ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Shop nu met korting in de Solden!
01/07/2015

Op 1 juli begint officieel de grote Solden in België! Dit is hét favoriete moment om te shoppen, met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%! Vandaag is de grote aftrap, dus pak je portemonnee erbij en klik erop los. Hoera, de sale is van start!

Zomersolden België

Wanneer beginnen de Solden?
Officieel duurt de wintersolden van 3 januari tot en met 31 januari en ze zomersolden van 1 juli tot en met 31 juli. De regelgeving omtrent het woord 'Solden' lijkt vrij streng, maar dergelijke wetten hebben zeker voordelen. Zo voorkom je dat die leuke broek die je eind mei koopt een week later ineens met flinke korting in de winkel ligt. En een grappig feitje: veel vrouwen nemen aan het begin van een koopjesperiode zelfs een dag vrij om de beste koopjes eruit te kunnen vissen!

Online is er ook Solden!
Maar vrij nemen hoeft niet, als je 's avonds of in je lunchpauze gewoon online door de koopjes kunt scrollen. Zo vermijd je schreeuwende vrouwen, stapels met kledingstukken en ellenlange rijen, zowel voor de pashokjes als voor de kassa's!

Zomersolden België 2015

Hoeveel korting geven webshops?
Tijdens de Solden kun je extreem goede deals scoren, vooral op mode, accessoires en schoenen. In de webshops zie je de kortingen oplopen, vooral aan het einde van de Solden krijg je tot wel 90% korting op de allerlaatste koopjes.

Zalando: tot 70% korting
La Redoute: tot 80% korting
Kiabi: tot 70% korting
ICI PARIS XL: tot 50% korting
HEMA: tot 70% korting
Media Markt: tot 90% korting
Unigro: tot 70% korting

Shop-se!

   
Close
2,50% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click