit boek is voor kinderen uit groep 3 om veilig en goed te leren lezen.  Het staat vol puzzels, raadsels, strips en nog veel meer.
4.Jeff Kinney – Het leven van een Loser 1: Bram Botermans vind het leven een hel. Hij moet zich staande houden op de middelbare school. Van zijn moeder krijgt hij een dagboek en schrijft hij zijn verhalen op.
5.John Flanagan – De Grijze Jager 1 ‘De ruïnes van Gorlan’: Will is een kleine jongen, maar hij is snel van begrip. Hij droomt er van om ridder te worden net als zijn vader, die hij nooit heeft gekend. Helaas wordt hij afgewezen voor de vechtschool van kasteel Redmont. Maar dan wordt hij toegewezen aan een mysterieuze jager, meneer Halt, die Will alles gaat leren.

Kids

1.Annie M.G. Schmidt – Pluk van de Petteflet: Zodra er een plek vrij is in de Petteflet rijdt Pluk daarheen in zijn rode brandweerwagen. Hij krijgt er veel vrienden; Zaza de kakkerlak, Dollie de duif, meneer Pen, de Stampertjes en Angie. Ze beleven samen veel avonturen.
2.Eric Carle – Rupsje Nooitgenoeg: Een verhaal over een rups die veranderd in een mooie vlinder. Rupsje Nooitgenoeg heeft altijd honger, en eet maar door.. Elke dag wordt hij een beetje dikker, tot dat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich heen, en aan het eind komt hij er uit als een mooie vlinder. Het is een kartonnen boek met pluchen rups.
3.Dick Bruna – De tuin van Nijntje: Nijntje krijgt haar eigen stukje in vader zijn grote tuin. Zij trekt haar tuinbroek aan en gaat aan het werk in de tuin.
4.Benji Davies – De kleine Walvis: Boy woont samen met zijn vader en 6 katten in een klein vissershuisje. Na dat er storm is geweest in de nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Er ontstaat een bijzondere vriendschap.
5.Sam McBratney – Raad eens hoeveel ik van je hou: Hazeltje en Grote Haas houden heel veel van elkaar. Maar hoeveel is dat precies? Liefde is niet makkelijk te meten.

Ben je benieuwd naar één van deze boeken? Je vindt ze allemaal bij ECI.be en shop ze uiteraard met cashback. 

 

   
Close
Tot 12,50 CashCoins
LOOKFANTASTIC: 20% korting op parfums
Code:SALE20
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click