ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Met Pasen een Weekendje Weg!
11/03/2015
Paasweekend

 

Het Paasweekend komt eraan! Tweede Paasdag valt dit jaar op een maandag en daardoor duurt het weekend nog een dagje langer! Zet een groot kruis door zondag 5 en maandag 6 april in je agenda, want dat weekend spendeer je in één van de gezellige Belgische steden. Veel hotels hebben namelijk speciale aanbiedingen voor Pasen.

Op WeekendjeWeg.be vind je de leukste paasarrangementen van hotels voor een heerlijk lang paasweekend weg. Nu loopt er ook nog een Hotel de Botel actie waarbij je al vanaf € 29,- per twee personen per nacht in een heerlijk hotel slaapt! Bij sommige hotels krijg je zelfs de 3e nacht gratis. Dat is extra lang genieten, want zo kun je er supervoordelig 4 dagen tussenuit! Een weekendje weg hoeft echt niet duur te zijn, als je maar slim boekt.

Mechelen citytrip

Stedentrip-tip 1: Mechelen
Natuur-, cultuurliefhebber of bourgondische levensgenieter... Mechelen heeft voor ieder wat wils. Je kunt er heerlijk wandelen in één van de vele parken of langs de Dijle, maar ook flink shoppen! Het nabijgelegen Maasmechelen heeft een oneindig winkelaanbod. Combineer met de sfeervolle uitgaansgelegenheden, bijvoorbeeld op de Vismarkt, en je hebt een mooie citytrip voor een weekendje weg.

Citytrip Antwerpen

Stedentrip-tip 2: Antwerpen
Modemekka, diamantmetropool, havenstad - Antwerpen is veel meer dan alleen een charmante Vlaamse plaats! En toch vind je hier ook wat je van België verwacht, zoals talloze gezellige cafés, heerlijke friet en uiteraard chocola. Antwerpen kent echter nog haar eigen specialiteiten: Joodse delicatessen, ludieke bars en volop shoppingpret.

Brugge citytrip

Stedentrip-tip 3: Brugge
Brugge is minder bekend én minder groot dan Antwerpen of Brussel, maar er is genoeg te beleven. De vele grachten, musea en oude panden trekken toeristen, maar toch ontbreekt het echte toeristische gevoel, waardoor je ongestoord van de ongeëvenaarde Vlaamse schoonheid kunt genieten tijdens een stedentrip.

   
Close
5,00% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
visit register click click