ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Originele Valentijnsdag Cadeautips
03/02/2015

Valentijnsdag 2015

Zweef jij al op een wolkje in de zevende hemel? Voor alle romantische verliefde zielen zonder cadeau-ideëen gingen we op zoek naar shoppable Valentijnsdag Cadeautips. En naast je vriend(in) of geliefde kun je ook jezelf eens lekker verwennen met deze producten!

Valentijnsdag is historisch gezien de dag waarop je een geheime liefde kunt verrassen. Tegenwoordig is Valentijnsdag uitgegroeid tot een dag om de liefde te vieren, alle liefde! Liefde voor je ouders, je beste vriend, je vriendinnetje, je man of zus. Verras ze met een kleinigheidje of pak uit met een weekendje weg. Gesorteerd op budget:

Valentijnsdagcadeautjes onder de € 5,-
Het klassieke Valentijnsdagcadeau is toch de wenskaart. Schrijf 'm vol met romantische teksten of een lief gedicht, steek iemand een hart onder de riem met wijze woorden of onderteken heel geheimzinnig met 'je valentijn'. Veel webshops (waaronder Greetz.be) bieden de optie om je kaart uit te breiden met een klein cadeautje, bijvoorbeeld een heliumballon met foto, bloemen of bubbels.

Valentijnsdag 2015

Valentijnsdagcadeautjes onder de € 25,-
Wij zijn fan van 'verwencadeaus'. Iets bijzonders dat je niet per se voor jezelf zou kopen, maar dat wel heel fijn is om cadeau te krijgen. Denk aan geurkaarsen, heerlijk badschuim, een massage, een mooie beha of juist een romantisch boek om uren mee zoet te zijn. Het gaat om het idee, een uitgebreid zelfgemaakt ontbijt hoeft niet boven de € 25 uit te komen.

Valentijnsdag 2015

Valentijnsdagcadeaus boven de € 50,- 
Heb je iets te vieren? Zijn jullie al vijf jaar samen of is het juist de hoogste tijd om die dagelijkse sleur eens te doorbreken? Pak uit met een weekendje weg. Binnen België kun je kiezen voor een enerverende stad of juist een heerlijk wellness hotel met sauna en zwembad. Verder weg wachten romantische steden als Parijs en Venetië op jullie komst! Oneindige kanalen, zinderende zonsondergangen en zingende gondeliers zorgen voor een onvergetelijke Valentijnsdag.

Valentijnsdag 2015 Cadeautips

   
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click