ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Dé 5 festival essentials
14/05/2017

Hoera, het festival seizoen is begonnen. Dat betekent heel veel leuke feestjes in de buitenlucht. Voor jong en oud is het door het hele land wekelijks van alles te doen. Een festival vergt enige voorbereiding, want je wilt overal op voorbereid zijn toch? Doordat er veel mensen bijeenkomen is de hygiëne vaak ver te zoeken en ook wanneer het gaat regenen wil je nog plezier beleven. Een checklist en tips zijn daarom enorm welkom.

Laat de pret niet bederven
Voor festivals kan je kaarten vaak al weken van te voren kopen. Hierdoor heb je op het  moment van kopen natuurlijk geen idee of het wel mooi weer zal zijn. Om zeker te zijn dat je het droog houdt, heb je absoluut een poncho of waterbestendige jas nodig. Een wegwerp poncho is erg ideaal, gezien je de poncho na gebruik weggooit kan deze gewoon vies worden.

Smeer je goed in
Bereid je niet alleen voor op slecht weer, maar ook op goed weer. De zon kan erg gemeen zijn en zeker als jij de hele dag met je bolletje en ontblote lichaam in de zon staat, is de kans op verbranden erg groot. Zorg dus dat je een klein formaat zonnebrand bij je hebt. Je kan immers beter voorkomen dan genezen.

Zonder techniek waren we nergens
Op een festival zijn vaak duizenden mensen aanwezig. Mocht je iemand van jouw gezelschap kwijtraken, dan vind je elkaar in die mensenmassa niet snel weer terug. Zorg daarom dat de batterij van je telefoon 100% geladen is en je als back-up een volle powerbank bij je hebt. Zo ben je altijd bereikbaar en kan je elkaar altijd weer terugvinden.

Denk ook aan je persoonlijke hygiëne
Voor wie met enige regelmaat festivals bezoekt, weet dat de toiletten alles behalve schoon zijn. Vaak moet jij je behoefte op een diksie doen of met een beetje geluk staat er een grote wagen met doorspoelbare toiletten. Hoe dan ook, het is er erg vies. Een flesje met zeep of ontsmettingsmiddel mag je niet meenemen naar een festival, maar reinigingsdoekjes wel! Koop een handig travel formaat zodat je niet een hele beautycase mee hoeft te slepen en de doekjes met gemak in je tas passen.

Last but not least… De belangrijkste benodigdheid voor een festival is natuurlijk goed gezelschap!

 

 

   
Close
3,50% CashCoins
Ontvang 20% korting bij KAISER+KRAFT
Code:K20BEQ2Q
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Body & Fit
visit register click click